آموزش طراحی اسلایدر از صفر با روولوشن اسلایدر در وردپرس

( )

حق کپی ویدئو

مجاز نمی باشد.

شما اینجا هستید :

جلسه پنجاه و چهار

آموزگار :

مهدی جبین پور

در جلسه ی قبل با امکانات درون ریزی دموهای جذاب آشنا شدید. در این آموزش قصد داریم روش ساخت اسلایدر خام را به شما آموزش داده و تنظیمات این افزونه را معرفی کنیم. ( ادامه مطلب … )

ابزار وردپرس بُزرگ ترین مرجع وردپرس ایران!

آنچه توانسته ایم لطف خدا بوده است ، ابزار وردپرس بعنوان یکی از مراجع بزرگ طراحی وب و وردپرس در حال فعالیت می باشد 🙂

ابزار وردپرس بُزرگ ترین مرجع وردپرس ایران!

آنچه توانسته ایم لطف خدا بوده است ، ابزار وردپرس بعنوان یکی از مراجع بزرگ طراحی وب و وردپرس در حال فعالیت می باشد 🙂

اورجینال

کیفیت

پشتیبانی

آپدیت

مهدی جبین پور

مـهـدی جـبین پـور

دانشجوی دکتری تجارت الکترونیک ، امیدوارم بتوانم خدمتگزار خوبی برای مردم کشورم باشم.

مهدی جبین پور

مـهـدی جـبین پـور

دانشجوی دکتری تجارت الکترونیک ، امیدوارم بتوانم خدمتگزار خوبی برای مردم کشورم باشم.

آموزش طراحی اسلایدر از صفر با روولوشن اسلایدر در وردپرس

( )

 افزونه روولوشن اسلایدر

در پیشخوان وردپرس منو Slider Revolution را انتخاب کرده و گزینه “ساخت اسلایدر جدید” را کلیک کنید.

نام گذاری ماژول

سپس صفحه خام ساخت اسلایدر جدید را مشاهده می­ کنید. اولین گام برای ایجاد اسلاید جدید نام گذاری ماژول است. در واقع می­  بایست یک “عنوان” و “نام مستعار” برای اسلاید انتخاب کنید. بهتر است عنوانی متناسب با طراحی اسلایدر در نظر بگیرید.

نوار بالای افزونه روولوشن اسلایدر شامل سربرگ­ هایی برای تنظیم و مدیریت اسلاید و لایه­ ها است . در ادامه 4 مورد از مهم ترین گزینه ­های آن که در ساخت اسلایدر کاربرد دارند را معرفی می­ کنیم.

برای یادگیری تنظیمات افزونه روولوشن اسلایدر به آموزش نمایش اسلایدر و شروع مقدماتی مراجعه کنید.

مهم ترین گزینه ­ها در ساخت اسلایدر

  1. این گزینه تنظیمات کلی و عمومی اسلایدر را شامل می­ شود
  2. این سربرگ تنظیمات ناوبری و حرکت و پیمایش بین اسلایدها را مدیریت می­ کند.
  3. هر گونه تغییر و تنظیم اسلاید در این گزینه انجام می­ شود.
  4. این سربرگ مربوط به تنظیمات و مدیریت لایه­ ها است.

برای شروع طراحی اسلایدر، از سربرگ “تنظیمات اسلایدßپس زمینه” را انتخاب کرده و از جعبه بازشونده “نوع” یکی از انواع پس ­زمینه، مثلاً پس­ زمینه رنگی را انتخاب کرده و سپس از جعبه رنگ، یک رنگ دلخواه و مناسب برای پس زمینه اسلاید قرار دهید. شما می­توانید هر یک از انواع تصویر، ویدئو و… را برای پس  زمینه اسلاید انتخاب کنید.

برای تنظیم ارتفاع اسلاید متناسب با صفحه سایت، در سربرگ “تنظیمات عمومیß طرح بندی”، و از جعبه “اندازه ناحیه لایه”، ارتفاع را برای دستگاه­ های مختلف(مثل لپ تاپ، تبلت، موبایل و…) تنظیم کنید. توجه کنید برای این کار ابتدا می­بایست تنظیمات مربوط به هر دستگاه را با استفاده از دکمه روبروی آن فعال نمایید.

3

افزودن لایه ها 

حال می­توانید با استفاده از گزینه “افزودن لایه” که در نوار بالای افزونه قرار دارد، به این اسلاید لایه­ های متنی، دکمه، تصویر و… اضافه کرده و طراحی اسلایدر را ادامه دهید.

یکی از پرکاربردترین موارد استفاده اسلایدر، نمایش تصویر در اسلایدها است. جهت اضافه کردن تصویر به­ عنوان پس ­زمینه اسلایدر، از سربرگ “اسلایدß پس زمینه”، نوع تصویر را انتخاب کرده و سپس از کتابخانه رسانه، تصویر دلخواه را به اسلاید اضافه کنید.

برای اضافه کردن اسلایدهای بیشتر، از نوار بالای افزونه روولوشن اسلایدر، گزینه “اسلایدها ß افزودن اسلایدها” را کلیک کنید. مانند اسلاید اول، نوع پس­ زمینه اسلاید را تصویر انتخاب کرده و تصویر مورد نظر را که قبلاً در  کتابخانه رسانه بارگذاری کرده­ اید، به اسلاید دوم اضافه نمایید.

با همین روش هر تعداد اسلاید که حاوی تصویر است به اسلایدر اضافه کنید.

حال برای مدیریت پیمایش بین اسلایدها، از سربرگ “تنظیمات ناوبری” استفاده کنید.

 نوار پیشرفت

 این گزینه در پایین هر اسلاید یک نوار پیشرفت نمایش می ­دهد که وقتی آن به انتها رسید اسلاید بعدی نمایش داده می­  شود. برای اضافه شدن نوار پیشرفت به اسلایدها حتماً دکمه مربوط به آن را فعال کنید.

 

 

پیکان

 با فعال کردن گزینه پیکان، آیکون پیکان به دو طرف راست و چپ هر اسلاید اضافه شده است . با کلیک روی آن می­توان بین اسلایدها پیمایش کرد. همچنین می­توانید با استفاده از گزینه استایل پیکان، ظاهر و استایل پیکان­ ها را تغییر دهید.

نقطه

 زیرگروه از سربرگ تنظیمات ناوبری به تعداد اسلایدها به پایین هر اسلاید نقطه­ هایی را اضافه می­ کند که علاوه بر مشخص شدن تعداد اسلایدها، با کلیک روی هر نقطه اسلاید بعدی نمایش داده می­شود. همچنین با تنظیماتی که برای این قسمت وجود دارد، نوع استایل نقطه، فاصله بین نقطه ­ها، جهت آن­ ها را نیز می­ توانید تغییر دهید.

نکته

توجه داشته باشید روی هر اسلاید می­ توانید لایه­ هایی را بر اساس نیاز و طراحی اضافه کنید. برای اضافه کردن لایه متنی از گزینه “افزودن لایهßمتن” را انتخاب کنید . در سربرگ “تنظیمات لایهß محتوا”، متن دلخواهتان را نوشته و به اسلاید اضافه کنید.

فراخوانی اسلاید

از گزینه “استایل” در سربرگ تنظیمات لایه، برای تغییر فونت، اندازه متن، رنگ متن و… استفاده کنید.

حال برای نمایش اسلایدر، در برگه یا هر پست­ تایپی که می ­خواهید، باید اسلاید را فراخوانی کنید.

اگر از صفحه­ ساز ویژوال کامپوزر استفاده می­ کنید، المان “Slider Revolution ” را به ردیف صفحه­ ساز اضافه کرده و از بین اسلایدرهایی که وجود دارد، اسلایدی که طراحی کرده ­اید را انتخاب کرده تا اسلایدر در برگه قرار گرفته و در وب­سایت نمایش داده شود.

آموزش نمایش اسلاید و شروع مقدماتی

در انتها برگه ­ای را که اسلایدر را به آن اضافه کرده­ اید در مرورگر بازکنید. از اسلایدهای جذابی که ساخته­ اید لذت ببرید.

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

45 دیدگاه. Leave new

فهرست