محدودیت گذاری در فرم های گرویتی

( شنبه ، 8 اردیبهشت سال 1403 )

حق کپی ویدئو

مجاز نمی باشد.

شما اینجا هستید :

جلسه چهاردهم

آموزگار :

فرید معیریان

در این جلسه از ویدئوی آموزشی افزونه فرم ساز گراویتی فرم میخواهیم به شما نحوه محدویت گذاری بر روی فرم هایی که با گراویتی فرم ساخته اید را خدمت شما عزیزان آموزش دهیم . در این آموزش شما را با نحوه محدود کردن فرم ها و اینکه هر فرم چندین بار و توسط چه کاربرانی تکمیل گردد آشنا خواهیم کرد و پیشنهاد میکنیم این آموزش را از دست ندهید. ( ادامه مطلب … )

افزونه فرم ساز گراویتی

افزونه فرم ساز گراویتی فرم ، قدرتمندترین!

اگه دوست داری فرم های خیلی خاص بسازی باید افزونه گراویتی فرم استفاده کنی که بصورت اورجینال توسط تیم ابزار وردپرس عرضه شده است.

افزونه فرم ساز گراویتی

افزونه فرم ساز گراویتی فرم ، قدرتمندترین!

اگه دوست داری فرم های خیلی خاص بسازی باید افزونه گراویتی فرم استفاده کنی که بصورت اورجینال توسط تیم ابزار وردپرس عرضه شده است.

اورجینال

کیفیت

پشتیبانی

آپدیت

فــرید معــیریان

دانشجوی ارشد تجارت الکترونیک ، فعالیت در زمینه وب، دیجیتال مارکتینگ و ایجاد فروشگاه اینترنتی.

فــرید معــیریان

دانشجوی ارشد تجارت الکترونیک ، فعالیت در زمینه وب، دیجیتال مارکتینگ و ایجاد فروشگاه اینترنتی.

محدودیت گذاری در فرم های گرویتی

( شنبه ، 8 اردیبهشت سال 1403 )

جلسه قبلی درباره افزودن درگاه پرداخت به گرویتی فرم به شما آموزش دادیم. حالا این جلسه می‌خواهیم در رابطه با محدودیت گذاری در فرم‌های گرویتی صحبت کنیم. منظور از محدودیت گذاری این است که تعیین کنیم فرمی که ساخته‌ایم، می‌خواهیم حداکثر توسط چند کاربر پر شود و چند ورودی از آن دریافت کنیم.

ایجاد محدودیت در افزونه گرویتی فرم

اضافه کردن فیلدهای مورد نیاز به فرم
اضافه کردن فیلدهای مورد نیاز به فرم

به بخش فرم‌ها بروید و یک فرم جدید را ایجاد کنید. به عنوان مثال می‌توانید یک فرم برای ثبت‌نام در کلاس‌های خود ایجاد نمایید. ابتدا به قسمت فیلدهای پیشرفته بروید و برای دریافت نام و نام خانوادگی، به فرم خود یک فیلد اضافه کنید. سپس فیلدهایی برای دریافت شماره تماس و ایمیل در آن قرار دهید.

همچنین می‌توانید یک فیلد کشویی اضافه کنید تا کاربر مشخص کند که تمایل به شرکت در کدامیک از کلاس‌های شما دارد.

اضافه کردن فیلد کشویی به فرم
اضافه کردن فیلد کشویی به فرم

پس از اینکه بر روی گزینه بروزرسانی کلیک کردید، به بخش فرم‌ها بروید. فرمی که ساختید را انتخاب کرده و به قسمت تنظیمات آن بروید.

فعال سازی محدودیت‌ها در گرویتی فرم

حالا برای محدودیت گذاری در فرم‌های گرویتی، در صفحه که برای شما باز می‌شود، قسمت محدودیت‌ها را پیدا کرده و بر روزی گزینه “فعالسازی محدودیت ورودی” کیلک کنید. در کادر “کل ورودی” حداکثر تعداد افرادی که می‌خواهید این فرم را پر کنند وارد نمایید. همچنین می‌توانید انتخاب کنید که آیا می‌خواهید کل ورودی کلاس شما به عنوان مثال 20 نفر باشد یا هر هفته یا هر ماه و… این تعداد تمدید شود. در کادر “پیام رسیدن به محدودیت ورودی” می‌توانید نوشته‌ای قرار دهید که در صورت پر شدن ظرفیت کلاس‌ها به کاربرانتان نمایش دهد.

محدودیت گذاری در فرم‌های گرویتی (قسمت اول)
محدودیت گذاری در فرم‌های گرویتی (قسمت اول)

با فعال کردن گزینه “برنامه فرم” می‌توانید محدودیت زمانی برای پر کردن فرم ایجاد کنید. مثلا فرصت پر کردن فرم در یک تاریخ شروع و در تاریخ دیگری که معین می‌کنید به اتمام برسد. همچنین در کادرهای پایین می‌توانید پیامی قرار دهید که در صورت شروع نشدن فرصت پر کردن فرم یا به اتمام رسیدن آن، نوشته را به کاربرانتان نمایش دهد. قابل ذکر است که اگر گزینه “نیاز به وارد شدن کاربر” را فعال کنید، کاربران برای پر کردن فرم، حتما باید به وب‌سایت شما وارد شوند. از این طریق می‌توانید دسترسی را برای آن‌ها محدود کنید. در نهایت بر روی گزینه “ذخیره تنظیمات” کلیک کنید. بعد از اینکه فرم خود را از طریق ساخت یک برگه جدید در وب‌سایت منتشر کردید، برای اطمینان از درستی آن می‌توانید یک بار به صورت آزمایشی فرم را پر کرده و برای خود ارسال کنید.

محدودیت گذاری در فرم‌های گرویتی (قسمت دوم)
محدودیت گذاری در فرم‌های گرویتی (قسمت دوم)

امیدواریم با این آموزش در محدودیت گذاری روی فرم‌های گرویتی به شما عزیزان کمک کرده باشیم. در قسمت بعد همراه ما باشید تا به سراغ آموزش فروش محصول با گرویتی فرم برویم. مرسی از اینکه همیشه همراه ما هستید. ?

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

21 دیدگاه. Leave new

  • سلام
    وقتتون بخیر

    آیا این محدودیت وجود دارد که فقط یک کاربر خاص بتونه فرم را مشاهده کند؟؟

    باتشکر

  • سلام. وقت بخیر
    من فرمی ایجاد کردم که کاربر شماره خودشو وارد می کنه و پیام خوش آمد گویی براش ارسال بشه. می خواد محدودیت ایجاد کنم که برای هر شماره موبایل فقط یکبار پیام بره و نه اینکه هر بار کاربر شمارشو وارد کنه و براش پیام بره. می شه بگید چطور انجام بدم؟

  • سلام وخسته نباشید
    در خصوص محدودیت آیا امکان این وجود دارد به عنوان مثال ما مشخص کنیم از ساعت 8 تا 12 کاربر ها بتواند زمان رزو کند و برای هر 15 دقیقه 10 نفر محدودیت داشته باشند(به عنوان مثال 160 نفر در روز بتوانند ثبت نام کنند و از این تعداد در هر ساعت 40 و در هر 15 دقیقه فقط 10 نفر (8 تا 8:15) و کاربران بتوانند زمان مشخص کنند و پس از پر شدن این زمان ها دیگر نتوانند زمان رزو کنند . مثل سایت نوبت دهی تغویض پلاک خودرو )

  • سلام و احترام
    ایا می توانیم شماره محدودیت را مشخص کنیم بطوری که هر بار که فرم تکمیل و ارسال شد از آن کم شود؟
    مثلا محدودیت ارسال فرم 20 با باشد و عدد بیست در فرم نمایش داده شود بطوری که هر بار که فرم توسر هر کاربری تکمیل و راسال شد از عدد بیست کم شده و مقدار مجاز باقیمانده نمایش داده شود؟
    ممنون

  • سپیده انصاری
    ژانویه 19, 2022 3:21 ب.ظ

    سلام خسته نباشید
    یک سایت برای آموزشگاه هست که میخواد فایل های دانلودی رو فقط برای کارآموزان خودش با نام کاربری که به هرکارآموز میده نمایش بده. البته قسمت فروشگاه محصولات هم دارن که برای همه نمایش داده میشه. میخواستم بدونم با این افزونه میشه محدودیت دانلود فایل ها رو قرار داد یا نیاز به افزونه دیگه ای هست؟ ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید.

  • وقت بخیر و خسته نباشید
    من یه فرم دارم که می خوام کاربر در فیلد تاریخ تولد فقط بتونه تا تاریخ 1-1-1385 انتخاب کنه (از هر تاریخی تا نهایت تاریخ یاد شده ، و بعد از اون یعنی 2-1-1385 به بعد تا 1400 رو نتونه انتخاب کنه) ؟ لطفا راهنمایی کنید

  • محمد جواد امینی
    دسامبر 29, 2021 3:55 ب.ظ

    عرض ادب و احترام
    آیا ممکنه وقتی من محدودیت لاگین میزارم ، کاربر همزمان با مشاهده پیغام ثبت نام در سایت ، به صفحه ورود یا فرم ورود/ثبت نام ریدایرکت بشه ؟
    ممنون از وبسایت عالیتون

    • کارشناس پشتیبانی شماره چهار
      دسامبر 30, 2021 11:04 ق.ظ

      سلام و احترام آقای امینی عزیز
      برای ریدایرکت کاربر می بایست از افزونه های مانند آلتیمیت ممبر استفاده کنید و صفحه ای که فرم در آن قرار دارد را برای کاربر محدود کنید. به این شیوه می توانید کاربر را به صفحه ورود و ثبت نام ارجاع دهید.
      با تشکر

  • سینا رضایی
    اکتبر 14, 2021 9:28 ب.ظ

    سلام و خسته نباشید خدمت تیم ابزار وردپرس …
    میخواستم قابلیت نمایش فیلد های مشخص برای رده سنی مختلف مثلا زیر 20 سال و بالای 20 سال را اضافه کنم … ممنون میشم راهنمایی کنید

    • کارشناس پشتیبانی شماره دو
      اکتبر 15, 2021 10:18 ق.ظ

      با سلام و احترام جناب رضایی،
      در این مورد لطفاً بیشتر توضیح دهید؟ احتمالاً منظور شما این نیست که چطور فیلد ها را ایجاد کنیم، زیرا این موارد در آموزش بیان شده است و درواقع آموزش برای ایجاد این فرم ها و فیلدها است.
      ممکن است سوال خود را دقیق تر با جزئیات بیشتر توضیح دهید؟
      با تشکر از حضور شما.

  • علیرضا بداغی
    آگوست 30, 2021 10:04 ق.ظ

    سلام، خسته نباشید
    فرض کنید یه هتل داریم و از اتاق های دو تخته ۲۰ عدد موجوده، و کاربر محدوده روزی رو برای اقامت انتخاب می‌کنه.
    ۱) آیا امکان انتخاب محدوده تاریخ اقامت از طرف کاربر وجود داره؟ برای مثال از تاریخ شروع تا تاریخ پایان که روزهای بینش محاسبه شه.
    ۲) آیا بعد از اینکه مدت اقامت فرد به اتمام رسید، خودش می‌تونه به صورت پویا تعداد اتاق خالی رو رفرش کنه و یکی بهش اضافه کنه؟
    اگه ممکنه راهنمایی کنید.
    متشکرم

  • ایوب نجف زاده
    جولای 6, 2021 8:48 ق.ظ

    با سلام و خسته نباشید
    فک کنید خواسته باشیم محصولی رو از کارخونه در محل های خاص داخل شهر تحویل مشتری بدیم. هر مکان خاصی که قرارداد داریم یک ظرفیت محدود دارده. حالا مثلا مشتری یک کالا از کارخونه سفارش میگیره و میخواد از نزدیک ترین مکان مشخص شده کالا رو تحویل بگیره . سوال اینجاست : آیا میشه فرم رو جوری طراحی کرد که بعد از انتخاب حداکثر انتخاب مکان خاص توسط مشتریان، یه پیغام ظاهر بشه و بگه ظرفیت این فروشگاه تکمیل شده لطفا مکان دیگری انتخاب فرمایید.
    توضیحات : این عملیات قرار است فقط یک بار انجام شود.

فهرست