تنظیمات ووکامرس برای فروشگاه اینترنتی

( )

حق کپی ویدئو

مجاز نمی باشد.

شما اینجا هستید :

جلسه دهم

آموزگار :

مهدی جبین پور

برای بهبود عملکرد افزونه فروشگاه ساز ووکامرس، لازم است که تنظیمات آن را به درستی اعمال کنید و یک پیکربندی حرفه‌ای انجام دهید. همراه ما باشید که بهترین روش برای تنظیم ووکامرس را به شما آموزش دهیم. ( ادامه مطلب … )

ابزار وردپرس بُزرگ ترین مرجع وردپرس ایران!

آنچه توانسته ایم لطف خدا بوده است ، ابزار وردپرس بعنوان یکی از مراجع بزرگ طراحی وب و وردپرس در حال فعالیت می باشد 🙂

ابزار وردپرس بُزرگ ترین مرجع وردپرس ایران!

آنچه توانسته ایم لطف خدا بوده است ، ابزار وردپرس بعنوان یکی از مراجع بزرگ طراحی وب و وردپرس در حال فعالیت می باشد 🙂

اورجینال

کیفیت

پشتیبانی

آپدیت

مهدی جبین پور

مـهـدی جـبین پـور

دانشجوی دکتری تجارت الکترونیک ، امیدوارم بتوانم خدمتگزار خوبی برای مردم کشورم باشم.

مهدی جبین پور

مـهـدی جـبین پـور

دانشجوی دکتری تجارت الکترونیک ، امیدوارم بتوانم خدمتگزار خوبی برای مردم کشورم باشم.

تنظیمات ووکامرس برای فروشگاه اینترنتی

( )

در این قسمت قصد داریم سه کار بسیار مهم انجام دهیم. در ابتدا می‌خواهیم اجازه یا عدم اجزاه گوگل برای ایندکس کردن سایت را مشخص کنیم که البته عملا می‌خواهیم برای شروع کار، سایت خود را برای گوگل ببندیم. سپس می‌خواهیم تنظیمات ووکامرس یا همان فروشگاه‌ سازمان را پیکربندی کنیم و در آخر افزونه رنک مث (RankMath) را پیکربندی می‌کنیم تا سئو سایتمان از همین ابتدا فعال باشد و پایه‌هایش به خوبی چیده شود.

ایندکس شدن سایت توسط گوگل

اگر یادتان باشد ما در هنگام نصب وردپرس گزینه ایندکس شدن سایت توسط گوگل را فعال نکردیم ولی توجه داشته باشید که پس از ساخت سایتمان حتما باید این گزینه فعال شود تا وب‌سایت ما در صفحه جستجوی گوگل قرار بگیرد. پس برای فعال کردن این گزینه ابتدا به پیشخوان وردپرس خود رفته و از قسمت تنظیمات به بخش خواندن می‌رویم. از این قسمت می‌توانیم به راحتی گزینه نمایش به موتورهای جستجو را فعال کنیم. البته تا طراحی سایت و بارگذاری محصولات کامل نشده نباید این گزینه را به هیچ عنوان فعال نمایید.

پیکربندی ووکامرس

در این مرحله می‌خواهیم تنظیمات ووکامرس خود را پیکربندی کنیم. از پیشخوان وردپرس بر روی ووکامرس کلیک کنید تا به صفحه نصب منتقل شوید. در صفحه نخست از شما اطلاعات شخصیتان را می‌خواهد. توجه داشته باشید که حتما ایمیل سایت را در این قسمت وارد کنید. در مرحله بعد از شما خواهد پرسید که آیا اجازه می‌دهید گوگل یک سری از اطلاعات را از سایتتان بردارد که در این قسمت باید گزینه خیر را انتخاب نمایید. در قسمت بعد از شما عنوان یا موضوع وب‌سایت را می‌پرسد. سپس از شما می‌پرسید که چه محصولی در سایت قرار خواهد گرفت. بعد باید تعداد محصولاتی که قرار است بر روی سایت قرار بگیرند و نمایندگی‌های خود را مشخص کنید. البته تمامی این موارد بعدا قابل تغییر هستند و لازم نیست که وسواس خاصی برای تعیین آن‌ها به خرج دهید.

در مرحله بعد تیک گزینه “افزودن امکانات تجاری” را بردارید و بر روی گزینه ادامه کلیک کنید و تعیین نمایید که با قالب ودمارت یعنی همان قالب فعلی ادامه دهد.

دوباره به پیشخوان وردپرس خود بروید و از قسمت ووکامرس بر روی پیکربندی کلیک نمایید. در انتهای صفحه مشاهده خواهید کرد که قسمتی به نام پیکربندی واحد پولی قرار دارد. از این بخش واحد پولی خود را مشخص کرده و محل واحد پول را گزینه “راست با فصله” انتخاب کنید. تعداد اعشار را نیز صفر قرار دهید. همچنین بهتر است گزینه فروش در کشورهای خاص را فقط بر روی ایران تنظیم کنید.

در قسمت‌های بعد به شما آموزش خواهیم داد که چگونه برای وب‌سایت خود درگاه پرداخت بگیرید ولی اگر در حال حاضر سایت خود را ساخته‌اید، می‌توانید از خدمات سایت ابزار وردپرس استفاده کرده و درگاه پرداخت را به راحتی فعال کنید.

آخرین کاری که باید در این قسمت انجام دهید این است که به بخش پیشرفته بروید و تیک گزینه “اجازه استفاده از Woocommerce را ردیابی کنید” را بردارید. زیرا فعال بودن آن، سرعت پیشخوان شما را کند خواهد کرد.

پیکربندی افزونه رنک مث

از پیشخوان وردپرس بر روی گزینه Rank math کلیک کنید تا به بخش پیکربندی این افزونه وارد شوید. سپس در بالای صفحه بر روی گزینه راه‌اندازی سریع کلیک کرده تا به صفحه نصب منتقل شوید. در ابتدا گزینه را بر روی پیشرفته قرار داده و بر روی دکمه ادامه کلیک نمایید.

در ابتدا باید مشخص کنید که سایت شما در چه حوزه‌ای فعالیت دارد. سپس نوع تجارت خود را باید تعیین نمایید. در قسمت بعد نام شرکت خود را بنویسید و در آخر لوگوی سایت خود را آپلود کنید. بر روی دکمه ادامه کلیک کرده تا به صفحه بعدی بروید. مرحله بعد نیازی به تنظیم ندارد و گزینه رد کردن مرحله را کلیک کنید. در صفحه بعدی توجه کنید که حتما باید گزینه نقشه سایت فعال باشد. در قسمت بعد باید انواع پست‌هایی که می‌خواهید در گوگل نمایش دهید را مشخص کنید. بهتر است تمامی گزینه‌ها را تیک بزنید، در واقع قرار نیست مشکل خاصی ایجاد کند. در انتها بر روی گزینه ادامه کلیک نمایید. در مرحله ترفندهای سئو حتما گزینه “Nofollow کردن لینک‌های خارجی” را فعال کنید.

آخرین کاری که باید انجام دهیم مخفی کردن فعالیت‌های سایت در طول طراحی از دید کاربران است. زیرا در حال حاضر ما هرکاری که بر روی سایتمان انجام می‌دهیم برای همه کاربران قابل مشاهده است. فقط کافی است که سایت خود را به حالت تعمیر در بیاورید.

برای این کار باید از پیشخوان وردپرس به قسمت قالب‌ها برویم و بر روی گزینه افزودن جدید در بالای صفحه کلیک کنیم. در قسمت اول از ما می‌خواهد که نوع قالب را مشخص کنیم که بهتر است این گزینه را بر روی “صفحه” بگذاریم. سپس باید برای قالبمان نامی تعیین کنید که ما “تعمیر” را انتخاب می‌نماییم. سپس بر روی گزینه ایجاد قالب کلیک کنید. در صفحه بعد از قسمت تنظیمات حتما طرح بندی صفحه را بر روی Canvas قرار دهید. در واقع می‌خواهیم هیچ چیزی در صفحه، نمایش داده نشود. سپس در همان صفحه بر روی آیکون پوشه کلیک کنید و یک قالب با مضمون تعمیر و نگهداری انتخاب نمایید و درون ریزی کنید. در نهایت باید گزینه انتشار را بزنید.

دوباره به پیشخوان وردپرس خود بروید و از قسمت المنتور وارد بخش ابزارها شوید. سپس در قسمت حالت تعمیر، گزینه انتخاب حالت را بر روی “به زودی” قرار دهید. همچنین گزینه انتخاب قالب را بر روی “تعمیر” بگذارید. در واقع “تعمیر” همان قالبی است که خودمان ساخته‌ایم. هر زمانی هم که خواستید سایت خود را از حالت تعمیر خارج کنید فقط کافی است که دوباره به همین قسمت بیاید و گزینه انتخاب حالت را بر روی “غیر فعال” قرار دهید.

سخن پایانی

همانطور که مشاهده کردید در این جلسه پیکربندی تنظیمات چند افزونه مهم را به شما آموزش دادیم. سعی کنید این نکات را حتما در ذهن خود بسپارید زیرا در آینده از آن‌ها بسیار استفاده خواهیم کرد. امیدواریم مطالب این قسمت برای شما مفید واقع شده باشد.

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

72 دیدگاه. Leave new

فهرست