آموزش نصب وردپرس روی هاست

( )

حق کپی ویدئو

مجاز نمی باشد.

شما اینجا هستید :

جلسه سیزدهم

آموزگار :

مهدی جبین پور

در این ویدئو آموزش نصب وردپرس روی هاست را مشاهده می کنید.برای طراحی سایت، ابتدا می بایست ربات وردپرس را روی هاست خود نصب کنید. شما در این آموزش، نصب کامل وردپرس را روی پنل دایرکت ادمین فراخواهید گرفت تا محیط کار، برای ادامه طراحی سایت فراهم شود. ( ادامه مطلب … )

خرید هاست و دامنه معتبر از شرکت نت افراز …

نت افزار تنها گزینه مورد اعتماد ابزار وردپرس برای خرید هاست و دامین در ایران بوده و هاستی با کیفیت و امنیتی بالا ارائه می نماید.

قالب زفایر وردپرس

خرید هاست و دامنه معتبر از شرکت نت افراز …

نت افزار تنها گزینه مورد اعتماد ابزار وردپرس برای خرید هاست و دامین در ایران بوده و هاستی با کیفیت و امنیتی بالا ارائه می نماید.

مهدی جبین پور

مـهـدی جـبین پـور

دانشجوی دکتری تجارت الکترونیک ، امیدوارم بتوانم خدمتگزار خوبی برای مردم کشورم باشم.

مهدی جبین پور

مـهـدی جـبین پـور

دانشجوی دکتری تجارت الکترونیک ، امیدوارم بتوانم خدمتگزار خوبی برای مردم کشورم باشم.

آموزش نصب وردپرس روی هاست

( )

برای طراحی سایت، ابتدا می­بایست ربات وردپرس را روی هاست خود نصب کنید. شما در این آموزش، نصب کامل وردپرس را روی پنل دایرکت ادمین فراخواهید گرفت تا محیط کار، برای ادامه طراحی سایت فراهم شود.

دانلود آخرین نسخه وردپرس

شما در اولین گام می­بایست آخرین نسخه وردپرس را از آدرس https://wordpress.org/download/ بطور رایگان دانلود نمایید.

آماده سازی فایل برای نصب

به این نکته توجه داشته باشید که شما فقط می­توانید فایل ­های فشرده و با پسوند .zip را بر روی هاست قرار دهید. با توجه به این نکته برای آپلود فایل وردپرسی که در مرحله قبل دانلود کردید، به مسیری که فایل وردپرس در آنجا دانلود شده است بروید و فایل را از حال فشرده خارج نمایید. تمامی محتویات پوشه وردپرس را انتخاب کرده و مجدد با پسوند .zip فشرده کنید.

بارگذاری فایل های وردپرس روی هاست

برای بارگذاری فایل­ های وردپرس روی هاست، پس از ورود به هاست خود به بخش legacy File Manager  بروید.

سپس در پوشه ­های نمایش داده شده، پوشه public_html را انتخاب کنید. به این نکته دقت داشته باشید سایت شما در فایل منیجر و در هر هاستی باشد در پوشه public_html  ساخته می­شود.

در پوشه public_html یکسری فایل وجود دارد. این فایل­ ها را انتخاب کرده و حذف نمایید.

برای آپلود فایل وردپرس، که در مرحله قبل بصورت فشرده(.zip)  آن را آماده کردید از دکمه upload files to current directory  استفاده کنید و فایل وردپرسی که روی کامپیوتر قرار دارد را در قسمت Browse انتخاب نمایید.

پس از اتمام آپلود فایل وردپرس، این فایل در پوشه public_html قرار دارد و شما باید با استفاده از گزینه Extract، فایل را از حالت فشرده خارج کنید.

 

پس از extract  فایل، همه محتوایات فایل فشرده وردپرس در public_html قرار می­گیرد.

ساخت دیتابیس

برای ساخت دیتابیس مورد نیاز وردپرس، در دایرکت ادمین گزینه MySQL Management را انتخاب کنید.

و بعد از آن برای ایجاد دیتابیس جدید Create new Database  را کلیک نمایید.

سپس باید برای دیتابیس خود یک نام، نام کاربری و پسورد انتخاب کنید و دکمه create  را کلیک نمایید تا دیتابیس شما ایجاد شود.

بعد از ساخت دیتابیس باید تنظیمات و پیکربندی وردپرس را انجام دهید که در ادامه توضیح خواهیم داد.

پیکربندی وردپرس

برای انجام تنظیمات و پیکربندی وردپرس، نام دامنه خود را در مرورگر وارد نمایید. صفحه ­ای به شما نمایش داده می­شود که می­بایست در آن زبان موردنظر پیشخوان وردپرس را تنظیم نمایید. اگر می­خواهید سایت شما و پیشخوان آن فارسی باشد، زبان فارسی را انتخاب کرده و دکمه ادامه را کلیک کنید .

در صفحه بعد به شما یادآوری می­شود که برای ادامه نصب به اطلاعات دیتابیس نیاز می­باشد. در این صفحه دکمه بزن بریم را کلیک نمایید.

حال در صفحه بعد اطلاعات دیتابیسی که در مرحله قبل ایجاد کردید را وارد کنید. نام پایگاه داده، نام کاربری و رمزعبوری که در زمان ساخت دیتابیس انتخاب کردید را وارد نمایید. میزبان پایگاه داه همان localhost  باقی می­ماند.  برای افزایش امنیت سایت خود بهتر است پیشوند جدول را تغییر دهید بطور مثال lrn_

پس از پایان نصب وردپرس، شما می­توانید با استفاده از نام کاربری و رمزعبوری که در مرحله آخر برای سایت خود در نظر گرفتید وارد پیشخوان سایت شوید .

با وارد کردن نام کاربری و رمزعبور سایت وارد صفحه مدیریت(پیشخوان) سایت خواهید شد.

حالا سایت وردپرس شما بطور کامل روی هاست نصب شده است و در ادامه می­توانید با توجه به نیاز و سلیقه خود به طراحی سایت مورد نظرتان بپردازید.

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

59 دیدگاه. Leave new

  • علیرضا دادگستر
    می 12, 2024 2:46 ب.ظ

    سلام استاد ممنون بابت توضیحات خوبتون
    یک سوالی داشتم. من الان تمام کار ها رو انجام دادم و وردپس هم نصب کردم ولی زمانی که با قندشکن میخوام وارد پنل بشم بهم پیام Access Denied میده. مشکل از کجاست؟ چون بدون قند شکن راحت وارد میشم

    • محمد قاسمی
      می 12, 2024 5:52 ب.ظ

      سلام وقت بخیر ، در این رابطه بهتر است در سایت شرکتی که هاست را تهیه فرموده اید برای آنها تیکت ارسال بفرمایید تا از سمت شرکت هاست پیگیری های لازم را انجام دهند. باتشکر از حضور شما

  • زینب طاقتی
    آوریل 5, 2024 12:52 ق.ظ

    سلام من سایت وردپرس دانلود کردم یرای خودم یه هاست هم خریدم بعد تو قسمت publik-html از قسمت disfactory فایل وردپرس به صورت زیپ آپلود کردم برام نوشت باموفقیت بارگزاری شد.ولی وقتی مثل آموزش ویدیو قسمت13 میزنم extract نمی تونم تمامی موارد و پوشه های وردپرس مو ببینم .برام مینویسه erorr ناموفق امکان پذیر نیست.الان چند روزه تو این موضوع گیر کردم نمیتونم برم جلو……چکار کنم؟؟یه بار دیگه هم فایل وردپرس به صورت زیپ آپلود کردم ولی بازم همی طوری شد.

    • محمد قاسمی
      آوریل 7, 2024 10:10 ق.ظ

      سلام وقت شما بخیر،

      در این خصوص معمولا علت اصلی وجود مشکل در حین دانلود یا آپلود فایل می‌باشد. البته دقت کنید هاست شما فضای کافی آزاد را داشته باشد

      با تشکر.

  • محمد مهدی رحیمیان
    مارس 28, 2024 11:51 ب.ظ

    سلام واقعا آموزش هاتون عالین دست تیم ابزار وردپرس درد نکنه

    حقیقتش توی این ویدیو جا داشت بعد از بالا آوردن وردپرس یه بار هم خروج میکردین و دوباره وارد میشدین من کلی فکر کردم آخرش با جستجو متوجه شدم انتها نشانی اینترنتی مون باید wp-admin/ رو بزاریم تا وارد بشیم

    من توی وارد شدن سایتم به مشکل برخوردم هرچی ام میزدم برام چیزی نمیاورد دست آخر با بازیابی رمز از طریق ایمیل تونستم با ایمیلی که وردپرس برام ارسال کرد وارد پیشخوان سایتم بشم

    اما قبل از اینکار من از هاست وارد فایل منیجر پوشه public_html شدم بعد فایل wp_config.php رو انتخاب کردم تا از اونجا به نام کاربری و رمزی که از دیتا بیس ایجاد کردیم دسترسی پیدا کنم و اونا رو برا ورود به سایتم استفاده کنم اونا رو جا گذاری کردم بازم نشد

    سری بعد رفتم phpmyadmin بخش user دیتا بیسم تا رمز رو بصورت دستی تغیر بدم رمز رو تغیر دادم بعد گزینه md5 هم زدم و تغیرات رو ذخیره کردم با رمزی که اینجا زده بودم هم نتونستم برم داخل پیشخوان سایتم تا اینکه از طریق خود وردپرس بازیابی رمز کردم متشکر میشم منو راهنمایی کنید که الان با این تغیرات چیکار کردم و چطور میتونم به حالت قبل یا راهی برای تست مجدد این رمز تغیر داده شده پیدا کنم تشکر

    • محمد قاسمی
      مارس 29, 2024 8:13 ق.ظ

      سلام وقت شما بخیر،

      از همراهی شما بسیار ممنونیم ، برای بررسی اطلاعات میتوانید از پیشخوان خروج بزنید و با اطلاعات دیگر خود فرایند ورود را تست کنید و صحیح بودن آنها را بررسی فرمایید

      با تشکر.

  • احد محمودی
    مارس 26, 2024 11:39 ق.ظ

    سلام مهندس
    وردپرس رو اپلود کردم خطای 500 می دهد

  • محمد مهدی رحیمیان
    مارس 23, 2024 10:26 ق.ظ

    سلام وقت بخیر
    اگه نام کاربری و رمز رو برای ساختن دیتا بیس یادمون رفت باید چیکارکنیم؟
    همین طور زمانی که وردپرس رو داریم نصب میکنیم و رمز و نام کاربری شو یادمون رفت باید چیکار کنیم؟

    • محمد قاسمی
      مارس 23, 2024 12:04 ب.ظ

      سلام وقت شما بخیر،

      اطلاعات دیتابیس در فایل wp-config قابل مشاهده است و می‌توانید آنرا ببینید. اطلاعات ورود به پیشخوان نیز از داخل دیتابیس قابل ویرایش است و امکان تغییر آنها درصورت نیاز وجود دارد.

      با تشکر.

  • سلام من وردپرس رو نصب کردم ولی وقتی وارد آدرس مدیریت وردپرس میشم خطای Your connection is not private رو میده دلیلش چیه چطوری میشه حل کرد

  • لیلا احمدپور
    مارس 15, 2024 12:27 ق.ظ

    ممنون بابت آموزش قوی و خوبتون. آرزو می کنم سال 1403 برای تمام مردم کشورمون و به خصوص شما سال پربرکتی باشه.

  • لیلا احمدپور
    مارس 15, 2024 12:04 ق.ظ

    سلام مجدد . استاد اهمیتی داره که عنوان سایت فارسی باشه یا انگلیسی؟

  • لیلا احمدپور
    مارس 14, 2024 11:58 ب.ظ

    و اینکه بین کلمات باید کاما بذارم. به طور مثال اگر روی چند محصول به خصوص کارم می کنم….

  • لیلا احمدپور
    مارس 14, 2024 11:55 ب.ظ

    سلام استاد . وقت بخیر
    عنوان سایت اگر چند کلمه بشه اشکال داره؟ آیا رویseo سایت تاثیر میذاره؟

  • هستی نبی زاده
    مارس 12, 2024 12:54 ب.ظ

    سلام وقتتون بخیر
    من همه مراحل رو انجام دادم ولی وردپرس برام بالا نمیاد و ارور میده باید چیکار کنم؟

  • میشه بگین این سایت ها مثلا از چه قالب هایی استفاده کردن؟
    ***

    • محمد قاسمی
      مارس 1, 2024 7:54 ب.ظ

      سلام وقت شما بخیر،

      این سایت ها به نظر میرسد بصورت اختصاصی برای خود قالب طراحی کردند.

      با تشکر.

      • با سپاس، یعنی با قالب استرا و استفاده از المنتور هم نمیشه چنین سایت هایی طراحی کرد؟ یا فقط باید برنامه نویسی شده باشه؟

        • محمد قاسمی
          مارس 3, 2024 12:49 ق.ظ

          برخی از افکت ها بصورت جاوا در نمونه های ارسالی اجرا شده است که ممکن است با المنتور و قالب آسترا به تنهایی امکان پیاده سازی آنها وجود نداشته باشد که پیشنهاد می‌شود از دموهای قالب آسترا دیدن فرمایید و اگر به طرح شما نزدیک است میتوانید از آن استفاده کنید.
          موفق و پیروز باشید

  • با سپاس. لطفا میفرمایید که تفاوت های قالب های رایگان و استرا برای این نوع وب سایت چی هست؟ و اینکه قالب استرا رو بدون المنتر هم میشه استفاده کرد و برای هر دوحالت موبایل و دسکتاپ اکی هست؟

  • محمد قاسمی
    فوریه 27, 2024 8:38 ق.ظ

    سلام وقت شما بخیر،

    قالب های رایگان معمولا امکانات زیادی ندارند و برخی از آنها نیز امکانات کاربردی خود را در نسخه پولی ارایه میکنند. قالب آسترا با المنتور کار میکند و نیازمند آن است و طراحی آن کاملا واکنشگرا می‌باشد

    با تشکر.

  • محمد قاسمی
    آوریل 7, 2024 7:49 ق.ظ

    سلام وقت شما بخیر،

    در این خصوص میتوانید از ناحیه کاربری خود بر روی محصول خریداری شده اقدام به ارسال تیکت فرمایید.

    با تشکر.

  • محمد قاسمی
    مارس 24, 2024 8:35 ق.ظ

    پیروز و سربلند باشید

فهرست