قالب و افزونه های ضروری سایت فروشگاهی

( )

حق کپی ویدئو

مجاز نمی باشد.

شما اینجا هستید :

جلسه نهم

آموزگار :

مهدی جبین پور

در این جلسه آموزشی بهترین قالب و ضروری‌ترین افزونه‌های هر فروشگاه اینترنتی را به صورت کامل و جامع معرفی کرده‌ایم. پایه و اساس هر سایت وردپرسی، قالب مناسب و افزونه‌های حرفه‌ای هستند. ( ادامه مطلب … )

ابزار وردپرس بُزرگ ترین مرجع وردپرس ایران!

آنچه توانسته ایم لطف خدا بوده است ، ابزار وردپرس بعنوان یکی از مراجع بزرگ طراحی وب و وردپرس در حال فعالیت می باشد 🙂

ابزار وردپرس بُزرگ ترین مرجع وردپرس ایران!

آنچه توانسته ایم لطف خدا بوده است ، ابزار وردپرس بعنوان یکی از مراجع بزرگ طراحی وب و وردپرس در حال فعالیت می باشد 🙂

اورجینال

کیفیت

پشتیبانی

آپدیت

مهدی جبین پور

مـهـدی جـبین پـور

دانشجوی دکتری تجارت الکترونیک ، امیدوارم بتوانم خدمتگزار خوبی برای مردم کشورم باشم.

مهدی جبین پور

مـهـدی جـبین پـور

دانشجوی دکتری تجارت الکترونیک ، امیدوارم بتوانم خدمتگزار خوبی برای مردم کشورم باشم.

قالب و افزونه های ضروری سایت فروشگاهی

( )

در این قسمت برای شروع می‌خواهیم وردپرس، قالب ودمارت و افزونه المنتور را با یکدیگر نصب کنیم. در واقع قصد داریم زیرساخت قدرتمندی برای سایت فروشگاه بسیازیم.

نصب وردپرس

برای شروع کار ابتدا باید وارد فضای هاست خود (دایرکت ادمین) شوید. سپس باید به قسمت مدیریت فایل بروید و سایت خود را در پوشه Public_html بسازید. معمولا وقتی وارد این پوشه می‌شوید مشاهده خواهید کرد که برخی از فایل‌ها از قبل در آن قرار داشته‌اند. تمامی این فایل‌ها را باید پاک کنید. توجه داشته باشید که فایل‌های داخل پوشه Public_html را باید پاک کنید، نه خود پوشه را.

سپس برای نصب وردپرس به سایت WordPress.org بروید و آخرین نسخه وردپرس را دانلود کنید. پس از آن لازم است که فایل را Exrtact کرده و از حالت زیپ خارج نمایید. سپس تمامی فایل‌های درون پوشه را انتخاب کرده و کلیک راست کنید. بعد از آن گزینه Add to archive را انتخاب نمایید. البته توجه داشته باشید که حتما باید با فرمت زیپ آرشیو شوند.

پس از انجام تمام این مراحل به صفحه مدیریت فایل در هاست خود بازگردید و از پایین صفحه بر روی گزینه آپلود فایل کلیک کنید. سپس در صفحه که برایتان باز می‌شود گزینه Choose File را انتخاب کرده و فابل زیپ وردپرس را در اینجا آپلود کنید. بعد از اینکه آپلود پایان یافت بر روی گزینه Click here to go back کلیک کنید تا به صفحه قبلی بازگردید. بازهم تاکید می‌کنیم که بر روی هاست فقط باید فایل زیپ وردپرس را آپلود کنید. در غیر این صورت گزینه Extract Rename در مقابل فایلی که آپلود کردید برای شما فعال نخواهد شد. حالا اگر به درستی فایل وردپرس را آپلود کرده باشید گزینه‌ Extract Rename فعال شده و باید بر روی آن کلیک کنید. در واقع با انجام این کار کل فایل‌های وردپرس از حالت فشرده خارج شده و در پوشه Public_html قرار می‌گیرند. پس از انتقال کامل فایل‌ها باید فایل WordPress.zip را هم از این پوشه حذف کنیم.

بعد از آپلود کامل فایل وردپرس باید دامنه سایت خود را جستجو کنیم تا به صفحه نصب وردپرس وارد شویم. در ابتدا زبان خود را فارسی انتخاب کرده و دکمه ادامه را می‌زنیم. در مرحله بعد اطلاعات دیتابیس سایت را از ما می‌خواهد. برای انجام این کار به صفحه اصلی دایرکت ادمین یا همان هاست خود بروید. سپس بر روی MySQL کلیک کنید. در گوشه سمت چپ صفحه بر روی گزینه ساخت یک دیتابیس جدید کلیک نمایید. سپس باید گزینه‌هایی که خواسته شده را پر کنید تا دیتابیس شما ساخته شود. در نهایت بر روی دکمه ایجاد کلیک کنید تا به صفحه اطلاعات دیتابیس خود وارد شوید. سپس گزینه اول را به جای نام پایگاه داده وارد کنید و Username خود را به جای نام کاربری بنویسد. Password هم که همان رمز عبور شما است. میزبان پایگاه داده را تغییر ندهید ولی پیشوند جداول را حتما برای امنیت بیشتر عوض کنید. البته توجه داشته باشید که حروف قبل از آندرلاین را باید تغییر دهید و عبارت آندرلاین را اصلا نباید حذف کنید. بهتر است که حروفی انتخابیتان بیشتر از چهارتا نشود. در انتها بر روی گزینه فرستادن و راه‌اندازی کلیک کنید تا وردپرس به صورت کامل برای شما نصب شود. بلافاصله بعد از نصب اگر به پوشه Public_html بروید مشاهده خواهید کرد که پوشه WP-confiig به صورت خودکار برای شما ساخته شده است.

در مرحله بعد از شما عنوان سایتتان را می‌خواهد. توجه کنید که در نام کاربری خود بهتر است که از کلمه ادمین (Admin) استفاده نکنید. همچنین سعی نمایید که رمز عبورتان حتما بسیار قوی باشد. در آخر، ایمیل خود را نیز وارد کرده و حتما دقت کنید که تیک گزینه “نمایش به موتورهای جستجو” را در این مرحله به هیچ عنوان نباید بزنید. پس از تکمیل تمام مراحلی که گفتیم با وارد کردن Username و Password خود می‌توانید به راحتی وارد سایت شوید.

نصب قالب ودمارت

پس از نصب کامل وردپرس اولین کاری که باید انجام دهیم نصب قالب ودمارت است. در قسمت‌های قبلی درباره این قالب مفصل صحبت کردیم و گفتیم که انتخاب ما برای یک فروشگاه موفق، این قالب است. همچنین گفتیم که قالب ودمارت بسیار سنگین و بزرگ است پس برای نصب آن به هاست بسیار قدرتمندی احتیاج پیدا خواهید کرد. (کد تخفیف خرید هاست از نت افراز)

در ابتدا از پوشه Public_html به قسمت WP-content بروید و سپس بر روی Themes کلیک کنید. مشاهده خواهید کرد که در این پوشه چندین قالب پیش فرض وردپرس وجود دارد که همگی باید حذف شوند. بعد از حذف قالب‌های پیش فرض بر روی گزینه آپلود فایل در پایین صفحه کلیک کنید تا قالب ودمارت را بر روی سایت بارگذاری کنیم. توجه داشته باشید که بازهم باید فایل زیپ قالب را آپلود کنیم دقیقا مانند فایل وردپرس.

سپس وقتی آپلود فایل تمام شد مانند آنچه قبلا یاد دادیم بر روی گزینه Extract کلیک کرده و آن را از حالت زیپ خارج می‌کنیم. همچنین توجه داشته باشید که فایل زیپ را حتما باید از هاست خود، به دلایل امنیتی حذف کنید. پس از نصب قالب به پیشخوان وردپرس بروید و از قسمت نمایش، قالب ودمارت را فعال نمایید.

برای اینکه افزونه‌های پیش فرض قالب ودمارت را بتوانید نصب کنید، دوباره به قسمت WP-content بروید و از آنجا وارد پوشه Plugins شوید. توجه داشته باشید که تمام افزونه‌های پیش فرضی که درون این پوشه وجود دارند را به جز افزونه ضد ربات Akismet را باید حذف کنید؛ سپس بر روی گزینه آپلود فایل کلیک کرده تا بتوانید فایل پلاگین‌های قالب را بر روی سایت بارگذاری کنید. فایل افزونه‌ها معمولا در همان پوشه قالب قرار دارد. پس از آپلود کامل فایل دقیقا مانند مراحل قبل پوشه زیپ افزونه‌ها را از حالت فشرده خارج کرده و بعد از آن فایل زیپ را حذف کنید.

البته قابل ذکر است که افزونه‌های مختلفی درون پوشه پلاگین‌ها قرار دارد که ما به همه آن‌ها نیاز نداریم. تنها پلاگین‌هایی که به آن احتیاج پیدا خواهیم کرد، افزونه فارسی ساز، Abzarwp-theme-woodmart، Woodmart-core و Akismet است. پس باقی افزونه‌ها را حذف کنید. سپس از پیشخوان وردپرس به قسمت افزونه‌ها رفته و چند افزونه‌ای که گفتیم را فعال می‌کنیم. برای فعال شدن ضد هرزنامه یا همان افزونه Akismet لازم است که فیلترشکن خود را روشن کنید، بر روی گزینه فعال شدن این افزونه کلیک نمایید تا به صفحه بعدی منتقل شوید. در صفحه‌ای که مشاهده می‌کنید باید گزینه “حساب کابری اکیسمت خود را تنظیم کنید” انتخاب کرده تا به سایت وردپرس منتقل شوید. سپس زمانی که در سایت وردپرس حساب کاربری را ساخته و قیمت انتخابی خود را بر روی صفر قرار دادید، کدی به ایمیل شما ارسال می‌شود که در همان صفحه اول باید وارد نمایید تا افزونه شما به درستی فعال گردد.

نصب المنتور و المنتور پرو

در مرحله بعد باید المنتور را نصب کنید. از پیشخوان ورپرس خود به قسمت افزونه‌ها بروید و بر روی گزینه افزودن افزونه کلیک کنید. گزینه Choose File را انتخاب کرده و نسخه هسته افزونه المنتور (Elementor.zip) را از میان فایل‌های خود انتخاب کنید تا نصب شود. پس از نصب بر روی گزینه فعال شدن افزونه کلیک کنید. دوباره گزینه افزودن افزونه را انتخاب کرده تا بتوانید نسخه پروالمنتور (Elemntor-pro.zip) را نصب کنید.

نصب افزونه رنک مث

دوباره از پیشخوان وردپرس به قسمت افزونه‌ها رفته و بر روی گزینه Choose File کلیک کرده و فایل زیپ افزونه Rank math را آپلود کنید. البته قابل ذکر است که نسخه Free این افزونه را هم نیز باید نصب کنید. پس در همان قسمت مخزن افزونه‌های وردپرس عبارت Rank math را جستجو کرده و افزونه رایگان یا همان هسته رنک مث را نصب می‌کنیم. توجه داشته باشید که ابتدا بهتر است افزونه رایگان یا همان هسته را نصب کرده و سپس افزونه پرو Rank math را فعال کنید.

نصب افزونه فروشگاه ساز ووکامرس

یکی از مهم‌ترین افزونه‌ها برای ساخت یک سایت فروشگاهی افزونه ووکامرس است. برای نصب این افزونه رایگان کافی است دوباره مراحل قبل را طی کنید و در قسمت مخزن افزونه‌های وردپرس عبارت ووکامرس را جستجو نمایید و سپس افزونه اصلی را نصب کنید. در جلسات بعدی پیکربندی این افزونه را به صورت کامل به شما آموزش خواهیم داد.

سخن پایانی

حالا تمام مواردی که برای ساخت یک سایت فروشگاهی عالی لازم بود را نصب و فعال کردیم. امیدواریم که توانسته باشید زیرساخت سایت خود را به خوبی آماده کرده باشید. همچنین باید بگوییم برای موفقیت خود برنامه‌ بریزد و سعی کنید از این آموزش‌ها حداکثر استفاده را ببرید. موفق و پیروز باشید.

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

71 دیدگاه. Leave new

فهرست