آموزش ساخت فرم ارسال نوشته با گرویتی فرم

( )

حق کپی ویدئو

مجاز نمی باشد.

شما اینجا هستید :

جلسه هشتم

آموزگار :

فرید معیریان

در این جلسه از آموزش میخواهیم فیلد های ارسال نوشته را به شماآموزش دهیم.این مورد در وردپرس به شما این امکان را میدهد تا کابران برای شما نوشته ارسال کنند. ( ادامه مطلب … )

افزونه فرم ساز گراویتی

افزونه فرم ساز گراویتی فرم ، قدرتمندترین!

اگه دوست داری فرم های خیلی خاص بسازی باید افزونه گراویتی فرم استفاده کنی که بصورت اورجینال توسط تیم ابزار وردپرس عرضه شده است.

افزونه فرم ساز گراویتی

افزونه فرم ساز گراویتی فرم ، قدرتمندترین!

اگه دوست داری فرم های خیلی خاص بسازی باید افزونه گراویتی فرم استفاده کنی که بصورت اورجینال توسط تیم ابزار وردپرس عرضه شده است.

اورجینال

کیفیت

پشتیبانی

آپدیت

فــرید معــیریان

دانشجوی ارشد تجارت الکترونیک ، فعالیت در زمینه وب، دیجیتال مارکتینگ و ایجاد فروشگاه اینترنتی.

فــرید معــیریان

دانشجوی ارشد تجارت الکترونیک ، فعالیت در زمینه وب، دیجیتال مارکتینگ و ایجاد فروشگاه اینترنتی.

آموزش ساخت فرم ارسال نوشته با گرویتی فرم

( )

در این مقاله آموزشی مانند مقالات گذشته، یکی دیگر از ویژگی‌های افزونه گرویتی فرم، که مربوط به ساخت فرم است را می‌خواهیم بررسی کنیم. همچنین در این مقاله می‌خواهیم در رابطه با فرم ارسال نوشته صحبت کنیم. در واقع این ویژگی یکی از قابلیت‌های خوب افزونه گرویتی فرم است که می‌توانیم از آن در سایت خود استفاده کنیم.

همانطور که در بعضی از وب‌سایت‌ها مشاهده کرده‌اید، فرمی در اختیارتان قرار می‌دهند و از شما می‌خواهند که اگر مقاله‌ یا نوشته‌ای در رابطه با موضوع آن سایت دارید، برایشان ارسال کنید. البته اینگونه مقالات را اغلب با نام خودتان در سایت منتشر خواهند کرد و حتی امکان دارد به ازای هر مقاله مبلغی دریافت کنید. حالا ما به کمک افزونه گرویتی فرم می‌توانیم فرم ارسال نوشته را ایجاد کنیم و از کاربرانمان بخواهیم که اگر مقاله‌ای در رابطه با موضوعات سایت دارند، برای ما ارسال کنند.

البته از قبل باید چهار چوبی برای دریافت مقاله یا پرداخت هزینه به کاربر، تنظیم کنید که ابهامات احتمالی را از بین ببرد. با انجام این کار دیگر نیازی نیست که خودتان مقاله بنویسید. همچنین شما توانسته‌اید به نوعی اشتغال‌زایی کنید.

ایجاد فرم ارسال نوشته

در جلسات اول این دوره آموزشی در مورد فیلدهای استاندارد و فیلدهای پیشرفته صحبت کردیم. اما در این جلسه می‌خواهیم به صورت تخصصی، فیلد ارسال نوشته را بررسی کنیم و در انتها یک فرم ارسال نوشته بسازیم.

همانطور که گفتیم برای ساخت یک فرم جدید در افزونه گرویتی فرم به بخش فرم‌ها می‌رویم و روی گزینه “افزودن جدید” کلیک می‌کنیم. سپس باید برای فرم، عنوان و توضیحاتی بنویسید و در آخر بر روی گزینه “ایجاد فرم” کلیک کنید. همچنین در قسمت افزودن فرم جدید، فرم‌های قبلی که ساخته بودیم را مشاهده می‌‎کنیم که می‌توانیم از آن‌ها هم برای ایجاد فرم جدید کمک بگیریم.

فیلدهای پست برای فرم ارسال نوشته

فیلدهای پست در افزونه گرویتی فرم
فیلدهای پست در افزونه گرویتی فرم

از گذشته با فیلدهای استاندارد و پیشرفته به صورت کامل آشنایی دارید. در این جلسه می‌خواهیم در رابطه با فیلدهای قسمت پست در افزونه گرویتی فرم صحبت کنیم.

فیلد عنوان

فیلد عنوان برای فرم ارسال نوشته
فیلد عنوان برای فرم ارسال نوشته

اولین کاری که باید انجام دهیم، افزودن فیلد عنوان است. زیرا هر نوشته‌ای که در سایت منتشر می‌کنیم باید دارای عنوان باشد. همانطور که در جلسات قبلی به شما آموزش دادیم، ابتدا برچسب فیلد و توضیحات را تعیین کنید. سپس در بخش “نویسنده پیش‌فرض” مشخص کنید که نام فرستنده نوشته نمایش داده شود، یا نامی که به صورت پیش‌فرض تعیین شده است.

همچنین گزینه “وضعیت پست” را به صورت دلخواهتان برای فرم ارسال نوشته تنظیم کنید. به عنوان مثال باید تعیین کنید، زمانی که کاربر برای شما نوشته‌ای ارسال می‌کند، آن مقاله به حالت “در انتظار بررسی” در بیاید یا “منتشر” شود و… . البته بهتر است که گزینه “پیش‌نویس” را انتخاب کنید. زیرا باید قبل از منتشر شدن مقاله، مدیر سایت بررسی کند که آیا این مقاله از چهار چوب لازم یا از قوانین کشور پیروی کرده است یا خیر.

در قسمت دسته‌بندی نیز می‌توانید از میان دسته‌بندی‌هایی که در وردپرس خود ایجاد کرده‌اید، موردی را انتخاب کنید. اگر تا به حال دسته‌بندی برای مقالات وب‌سایتتان نساخته‌اید، می‌توانید از قسمت دسته‌ها، برای ساخت این مورد اقدام کنید. اگر اطلاعی از اهمیت دسته‌بندی‌ها در وردپرس ندارید، به شما پیشنهاد می‌کنیم ویدئو “تاثیر دسته بندی و برچسب ها در سئو” را مشاهده کنید.

در نهایت بهتر است که گزینه ضروری را تیک بزنید.

اگر به بخش همه نوشته‌ها مراجعه نمایید و بر روی گزینه افزودن نوشته کلیک کنید، خواهید دید که برای فرم ارسال نوشته، دقیقا به چه بخش‌هایی احتیاج دارید. زیرا قالب نوشته‌ای که برای شما ارسال می‌شود باید دقیقا مانند مقالات وب‌سایتتان باشد.

فیلد بدنه

فیلد بدنه برای فرم ارسال نوشته
فیلد بدنه برای فرم ارسال نوشته

کاربر می‌تواند در این قسمت توضیحات مربوط به مقاله خود را وارد کند. دقیقا مانند فیلدهای قبل، ابتدا قسمت برچسب و توضیحات را کامل کنید. به خاطر داشته باشید که در این قسمت حتما گزینه ضروری را تیک بزنید. چرا که فیلد بدنه یکی از موارد ضروری در فرم ارسال نوشته محسوب می‌شود.

فیلد خلاصه

فیلد خلاصه برای فرم ارسال نوشته
فیلد خلاصه برای فرم ارسال نوشته

در این قسمت کاربر می‌تواند چکیده یا خلاصه‌ای از متن مقاله را برای فهم بهتر موضوع بنویسد. البته نیازی نیست که برای این بخش گزینه “ضروری” را فعال کنید.

فیلد برچسب

افزودن فیلد برچسب برای فرم ارسال نوشته

این قسمت نیز مختص وارد کردن برچسب‌های مربوط به مقاله است. بهتر است نوع این فیلد را “تک خطی” انتخاب کنید. همچنین حداکثر کارکتر را می‌توانید حدودا 200 تا 300 کراکتر تعیین کنید.

فیلد دسته‌بندی پست

فیلد دسته‌بندی برای پست‌ها
فیلد دسته‌بندی برای پست‌ها

قطعا ما به فیلد دسته‌بندی برای فرم ارسال نوشته نیاز داریم. زیرا باید کاملا مشخص باشد که هر مقاله در چه حیطه‌ای نوشته شده است. پیشنهاد می‌کنیم در قسمت نوع فیلد، گزینه “چند انتخابه” را انتخاب کنید. زیرا احتمال دارد که موضوع مقاله مربوط به چندین دسته باشد و کاربر بخواهد چند گزینه را همزمان انتخاب کند. همچنین در این قسمت گزینه‌های ضروری و بدون تکرار را تیک بزنید.

فیلد تصویر پست

فیلد تصویر پست برای ارسال تصویر شاخص
فیلد تصویر پست برای ارسال تصویر شاخص

در این بخش، کاربر باید تصویر شاخص پست خود را ارسال کند. سپس باید به قسمت تنظیمات بروید و متا داده تصویر را تعیین کنید. به عنوان مثال گزینه‌های متن جایگزین، عنوان، توضیحات و… را بنا به نیاز خود تیک بزنید تا کاربر هنگام آپلود عکس تمامی این موارد را مشخص کند. در انتها حتما گزینه های “تصویر شاخص” و “ضروری” را هم تیک بزنید.

فیلد بخش

فیلد بخش برای فرم ارسال نوشته
فیلد بخش برای فرم ارسال نوشته

شما می‌توانید با استفاده از قابلیت “بخش” میان فیلد تصویر شاخص و تصویر پست فاصله بیندازید تا کاربر دقیقا متوجه شود که هر فیلد به چه منظوری قرار داده شده است.

یک بار دیگر فیلد تصویر پست را به فرم اضافه کنید اما این بار در قسمت توضیحات، بیان کنید که این فیلد برای آپلود کل تصاویر پست است. سپس مانند فیلد قبل گزینه‌های متا داده تصویر را مشخص کنید. همچنین دیگر نیازی نیست گزینه “تصویر شاخص” را تیک بزنید.

قابل ذکر است که شما می‌توانید از فیلدهای پیشرفته و استاندارد هم برای فرم ارسال نوشته به صورت ترکیبی کمک بگیرید. یعنی نیازی نیست که صرفا از فیلدهای قسمت پست استفاده کنید.

فیلد آپلود فایل

افزودن فیلد آپلود فایل برای فرم ارسال نوشته
افزودن فیلد آپلود فایل برای فرم ارسال نوشته

به عنوان مثال می‌توانید از فیلد آپلود فایل در این قسمت برای دریافت فایل ورد مقاله استفاده نمایید. بهتر است که در این قسمت گزینه “فعال‌سازی بارگذاری چند فایل” را فعال کنید تا کاربر قادر باشد چندین فایل را همزمان آپلود کند.

در آخر بر روی گزینه بروزرسانی کلیک کنید تا تنظیماتی که انجام داده‌اید ذخیره شوند. سپس به قسمت برگه‌ها بروید و گزینه “همه برگه‌ها” را انتخاب کرده و روی “افزودن جدید” کلیک کنید. عنوان برگه را مشخص نمایید و سپس روی گزینه “افزودن فرم” کلیک کرده و درج فرم را انتخاب کنید. در آخر نیز برای انتشار فرم کافی است که گزینه “انتشار” انتخاب نمایید.

همچنین می‌توانید با ورود به سایت خود فرم ارسال نوشته که ساخته‌اید را امتحان کنید.

اگر کاربری مقاله‌ای را برای شما ارسال کند، مستقیم به بخش نوشته‌ها خواهد رفت. اما به علت تنظیماتی که از قبل تعیین کرده‌ایم تا زمانی که خودتان آن را بررسی و منتشر نکنید، روی حالت پیش‌نویس خواهد ماند. برای بررسی این مقاله نیز می‌توانید بر روی گزینه “ویرایش” کلیک کنید.

اگر به قسمت ورودی‌های این فرم مراجعه نمایید و سپس گزینه “مشاهده” را انتخاب کنید. به تصاویر و فایل‌هایی که کاربر در ارتباط با این مقاله آپلود کرده است، دسترسی خواهید داشت.

فیلد سفارشی

فیلد سفارشی برای فرم ارسال نوشته
فیلد سفارشی برای فرم ارسال نوشته

نکته‌ای که باید ذکر کنیم این است که اگر به بخش ویرایش فرم “ارسال نوشته” بروید، در قسمت فیلدهای پست، بخشی به نام فیلد سفارشی یا زمینه‌های دلخواه داریم که برای اینگونه فرم‌ها کاربرد کمی دارد. ولی برای استفاده از این قابلیت می‌توانید مقالات و ویدئوهای آموزشی مربوط به “زمینه دلخواه” را نگاه کنید تا موارد استفاده این بخش را بهتر متوجه شوید و در صورت نیاز بتوانید از آن بهره ببرید.

امیدواریم با استفاده از این آموزش توانسته باشید یک فرم ارسال نوشته در سایت خود ایجاد کنید.

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

36 دیدگاه. Leave new

فهرست