در این جلسه قصد داریم نحوه درون ریزی و برون بری گرویتی فرم را آموزش دهیم. گاهی نیاز است فرمی که در یک سایت ساختهایم را با همان تنظیمات و فیلدها، به سایت دیگری منتقل کنیم. برای این کار باید در سایت اصلی، یک برون بری انجام دهیم و در سایت دوم درون ریزی کنیم. برون بری نوعی Export و دورنریزی نوعی Import است. علاوه بر فرمها، صندوق ورودی را نیز میتوان درون ریزی و برون بری کرد.
برون ریزی ورودیها
برای انجام این عملیات، ابتدا وارد پیشخوان وردپرس شده و به مسیر فرمها > درون ریزی و برون بری بروید. سه گزینه برون ریزی ورودیها، برون ریزی فرمها و درون ریزی فرمها دیده میشود. ورودیها همان اطلاعاتی هستند که کاربر با پر کردن فرم در اختیار شما قرار میدهد. برای گرفتن خروجی از این بخش میبایست در بخش برون ریزی ورودیها، فرمی که قصد دارید از ورودیهای آن خروجی بگیرید را مشخص کنید.
همانطور که در قسمت بالا نوشته شده است، فایلی که با برون ریزی در اختیار شما قرار میگیرد، یک فایل با فرمت CSV است. CSV یکی از زیر مجموعههای اکسل محسوب میشود و در نهایت فایل شما با اکسل باز میشود. پس از انتخاب فرم مورد نظر، فیلدهایی که میخواهید از آن خروجی بگیرید را انتخاب کنید. در صورت تمایل میتوانید منطق شرطی و تاریخ را نیز معین کنید. در نهایت دانلود فایل را بزنید و فایل ایجاد شده را ذخیره کنید. پس از دانلود فایل آن را با اکسل باز کرده و اطلاعات مربوطه را مشاهده نمایید. به همین راحتی توانستید عملیات برون ریزی با گرویتی فرم را انجام دهید. ?
برون ریزی فرمها
برون ریزی همان خروجی گرفتن است و زمانی که قصد انتقال فرم به سایت دیگر دارید؛ کاربرد دارد. در بخش برون ریزی فرمها، فرمهایی که با افزونه گرویتی فرم گرفتهاید و میخواهید از آن خروجی بگیرید را انتخاب کرده و دانلود فایل برون ریزی را بزنید. اگر دقت کرده باشید، فرمت فایل دانلود شده با فایل قبلی متفاوت است و از فرمتی به نام json پشتیبانی میکند. این فرمت مخصوص فایلهای درون ریزی یا برون ریزی شده در وردپرس است.
درون ریزی فرمها
در این بخش میتوانید فایلهایی که پیش از این برون بری و دانلود کرده بودید را درون ریزی کرده و به سایت بیفزایید. همانطور که در قسمت بالای صفحه نیز نوشته شده، برای درون ریزی حتما فایلها باید فرمت json داشته باشند. فایلی که پیش از این از سایت مورد نظرتان برون بری کرده بودید را انتخاب کرده و در نهایت دکمه درون ریزی را بزنید. پس از اتمام کار پیامی در جهت تایید اضافه شدن فرمها نمایش داده میشود.
رفع مشکلات احتمالی
نکتهای که باید به آن توجه کنید این است که اگر شما زمانی یک فرم را حذف و دوباره آن را درون ریزی کنید، ممکن است وقتی وارد برگهها شوید فرم در دسترس نباشد. زیرا آدرس فرمی که تازه اضافه کردید با قبلی متفاوت است. برای جلوگیری از بروز اینگونه مشکلات، در صورتی که فرمی را حذف و دوباره درون ریزی کردید، حتما به برگه مربوط به آن فرم سر بزنید و آن را دوباره اضافه کنید. اگر توجه کرده باشید، ما قادر به درون ریزی کردن ورودیها نیستیم. یعنی نمیتوانیم یک فایل اکسل که مربوط به سایت دیگر بوده را در سایت جدید آپلود کنیم.
این بخش درون ریزی و برون بری گرویتی فرم یک بخش مهم و کاربردی است که حتما به کار شما میآید. میتوانید با استفاده از این بخش، همه اطلاعات موجود در فرمهای خود را ذخیره کنید تا در صورت بروز مشکل یا حذف شدن کاربر، به آن رجوع کرده و از آن استفاده کنید.
کلام آخر
امید است با مقاله آموزشی توانسته باشیم در درون ریزی و برون بری گرویتی فرم به شما عزیزان کمک لازم را کرده باشیم و شما بتوانید با استفاده از این آموزش، اطلاعات افزونه گرویتی فرم سایت خود را درون ریزی با برون بری کنید. به خاطر بسپارید که دوره آموزشی گرویتی فرم ابزار وردپرس سعی دارد کار با این افزونه مفید و کاربردی را به صورت پروژه محور به شما آموزش دهد. پس تا انتهای دوره با ما همراه باشید. اگر سوال یا اشکالی در این زمینه داشتید، در بخش نظرات کاربرانِ انتهای همین صفحه مطرح کنید. ما تمام تلاش خود را میکنیم تا در کمترین زمان ممکن، پاسخگوی شما عزیزان باشیم.
12 دیدگاه. Leave new
سلام وقت بخیر
من خروجی csv میگیرم فونتهای فارسیم بهم ریخته میاد . دیتابیس و collation و … هر راهی هم بگید تست کردم درست نشد. راهی نیست که بتونم فایل xlsx دزیافت کنم بجای csv؟ فقط با csv مشکل دارم و فقط در گراویتی فرم.
سلام و احترام خدمت شما کاربر ارجمند ، از شما خواهشمندیم سوالات پس از خرید را ( در رابطه با محصول خریداری شده از سایت ما ) در بخش تیکت پشتیبانی ( ناحیه کاربری ) ارسال فرمایید ، سوالات شما به سرعت توسط همکاران متخصص ما پاسخ داده خواهد شد.
سلام وقت بخیر خدا قوت! ببخشید ما میخوایم اطلاعاتی که تو فرم ثبت نام از کاربر دریافت میکنیم رو به یک جدول توی ناحیهی کاربری منتقل کنیم و اونجا به نمایش بذاریم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چطور میتونیم این کار رو انجام بدیم. با تشکر
سلام و درود آقای شریعتمداری
لطفا تماسی با شرکت داشته باشید تا در این رابطه راهنماییتان کنیم.
با تشکر
یعنی واقعا هیچ راهی نداره بتونیم از ورودی های یک فرم بکاپ بگیریم و انتقال بدی به یه سایت دیگه ؟
برای مثال برای کسی که میخاد قالب سایتش رو عوض کنه باید جا به جایی انجام بده به صورت تک تک که مشکلی پیش نیاد
سلام و درود آقای جسیمی.
در صورتی که می خواهید قالب را تغییر دهید می توانید از طریق داپلیکیتور یک بکاپ کامل بگیرید و سپس نسخه را منتقل کرده و طراحی را انجام دهید و به این شیوه تمامی اطلاعات و تمامی تنظیمات شما تغییری نخواهد کرد.
با تشکر
نه با دابلیکتور انجام منیدم دارم تک تک برگه ها و . . رو انجام میدم چون سایت قبلی خراب شده میخام توی سایت جدید و قالب جدید خرابی های دیتابیس و . . قبلی بیاد به همین خاطر به صورت تک تک نوشته و برگه و محصولات و . . .رو دارم وارد میکنم
متاسفانه برای این مورد افزونه ای مشاهده نکردم که بتوانم به شما معرفی کنم. می توانید در منابع لاتین سرچی داشته باشید.
ببخشید شما چطوری داده های داخل ورودی های فرم رو از یه قالب به قالب دیگر انتقال دادین؟ آیا راهکاری هستش؟
در این خصوص میتوانید از توضیحات موجود در ویدیو همین جلسه دیدن فرمایید.
باتشکر از شما
با سلام خدمت جناب معیریان عزیز. تشکر میکنم بابت آموزش خوب ، کامل و بی نقص جنابعالی. همیشه از دیدن آموزش های شما کمال استفاده را میبرم. موفق باشید. مهندس جان بعد از دیدن این ویدئوی سوالی برایم پیش آمده که بعد از برون ریزی از سایت اولیه اگر به هر دلیلی سایت اولیه فرمش تغییر کند روی سایت دومی هم اعمال می شود یا ربطی به هم ندارن؟
سلام و احترام
خواهش میکنم. نظر لطف شماست. بعد از درون ریزی، فرم هیچ ارتباطی با سایت اولیه شما نخواهد داشت.
با تشکر