Padding
فاصله بین محتوا تا مرز عنصر با Padding مشخص میشود. با اضافه کردن Padding به المان، محتوا فشرده شده و بیم محتوا و لبه ها فاصله ایجاد می شود. فاصله Padding از ضلع های بالا، راست، پایین و چپ(Top, Right, Bottom, Left) است.به طور کلی و یا جزء به جزء و با واحد پیکسل(px) تعیین می شود.
در ویژوال کامپوزر، عنصری که میخواهید فاصله Padding برای آن قرار دهید را در حالت ویرایش باز کنید و در صفحه تنظیمات المان، سربرگ طراحی، قسمت فاصله را انتخاب کنید. مقدار فاصله Padding را از اطراف مشخص کرده و با واحد پیکسل(px) در جعبه Padding اضافه کنید. به این ترتیب محتوا از ضلع های عنصر به اندازه مقدار Padding فاصله میگیرد.
Border
Border حاشیه و کادر المان را شامل می شود و میتوان برای آن ضخامت، نوع و رنگ تعیین کرد.
در صفحه ساز ویژوال کامپوزر، المان را در حالت ویرایش بازکنید. در صفحه تنظیمات، سربرگ طراحی، قسمت حاشیه را کلیک کنید. استایل حاشیه را انتخاب کنید و در جعبه عرض خط کادر، ضخامت کادر را تعیین نمایید. همچنین میتوانید در جعبه گرد کردن حاشیه میزان گردی زاویه های کادر و از جعبه رنگ ها، رنگ کادر را مشخص کنید. پس از ذخیره تغییرات، و مشاهده صفحه در مرورگر، خواهید دید، کادر با مقادیر مشخص شده دور تا دور المان اضافه شده است.
Margin
Margin فضای خارجی محتوا تا مرز عناصر و همچنین فاصله بین عناصر را شامل میشود. فاصله Margin از ضلعهای بالا، پایین، راست و چپ(Top, Right, Bottom, Left) به طور کلی و یا جزء به جزء و با واحد پیکسل(px) تعیین میشود.
برای اضافه کردن فاصله Margin به عنصر در وردپرس، المان را در حالت ویرایش قرار دهید. در صفحه ردیف تنظیمات، سربرگ طراحی و بخش فاصله را انتخاب کنید و مقدار موردنظر Margin را در قسمت margin با درج واحد پیکسل (px) قرار دهید.
2 دیدگاه. Leave new
سلام
من پس زمینه رنگی برای متن گذاشتم و بردر رو میندازه اما پدینگ عمل نمیکنه ایا ممکنه به رنگ پس زمینه مربوط باشه
سلام وقت شما بخیر،
پدینگ برای این المان نیز قابل اعمال است و نبایستی مشکلی باشد ، پیشنهاد می کنم در یک المان دیگر نیز این موضوع را تست کنید.
با تشکر.