ذخیره بک آپ در گوگل درایو با Duplicator Pro

( چهارشنبه ، 13 مهر سال 1401 )

حق کپی ویدئو

مجاز نمی باشد.

شما اینجا هستید :

جلسه پنج

آموزگار :

فرید معیریان

یکی از مشکلاتی که ممکن است در فرایند بک آپ گیری برای شما رخ دهد ، عدم داشتن فضای مناسب برای نگه داری فایل بک آپ در هاست است و ما در این ویدئو نحوه اتصال اکانت گوگل درایو به افزونه داپلیکیتور رو خدمت شما عزیزان آموزش داده ایم. ( ادامه مطلب … )

ابزار وردپرس بُزرگ ترین مرجع وردپرس ایران!

آنچه توانسته ایم لطف خدا بوده است ، ابزار وردپرس بعنوان یکی از مراجع بزرگ طراحی وب و وردپرس در حال فعالیت می باشد 🙂

ابزار وردپرس بُزرگ ترین مرجع وردپرس ایران!

آنچه توانسته ایم لطف خدا بوده است ، ابزار وردپرس بعنوان یکی از مراجع بزرگ طراحی وب و وردپرس در حال فعالیت می باشد 🙂

خرید محصول ویدئو بالا

جهت خرید کلیک کنید.

فــرید معــیریان

دانشجوی ارشد تجارت الکترونیک ، فعالیت در زمینه وب، دیجیتال مارکتینگ و ایجاد فروشگاه اینترنتی.

فــرید معــیریان

دانشجوی ارشد تجارت الکترونیک ، فعالیت در زمینه وب، دیجیتال مارکتینگ و ایجاد فروشگاه اینترنتی.

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

6 دیدگاه. Leave new

  • مونا علیزاده
    ژوئن 9, 2022 8:11 ق.ظ

    با سلام. آیا زمان انتقال به گوگل درایو باید آنلاین باشیم؟ یعنی حجم اینترنت استفاده میشه؟

    • علی حیدری
      ژوئن 9, 2022 8:15 ق.ظ

      سلام و عرض ادب
      کار خودکار انجام می شود و فقط به اینترنت سرور شما نیاز دارد.
      یعنی از طریق هاست هرکاری باید انجام شود ، انجام می شود و متصل بودن اینترنت شما اهمیتی ندارد.
      با تشکر.

  • مجتبی بیسادی
    آوریل 4, 2022 10:59 ب.ظ

    سلام خسته نباشید.
    در کجای هاست ذخیره میشه و چطور میتونیم اون رو از روی هاست پاک کنیم

  • سلام خسته نباشید.
    اگر بکاپ رو گوگل درایو تنظیم کنم، بکاپ اولیه اول روی هاست خود ذخیره میشه سپس به گوگل درایون انتقال داده میشه یا از اول بکاپ گیر ی فایل بکاپ بر روی گوگل درایو ذخیره میشه؟
    حجم سایتم خیلی بالاست و در هنگام بکاپ گیری storage م کاملا پر میشه. اگر بکاپ گیری مستقیم روی گوگل درایو انجام بشه که خیلی عالیه…

    • کارشناس پشتیبانی شماره چهار
      دسامبر 11, 2021 8:43 ق.ظ

      سلام و احترام خدمت شما
      نحوه کار افزونه به این صورت می باشد که ابتدا بکاپ بر روی هاست ذخیره می گردد و سپس به گوگل درایو منتقل و از هاست پاک می گردد.
      با تشکر

فهرست