آموزش افزونه File Manager
افزونه File Manager پلاگینی است که با استفاده از آن به راحتی میتوانید بدون نیاز ورود به هاست (سیپنل یا دایرکت ادمین)، فایل های اختصاصی سایت را مدیریت کنید. افزونه قدرتمند فایل منیجر شما را از ورودهای مکرر به هاست رها میکند. در واقع با کمک این افزونه شما دسترسی مستقیم به فایل ها و فولدرهای هاست بدون ورود مستقیم به هاست دارید و انجام همه عملیات ها مثل آپلود و دانلود، فشرده سازی و اکسترکت و… به راحتی امکان پذیر است.
تعدادی از امکانات پلاگین File Manager :
- امکان دانلود و آپلود فایل
- امکان دسترسی به ویرایشگر کد
- امکان انتقال فایل بین پوشه ها در مسیرهای مختلف
- امکان مدیریت کاربران و نقش کاربران برای دسترسی به فایل ها
- امکان دسترسی به تنظیمات و تغییر آن
و بسیاری امکانات دیگر…
هماکنون نسخه اورجینال و فارسی شده ی افزونه مدیریت فایل وردپرس File Manager در سایت ابزار وردپرس برای استفاده شما عزیزان فراهم شده است.
دانلود افزونه File Manager
آموزش نصب و استفاده از افزونه مدیریت فایل های وردپرس
برای نصب افزونه File Manager وردپرس، در پیشخوان وردپرس، مسیر “افزونه ها ßافزودن” را انتخاب کنید و سپس دکمه “بارگذاری افزونه” را کلیک کنید. فایل فشرده افزونه File Manager که از سایت ابزار وردپرس دانلود کردید را انتخاب و نصب کنید. پس از نصب افزونه آن را فعال کنید.
آموزش نصب افزونه در وردپرس
با فعال سازی افزونه، منوی جدید ” WPمدیر فایل” به پیشخوان وردپرس اضافه خواهد شد. با کلیک روی این منو محیط public_html یعنی همان روت اصلی هاست که فایل ها و فولدرهای سایت در آن قرار دارند را مشاهده میکنید. شما به راحتی میتوانید با کلیک ماوس وارد فولدرهای تو در تو شوید. برای انجام عملیات مختلف کافیست روی فایل ها کلیک راست کنید و عملیات موردنظرتان را انجام دهید. برای مثال امکان آپلود فایل به راحتی وجود دارد. با انتخاب گزینه Extract یک فایل فشرده را اکسترکت کنید. یا حتی فایلی را به فرمت فشرده (.zip) تبدیل کنید. همچنین امکان کپی، حذف، تغییر نام و هر آنچه برای تغییر و مدیریت فایل ها نیاز داشته باشید در افزونه File Manager فراهم شده است.
یکی دیگر از ویژگی های خوب و کاربردی افزونه فایل منیجر امکان تغییر تنظیمات و مدیریت دسترسی ها است. برای ورود به صفحه تنظیمات افزونه زیرمنوی “تنظیمات” از منوی اصلی ” WP مدیر فایل” را انتخاب کنید. صفحه تنظیمات دارای 4 سربرگ اصلی است.
- سربرگ محدودیت های کاربر
- در این سربرگ دسترسی به عملیات مختلف بر اساس نقش کاربر را مدیریت کنید. بطور مثال به نقش های مختلف کاربران اجازه ساخت فایل یا فولدر، ویرایش، دانلود، آپلود فایل و… بدهید.
سربرگ محدودیت های کاربر
- در این سربرگ هم دسترسی کاربران را مثل سربرگ قبلی ولی بر اساس نام کاربر (user) مدیریت کنید.
- سربرگ ویرایشگر کد
- برای دسترسی به ویرایشگر کد و امکان مشاهده و تغییر کدهای فایل متنی کافیست گزینه “اجازه دسترسی تمام صفحه به ویرایشگر کد” را انتخاب کنید.
سربرگ عمومی
- در سربرگ عمومی تنظیمات عمومی مثل تغییر حداکثر حجم فایل برای آپلود، زبان پیش فرض File Manager، مدیریت اعلان ها به مدیر و تنظیمات بیشتری که میتواند کاربردهای زیادی را به سادگی برایتان داشته باشد، انجام دهید.
افزونه مدیریت فایل File Manager واقعاً فوق العاده است و ویژگیهای خیلی خوبی را در دسترس شما قرار میدهد تا بدون نیاز ورود به هاست بتوانید مدیریت فایل ها و فولدرها را انجام دهید و در وقتتان صرفه جویی کنید.
4 دیدگاه. Leave new
خیلی آموزش کاملی بود درست مثل همیشه که آموزش های جامعی منتشر میشه. ممنون – نمیدونم درست تصمیم گرفتم یا نه! ببینید من فردی رو به عنوان مسئول فنی سایت استخدام کردم، اما نمیخوام تمام و کمال همه اطلاعات رو در اختیارش قرار بدم. با نصب افزونه فایل منیجر میتونم از این راه استفاده کنم و نمایی از پنل هاستم رو در وردپرس شبیهسازی کنم؟ مرسی از اینکه وقت میزارید و به سوالات پاسخ میدید
سلام و عرض ادب،
بله دقیقاً می توانید به این صورت به ایشان دسترسی هاست دهید. از شما ممنونیم.
سلام و درود خدمت مهندس جبین پور عزیز زبان گویایی دارین از تخصصتون هم نگم که حیرت زده می کنین آدمو….. واقعا ممنونم
سلام خانم فاتحی عزیز
نظر لطف شماست. برایتان آرزوی موفقیت داریم.
با تشکر