انواع محتوای سئو شده چیست ؟

( جمعه ، 31 فروردین سال 1403 )

حق کپی ویدئو

مجاز نمی باشد.

شما اینجا هستید :

جلسه دوازده

آموزگار :

مهدی جبین پور

در این جلسه انواع محتوا را می‌خواهیم برای شما بررسی کنیم که ممکن است افراد زیادی آن ها را نشناسند و سؤالات متعددی در مورد آن داشته باشند. پس با ما همراه باشید. ( ادامه مطلب … )

ابزار وردپرس بُزرگ ترین مرجع وردپرس ایران!

آنچه توانسته ایم لطف خدا بوده است ، ابزار وردپرس بعنوان یکی از مراجع بزرگ طراحی وب و وردپرس در حال فعالیت می باشد 🙂

ابزار وردپرس بُزرگ ترین مرجع وردپرس ایران!

آنچه توانسته ایم لطف خدا بوده است ، ابزار وردپرس بعنوان یکی از مراجع بزرگ طراحی وب و وردپرس در حال فعالیت می باشد 🙂

اورجینال

کیفیت

پشتیبانی

آپدیت

مهدی جبین پور

مـهـدی جـبین پـور

دانشجوی دکتری تجارت الکترونیک ، امیدوارم بتوانم خدمتگزار خوبی برای مردم کشورم باشم.

مهدی جبین پور

مـهـدی جـبین پـور

دانشجوی دکتری تجارت الکترونیک ، امیدوارم بتوانم خدمتگزار خوبی برای مردم کشورم باشم.

انواع محتوای سئو شده چیست ؟

( جمعه ، 31 فروردین سال 1403 )

در سه جلسه گذشته برای شما در رابطه با تولید محتوا صحبت کردیم. در فصل دوم از آموزش سئو بیشتر قرار است در مورد محتوا حرف بزنیم، به خاطر اینکه محتوای سایت، مورد بسیار مهمی است. اگر شما بحث محتوا را رعایت کنید، خیلی زودتر از آن چیزی که فکرش را بکنید در دنیای وب به درآمد میلیونی می‌رسید و کسب‌وکار شما جهانی می‌شود.

سؤالات شما در خصوص انواع محتوا

خیلی از افراد این سؤال را از من می‌پرسند که آیا محتوا، فقط نوشته‌های سایت است؟ باید بدانید که هر صفحه‌ای از سایت شما یک محتوا حساب می‌شود . تفاوتی ندارد که نوشته، برگه، محصول، نمونه کار و یا موارد دیگر باشد.

سؤال دیگری زیاد پرسیده می‌شود این است که آیا باید صفحه اصلی سایت را سئو کنیم؟ در جواب می‌توان گفت، صفحه اصلی در بحث سئو، اهمیت زیاد و خاصی ندارد و قرار نیست شما در صفحه اصلی محتوا و متن زیادی بنویسید . بحث صفحه اصلی کاملاً جداست و بهتر است که شما در این صفحه به‌صورتی رفتار کنید که مخاطب را با یک نگاه جذب کنید و آن را تبدیل به مشتری کنید.

پس یک سری از صفحات سایت مانند صفحه اصلی، صفحه تماس، صفحه حساب کاربری و تماس با ما و موارد این‌چنینی، نیازی به سئو ندارند و یعنی ما قرار نیست برای این صفحات چراغ سبز سئو بگیریم و کاری با آن ها نداریم.

نکته بعدی این است که برخی از صفحات مانند: تماس با ما، درباره ما و نظرات مشتریان را باید حتماً در سایت خودتان داشته باشید، به خاطر اینکه از نظر سئو، داشت این صفحات، امتیاز محسوب می‌شود.

انواع محتوا

محتوا می‌تواند موارد مختلفی باشد، اما من در اینجا، برای اینکه شما بهتر یاد بگیرید که در سایت خودتان چطور کار کنید، آن‌ها را به 4 دسته تقسیم کردم.

محتوای استاندارد نوشتاری

اولین مورد محتوای استاندارد نوشتاری است که اکثریت محتوایی که شما باید تولید کنید. در این دسته قرار می‌گیرد. در استاندارد نوشتاری شما باید یک سری موارد را رعایت کنید . در جلسات بعدی به‌صورت کامل به شما آموزش خواهیم داد. دقت داشته باشید که این استاندارد نوشتاری می‌تواند در سایت شما معجزه کند.

مثلاً فکر کنید که شما می‌خواهید در مورد اینکه الگوریتم‌های گوگل چه مواردی هستند، مقاله بنویسید. مثلاً در حدود 1000 کلمه محتوا می‌نویسید و همه موارد تولید محتوا را رعایت می‌کنید و تصویر هم در محتوا قرار می‌دهید، که این یک محتوای استاندارد نوشتاری می‌شود.

محتوای ویدئویی

دومین مورد، محتوای ویدئویی است. یک آموزش یا فیلم ویدئویی می‌باشد که داخل یکی از صفحات سایت شما قرار می‌گیرد. دقت داشته باشید که باید در مورد آن یک توضیح مختصر هم بنویسید، یعنی این‌طور نیست که فقط یک ویدئو باشد.

این نکته را هم باید بدانید که ما می‌توانیم در محتوای استاندارد نوشتاری، ویدئو، عکس و صوت نیز داشته باشیم.یعنی استاندارد نوشتاری، همه این موارد را در بر می‌گیرد. ولی می‌توانیم محتوای جداگانه و مخصوص ویدئو هم داشته باشیم.

دقت داشته باشید که شما باید سعی کنید محتوایی که تولید می‌کنید، بسیار عالی، کاربردی و جذاب باشند. این موارد را در جلسات بعدی بیشتر توضیح خواهم داد. قرار است یک دوره آموزشی برای تولید محتوای ویدئویی برای شما برگزار کنیم و در سایت قرار دهیم. در این دوره، نرم‌افزار Camtasia را برای شما آموزش خواهیم داد .شما می‌توانید به‌راحتی آموزش ویدئویی ضبط کنید.

محتوای تصویری

مورد بعدی، محتوای تصویری است که صرفاً یک تصویر اینفوگرافیک است.  یک مبحثی را با تصویر به کاربر توضیح می‌دهد و از نظر سئو، خیلی حائز اهمیت نیست، چراکه خود وردپرس، یک محتوای تصویری برای هر عکسی که شما آپلود می‌کنید، ایجاد می‌کند . قرار نیست محتوای تصویری از نظر سئو اهمیت زیادی برای سایت شما داشته باشد.

اما توجه داشته باشید که محتوای تصویری می‌تواند بازدیدکنندگان را تا حدودی به سمت سایت شما بیاورد. مثلاً ممکن است شما یک تصویری بخواهید و در گوگل آن را سرچ می‌کنید . آن را در بخش Image پیدا می‌کنید و بیشتر اوقات به صفحه آن تصویر می‌روید تا ببینید چه تصاویر دیگری در آنجا وجود دارد، پس با کمک تصویر هم می‌توانید از گوگل وارد سایت شوید.

محتوای صوتی

مورد چهارم، محتوای صوتی است که می‌توانید در سایت خود یک فایل صوتی یا پادکست قرار دهید . درواقع کاربر بتواند از آن استفاده کند.

با آرزوی موفقیت برای شما.

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

30 دیدگاه. Leave new

فهرست