جلسه قبل نحوه افزودن کد رهگیری به فرمها را آموزش دادیم. حالا در این قسمت از دوره رایگان آموزش کار با افزونه گرویتی فرم (Gravity Forms) در رابطه با پیکربندی وضعیت پرداخت توضیح خواهیم داد. در واقع شما باید برای زمانهایی که کاربر پرداختی را انجام میدهد یا از پرداخت منصرف میشود و آن را نیمه رها میکند، پیکربندی ایجاد کرده و مشخص کنید که در هر شرایط چه متن یا صفحهای به کاربر نمایش داده شود.
پیکربندی وضعیت پرداخت موفق
برای این کار ابتدا یک فرم پرداخت بسازید و فیلدهای مورد نیاز مثل نام، تلفن، ایمیل و… را وارد اضافه کنید. حال میخواهیم تنظیماتی انجام دهیم که اگر کاربر پرداخت انجام دهد یک پیغام، و اگر تکمیل نکند یک پیغام دیگر نمایش داده شود. برای این کار، وارد بخش تنظیمات > تائیدیهها شده و افزودن جدید را بزنید و نام آن را پرداخت موفق بگذارید. نوع تاییدیه را روی متن قرار داده و متن و کد کوتاه (Short Code) مورد نظرتان را وارد کنید.
در ادامه باید از بخش شرط انتهای صفحه استفاده کنیم و طوری آن را تنظیم کنید که با موفق بودن عملیات پرداخت متن نمایش داده شود. در انتهای صفحه نکات لازم در رابطه با منطق شرطی ذکر شده است. همانطور که ذکر شده است، همه درگاههای پرداخت از گزینه منصرف شده پشتیبانی نمیکنند.
دوباره از بخش تاییدیهها، افزودن جدید بزنید و عنوان آن را پرداخت ناموفق بگذارید. سپس در کادر روبهرو متنی مثل “پرداخت شما ناموفق بود؛ در صورت کسر مبلغ با پشتیبانی سایت در ارتباط باشید.” مثل بار قبل، بخش شرطی را روی پرداخت ناموفق بگذارید.
پیکربندی وضعیت انصراف
نیاز است برای زمانی که کاربر از پرداخت انصراف میدهد نیز یک صفحه جدید ایجاد کنید. مثل دفعات قبل، افزودن جدید را در قسمت تاییدیهها بزنید و تاییدیه جدیدی با عنوان انصراف ایجاد کنید. متن نمایش داده شده را نیز به این صورت بنویسید: شما از پرداخت مبلغ منصرف شدید. در صورت تمایل میتوانید سفارش خود را مجددا ثبت نمایید. فیلد اولیه منطق شرطی را نیز روی وضعیت پرداخت و فیلد بعدی را روی منصرف شده بگذارید و در نهایت ذخیره تاییدیه را بزنید.
حال اگر دوباره وارد بخش تاییدیهها شوید میبینید که سه تاییدیه جدید ساختهاید که هر یک در شرایط مختلف نمایش داده میشود.
کلام آخر
بحث پیکربندی وضعیت پرداخت همیشه از سوالات پرتکرار کاربران بوده است که ما سعی کردیم به بهترین شکل آن را به شما توضیح دهیم. امید است این مقاله برای شما مفید بوده باشد و توانسته باشید به خوبی از آن استفاده کنید. در صورت تمایل میتوانید دیگر قسمتهای آموزش رایگان افزونه گرویتی فرم را در سایت ما مشاهده کنید و از آن در طراحی سایت با وردپرس استفاده کنید. در قسمت بعدی این دوره آموزشی، به سراغ ساخت فرم آزمون با گرویتی فرم میرویم. اگر سوال یا اشکالی داشتید، آن را در قسمت نظرات کاربران ذکر کنید. ما در تیم ابزار وردپرس همیشه تمام تلاش خود را میکنیم تا در کمترین زمان ممکن پاسخگوی شما عزیزان باشیم.
6 دیدگاه. Leave new
سلام.خیلی ممنون بایت آموزش عالیتون.من واسه صفحه وضعیت پرداخت یک برگه جداگانه تهیه کردم. چطور میتونم توی برگه و قسمت متن دلخواهی که ساختم شورت کد های گراویتی فرم رو بیارم ؟ مثلا کاربر 10000 تومان پرداخت کرده . من میخوام توی برگه ای که درست کردم همچین متنی باشه
کاربر گرامی (مشخصات پرداخت کننده) چرداخت شما به مبلغ ( مبلغی که کاربر پداخت کرده ) در تاریخ( تاریخ تراکنش ) و …….. نمایش داده بشه. چطور میتونم شورت کدهای گراویتی رو بیارم توی برگه جدا از فرم قرار بدم؟
سلام و احترام خدمت شما
متاسفانه امکان استفاده از شرتکد گرویتی فرم در صفحه مجزا نیست و نمی توان این اطلاعات را در برگه مجزا وارد کرد.
با تشکر
سلام خوب هستین
ممنون از آموزش عالیتون
یه مشکلی پیش اومده ، برای من بخش شرطی در قسمت تاییدیه ها وجود نداره
چطور میتونم اضافه کنم؟
سلام خانم موسوی
در تاییدیه پیش فرض امکان شرطی سازی وجود ندارد و یک تاییدیه جدید بسازید و در آن شرط را تعریف کنید.
با تشکر
سلام وقت بخیر
منطق شرطی رو چطور به بخش تاییدیه ها اضافه کنیم؟
سلام و درود
این قسمت در تاییدیه ها وجود دارد و نیاز به اضافه کردن نمی باشد.
با تشکر