جلسه قبلی درباره افزودن درگاه پرداخت به گرویتی فرم به شما آموزش دادیم. حالا این جلسه میخواهیم در رابطه با محدودیت گذاری در فرمهای گرویتی صحبت کنیم. منظور از محدودیت گذاری این است که تعیین کنیم فرمی که ساختهایم، میخواهیم حداکثر توسط چند کاربر پر شود و چند ورودی از آن دریافت کنیم.
ایجاد محدودیت در افزونه گرویتی فرم
به بخش فرمها بروید و یک فرم جدید را ایجاد کنید. به عنوان مثال میتوانید یک فرم برای ثبتنام در کلاسهای خود ایجاد نمایید. ابتدا به قسمت فیلدهای پیشرفته بروید و برای دریافت نام و نام خانوادگی، به فرم خود یک فیلد اضافه کنید. سپس فیلدهایی برای دریافت شماره تماس و ایمیل در آن قرار دهید.
همچنین میتوانید یک فیلد کشویی اضافه کنید تا کاربر مشخص کند که تمایل به شرکت در کدامیک از کلاسهای شما دارد.
پس از اینکه بر روی گزینه بروزرسانی کلیک کردید، به بخش فرمها بروید. فرمی که ساختید را انتخاب کرده و به قسمت تنظیمات آن بروید.
فعال سازی محدودیتها در گرویتی فرم
حالا برای محدودیت گذاری در فرمهای گرویتی، در صفحه که برای شما باز میشود، قسمت محدودیتها را پیدا کرده و بر روزی گزینه “فعالسازی محدودیت ورودی” کیلک کنید. در کادر “کل ورودی” حداکثر تعداد افرادی که میخواهید این فرم را پر کنند وارد نمایید. همچنین میتوانید انتخاب کنید که آیا میخواهید کل ورودی کلاس شما به عنوان مثال 20 نفر باشد یا هر هفته یا هر ماه و… این تعداد تمدید شود. در کادر “پیام رسیدن به محدودیت ورودی” میتوانید نوشتهای قرار دهید که در صورت پر شدن ظرفیت کلاسها به کاربرانتان نمایش دهد.
با فعال کردن گزینه “برنامه فرم” میتوانید محدودیت زمانی برای پر کردن فرم ایجاد کنید. مثلا فرصت پر کردن فرم در یک تاریخ شروع و در تاریخ دیگری که معین میکنید به اتمام برسد. همچنین در کادرهای پایین میتوانید پیامی قرار دهید که در صورت شروع نشدن فرصت پر کردن فرم یا به اتمام رسیدن آن، نوشته را به کاربرانتان نمایش دهد. قابل ذکر است که اگر گزینه “نیاز به وارد شدن کاربر” را فعال کنید، کاربران برای پر کردن فرم، حتما باید به وبسایت شما وارد شوند. از این طریق میتوانید دسترسی را برای آنها محدود کنید. در نهایت بر روی گزینه “ذخیره تنظیمات” کلیک کنید. بعد از اینکه فرم خود را از طریق ساخت یک برگه جدید در وبسایت منتشر کردید، برای اطمینان از درستی آن میتوانید یک بار به صورت آزمایشی فرم را پر کرده و برای خود ارسال کنید.
امیدواریم با این آموزش در محدودیت گذاری روی فرمهای گرویتی به شما عزیزان کمک کرده باشیم. در قسمت بعد همراه ما باشید تا به سراغ آموزش فروش محصول با گرویتی فرم برویم. مرسی از اینکه همیشه همراه ما هستید. ?
27 دیدگاه. Leave new
وقت بخیر و خسته نباشید
من یه فرم دارم که می خوام کاربر در فیلد تاریخ تولد فقط بتونه تا تاریخ 1-1-1385 انتخاب کنه (از هر تاریخی تا نهایت تاریخ یاد شده ، و بعد از اون یعنی 2-1-1385 به بعد تا 1400 رو نتونه انتخاب کنه) ؟ لطفا راهنمایی کنید
سلام و درود بر شما
متاسفانه تنظیمی برای این مورد در افزونه مشاهده نکردیم.
با تشکر
سلام، خسته نباشید
فرض کنید یه هتل داریم و از اتاق های دو تخته ۲۰ عدد موجوده، و کاربر محدوده روزی رو برای اقامت انتخاب میکنه.
۱) آیا امکان انتخاب محدوده تاریخ اقامت از طرف کاربر وجود داره؟ برای مثال از تاریخ شروع تا تاریخ پایان که روزهای بینش محاسبه شه.
۲) آیا بعد از اینکه مدت اقامت فرد به اتمام رسید، خودش میتونه به صورت پویا تعداد اتاق خالی رو رفرش کنه و یکی بهش اضافه کنه؟
اگه ممکنه راهنمایی کنید.
متشکرم
سلام آقای بداغی عزیز و گرامی
مواردی که فرمودین در گرویتی فرم امکان پذیر نمی باشد.
با تشکر
از راهنمایی شما ممنونم