همانطور که در آموزش های قبل گفتیم با نصب افزونه ها در وردپرس امکانات و ویژگی های جدیدی به سایت اضافه میشود. در این بخش قصد داریم تعدادی از بهترین افزونه های وردپرسی را به شما معرفی کنیم.
صفحه ساز
برای ایجاد صفحات متنوع و زیبا در وردپرس میتوانید از افزونه های صفحه ساز کمک بگیرید. افزونه های صفحه ساز با دارا بودن المان های متنوع و بدون نیاز به کدنویسی و تنها با درگ و دراپ کردن در زمان کوتاهی صفحات سایت را ایجاد میکنند. افزونه های قدرتمند و حرفه ای ویژوال کامپوسر(Visual Composer) و المنتور(Elementor) دو افزونه بسیار عالی برای ساخت صفحات زیبا برای سایت شما میباشند.
امنیت
در دنیای وب امنیت سایت ها موضوع مهمی است. باید در نظر داشته باشید. برای بالابردن امنیت وب سایت خود و جلوگیری از آدرس های مخرب که ممکن است به سایت شما آسیب بزنند از افزونه وردفنس(WordFence) و افزونه آیتمز سکیوریتی(iThemes security) استفاده نمایید.
سئو
امروزه اهمیت سئو سایت بر کسی پوشیده نیست. شما باید مواردی که باعث بالارفتن سئو سایتتان میشود را بدانید و آنها را برای بالا بردن سئو سایت خود به کار گیرید. افزونه یوست(Yoast Seo) بهترین و کاملترین افزونه برای سئو سایت میباشد.
عضویت
از افزونه های آلتیمیت ممبر(Ultimate Member) و پروفایل بیلدر(Profile Builder) میتوانید برای مدیریت کاربران و سطح دسترسی آن ها و هرآنچه مربوط به عضویت کاربران میباشد استفاده نمایید.
سرعت
سرعت سایت تأثیر زیادی در افزایش و جذب کاربر دارد. کاربران معمولاً زمان زیادی را در سایت منتظر لود شدن صفحات نمیمانند و این موضوع بر بازدید سایت شما اثر میگذارد. برای بالا بردن سرعت سایت خود از افزونه موشک وردپرس(WP Rocket) و افزونه سریعترین کش(WP Fastest cache premium ) استفاده نمایید.
تیکت
معمولاً سایت هایی که امکان تیکت و پشتیبانی را فراهم میکنند با استقبال بیشتر کاربران روبرو میشوند. شما با استفاده از سیستم تیکت و تعاملی که با کاربران خود ایجاد میکنید. در دنیای اینترنت و تجارت الکترونیک موفقتر خواهید بود. برای فراهم کردن سیستم پشتیبانی یا تیکتینگ افزونه آسوم ساپورت(Awesome Support) به شما پیشنهاد میشود.
ویرایش حرفه ای
با توجه به اینکه در سیستم وردپرس از کمترین میزان کدنویسی استفاده میشود، با استفاده از افزونه مداد زرد(Yellow Pencli) میتوانید تغییرات بسیار زیادی در قالب و ظاهر سایت خود بدون نیاز به کد نویسی ایجاد نمایید.
فرم ساز
حتماً شما در سایت ها فرم تماس باما، فرم نظرسنجی یا فرمهای استخدام و … را دیدهاید. با استفاده از افزونه گرویتی فرم(Gravity forms) که تاکنون به عنوان قویترین فرمساز وردپرس در سطح جهان شناخته شده است.شما به راحتی میتوانید فرمهای مورد نیاز سایت خود را طراحی کنید.
اسلایدرساز
اسلایدرسازها برای ایجاد اسلایدرهای جذاب و منحصربفرد برای سایت کاربرد دارند. یکی از بهترین افزونههای اسلایدرساز روولوشن اسلایدر(Slider Revolution ) است. اسلایدر روولوشن امکانات بسیار زیادی برای ساخت اسلایدرهای حرفه ای برای شما فراهم می کند.
نسخه اصلی افزونه های وردپرس که در بالا معرفی شد و بسیاری دیگر از افزونه های کاربردی برای استفاده شما، در سایت ابزار وردپرس وجود دارد. شما میتوانید با خیالی آسوده نسبت به تهیه افزونه های اورجینال مورد نیاز خود اقدام نمایید.
4 دیدگاه. Leave new
سلام و خسته نباشید
میخواستم بدونم بطور استاندارد چند افزونه میتوان داخل سایت نصب و راه اندازی کرد بطوریکه از سرعت سایت کم نشه
ممنونم
سلام وقت شما بخیر،
این مورد تعداد مشخصی ندارد و دلایلی مانند کیفیت هاست ، نوع افزونه ها و… در این خصوص تاثیر زیادی دارد.
با تشکر.
سلام خسته نباشید. ممنونم از کار شما و تیم ارزشمندتون. توی سایت یک اموزش دیگر هم مبنی بر اموزش طراحی سایت دیدم که البته چند قسمت اون هم پایین هر ویدئو هست. همچنیم در هنگام نصب قالب چندین ویدئو دیدم که اموزش اون قالب رو میدن. خواستم بدونم این موارد رو توی همین اموزش ورد پرس یاد می گیریم یا هر کدوم رو جداگانه باید بریم ببینیم؟
سلام وقت شما بخیر،
تقریباً بیشتر این موارد در همین دوره خدمتتان ارایه شده است اما مواردی نیز در سایر دوره ها نظیر دوره طراحی سایت جدید ارایه میشوند که پیشنهاد میشود بعد از این دوره از دوره جدید نیز دیدن فرمایید.
با تشکر.