کاهش نرخ پرش و افزایش بازدید از صفحات وبسایت

نحوه ی کاهش نرخ پرش از وب سایت و افزایش بازدید از صفحات وب سایت وردپرسی:

نحوه کاهش نرخ پرش وبسایت
نحوه کاهش نرخ پرش وبسایت

بسیاری از طراحان وب سایت، زمانی که وب سایت خود را راه اندازی می کنند، بر این باور هستند که ورودی گرفتن و جذب کاربر برای وب سایت و صفحات آن بسیار مشکل است.

در حالیکه بسیاری از وبمستران حرفه ای اینطور فکر می کنند که بخش آسان بازاریابی برای وب سایت ورودی گرفتن برای سایت است و اینکه بتوان ورودی ها و کاربران وارد شده به سایت، را به کاربران دائمی سایت تبدیل کرد. تا به محض ورود به سایت، وب سایت را ترک نکنند، بسیار مشکل است.

بسیاری از کاربران به سایت شما می آیند، بدون اینکه حتی به صفحه ی دوم سایت شما سر بزنند و این یعنی افزایش نرخ پرش از وب سایت یا همان bounce rate. با افزایش نرخ پرش، بازدید از صفحات شما و ترافیک وب سایت، کاهش پیدا می کند و به دنبال آن نمی توانید از تبلیغات در سایت برای خود درآمد خوبی کسب کنید.

در این مقاله سعی کرده ایم نکات و ترفند هایی را برای افزایش ترافیک وب سایت و همچنین کاهش نرخ پرش یا همان bounce rate در وب سایت وردپرسی، را با شما به اشتراک بگذاریم، پس در ادامه با ابزار وردپرس همراه باشید.

در ابتدا تعریفی داشته باشیم از bounce rate و Page view:
bounce rate یا همان نرخ پرش:

نرخ پرش
نرخ پرش

bounce rate یا نرخ پرش، به درصد کاربرانی گفته می شود که به سایت شما در صفحه ای معین می آیند و در ادامه از همان صفحه از سایت شما خارج می شوند بدون اینکه به سایر صفحات وب سایت شما سر بزنند.

درصد بازدید از صفحه یا Page view:

درصد بازدید از صفحه
درصد بازدید از صفحه

Page view تقاضا و ورود به یک صفحه ی خاص، از یک وب سایت است. در واقع تعداد بازدید از یک صفحه یا پست به خصوص، Page view گفته می شود.

اغلب سایت ها از گوگل آنالیتیکز برای آنالیز وب سایت خود استفاده می کنند، اما شما می توانید از هر ابزار آنالیز دیگری برای این کار استفاده کنید. این اعداد تاثیر بسیار خوبی در بازدید از وب سایت شما دارند.

اگر شما وب سایتی دارید، که دارای بنر های تبلیغاتی است و از این راه کسب درآمد می کنید، قطعا میزان بازدید از صفحه ی شما برایتان اهمیت زیادی دارد. اگر می خواهید کاربران وفاداری پیدا کنید که سایت شما را ترک نکنند و مشتری دائمی شما شوند، نرخ پرش برای شما مهم می شود.

هر چه نرخ پرش از سایت شما کمتر باشد، در نتیجه تبلیغات کلیکی بیشتری می توانید بگیرید و تعداد کلیک ها روی بنرهای تبلیغاتی، افزایش پیدا می کند و در نتیجه سود بیشتری خواهید کرد. اگر همان کاربر از صفحات دیگر سایت شما بازدید کند اسپانسر تبلیغات سایت شما انگیزه ی بیشتری برای اختصاص دادن تبلیغات به صفحات وب سایت شما با مبلغ دریافتی بیشتر خواهد داشت.

روش هایی که در این مقاله با شما کاربران گرامی به اشتراک می گذاریم، اغلب روش هایی است که بسیاری از کاربران از آنها استفاده کرده اند و ترافیک وب سایت آنها افزایش یافته و نرخ پرش از وب سایت آنها کاهش یافته است. ما نیز از بسیاری از این روش ها بهره برده ایم و به نتایج قابل قبولی رسیده ایم.

فراموش نکنید، این روش ها و ترفند ها زمانی کار می کند که محتوایی بهینه در وب سایت خود ایجاد کنید، تا بتوانید کاربران را به سمت سایت خود جلب کنید.

لینک سازی داخلی یا سئو داخلی:

 

لینک سازی داخلی
لینک سازی داخلی

در محتوای پست های خود، هر جایی را مناسب دیدید، با انکر تکست های مناسب به پست های قبلی و مرتبط خود لینک دهید. با انجام این کار، خواهید دید که نرخ پرش سایت شما کاهش و در مقابل بازدید از صفحات سایت شما، افزایش خواهد یافت.

از وردپرس نسخه ی 3 به بعد، اضافه کردن لینک به نوشته آسانتر شده است، چرا که در حین اضافه کردن لینک می توانید به دنبال پست مرتبط با آن بگردید و لینک آن را بیابید.

این ترفند وقتی که سایت شما، مقالات زیادی دارد، بسیار کارآمد است، از لینک سازی داخلی غافل نشوید. شاید در ابتدا این کار برای شما سخت باشد اما با گذشت زمان و با افزایش مقالات، می توانید پست های گذشته را ویرایش کنید و به مقالات جدیدتر لینک کنید.

لینک سازی را هم می توانید به صورت دستی انجام دهید و هم با استفاده از پلاگین های مربوطه، این پلاگین ها عموما به صورت خودکار کلمات کلیدی را در وردپرس لینک دار می کنند.

همانطور که متوجه شدید لینک سازی داخلی نه تنها نرخ پرش از سایت شما را کاهش و بازدید از صفحات شما را افزایش می دهد، بلکه برای ارتقای سئو سایت شما نیز بسیار موثر است.

نمایش پست های مرتبط با پست مورد نظر:

یکی از مهمترین دلایلی که کاربران سایت شما را پس از خواندن پست مورد نظر ترک می کنند، این است که آنها نمی دانند پس از مطالعه محتوای پیش روی، به کجا بروند.

در واقع باید برای کاربر مسیر بعدی را مشخص کنید. با نشان دادن پست های مرتبط در ادامه ی پست مورد نظر و یا نمایش پست های محبوب، به کاربران وب سایت خود مسیر را نشان می دهید و به آنها می گویید که پست بعدی را مطالعه کنند.

برای نمایش پست های مرتبط، به دنبال پست یا نوشته ی وب سایت، راه های زیادی وجود دارد. شما می توانید از افزونه ای به نام YARPP  استفاده کنید، که با الگوریتمی پیشرفته پست های مرتبط را نمایش می دهد. اگر علاقه ای به استفاده از پلاگین برای این مورد ندارید، می توانید پست های مرتبط را با استفاده از دسته بندی و برچسب و بدون استفاده از پلاگین، نمایش دهید. همچنین می توانید، پست های مربوط به یک نویسنده را در ادامه ی نوشته به نمایش بگذارید.

نمایش خلاصه ای از نوشته در سمت کاربر برای صفحات آرشیو:

نمایش خلاصه مطالب در صفحات آرشیو دو مزیت دارد:

اول اینکه سرعت لود و بارگزاری صفحه را افزایش می دهد.

دوم اینکه این کار به افزایش بازدید از صفحات، کمک شایانی می کند. چرا که خلاصه ای از مطالب صفحات مختلف، پیش روی کاربر است و احتمال بازدید از صفحات مختلف وب سایت، افزایش می یابد.

به خاطر داشته باشید که هرگز همه ی محتوای نوشته را در صفحه ی آرشیو نمایش ندهید، چرا که آن صفحه برای کاربر خیلی دیر بارگزاری می شود و احتمال ترک سایت توسط کاربر بالا می رود. بسیاری از قالب ها این کارآیی را به صورت پیش فرض دارند و برای صفحات آرشیو خلاصه ای از مطالب را به نمایش می گذارند.

پست های طولانی را به چند بخش تقسیم کنید:

اگر نوشته ی شما بسیار طولانی است، سعی کنید آن را به چند بخش تقسیم کنید و چند صفحه را به آن پست اختصاص دهید. برای این کار کافی است در محتوا ی خود از تگ”<!–nextpage–>” استفاده کنید. این تگ را می توانید به راحتی هر جایی که خواستید پست را در صفحه تمام کنید، قرار دهید.

به یاد داشته باشید، اگر می خواهید این روش را به کار ببرید، باید محتوای هر صفحه مقدار مناسبی داشته باشد، چرا که ممکن است اگر محتوای صفحه کم باشد، کاربر عصبی شود و سایت شما را ترک کند. بسیاری از سایت های بزرگ خارجی و ایرانی از این ترفند بهره می برند.

سایدبار جذاب و تعاملی:

یک سایدبار خوب می تواند، نرخ پرش از سایت را کاهش داده و به افزایش بازدید از سایت منجر شود. برای ایجاد یک سایدبار جذاب می توانید به عنوان مثال، مطالب جذاب و خواندنی و پر مخاطب خود را در سایدبار سایت بیاورید و یا آخرین مطالب خود را در آن قرار دهید. حتی می توانید پست های محبوب خود را به صورت هفتگی، ماهیانه و سالانه در سایدبار قرار دهید.

برای ایجاد جذابیت در سایدبار وب سایت می توانید از تصاویری سفارشی استفاده کنید و آنها را به پست های مرتبط، لینک کنید. تا کاربر با کلیک کردن روی تصاویر، به پست های مختلف سایت شما برود. همچنین می توانید، موضوعات جذابی مثل تخفیفات محصولات سایت خود را در سایدبار قرار دهید، چرا که این عناوین می تواند برای کاربر جذابیت زیادی داشته باشد.

Lazy load یا بارگزاری آهسته(تنبل):

برای افزایش سرعت وب سایت و در نتیجه کاهش نرخ پرش، می توانبد از قابلیت Lazy load استفاده کنید. در این روش، تنها بخشی از محتوا که کاربر در حال خواندن آن است، بارگزاری می شود و ادامه ی محتوا با اسکرول کردن کاربر لود می شود. این کار به افزایش سرعت سایت شما کمک می کند، برای استفاده از قابلیت Lazy load از پلاگین wp-rocket  یا موشک وردپرس استفاده کنید.

افزونه موشک وردپرس
افزونه موشک وردپرس

سایت خود را واکنشگرا طراحی کنید:

کابران ممکن است با دستگاه های مختلفی مثل: انواع گوشی، تبلت و … که دارای سایز های متفاوتی هستند، به سایت شما بیایند. طراحی واکنشگرا برای یک وب سایت، نرخ پرش را کاهش می دهد.

ایجاد کادر جستجو در وب سایت:

اگر در وب سایت خود یک کادر جستجو داشته باشید، احتمال اینکه کاربر، برای جستجوی موضوعی خاص از سایت شما خارج شود و به گوگل برود، کاهش پیدا می کند. به کاربر اجازه دهید، هر آنچه می خواهد را در سایت شما بیابد.

ایجاد منو های دسته بندی شده و واکنشگرا:

وقتی کاربری وارد وب سایت می شود، با استفاده از منو ها و زیر منو های دسته بندی شده، می تواند به راحتی به مطالب دلخواه خود دست پیدا کند. با طراحی منویی واکنشگرا برای وب سایت وردپرسی خود، با به کارگیری قالب های واکنشگرا، می توانید به کابرانی که از طریق گوشی موبایل و تبلت از وب سایت شما بازدید می کنند، برای رسیدن به محتوای مورد نظر، به آنان کمک کنید.

ابزار وردپرس، ارائه دهنده ی قالب های واکنشگرا و فوق العاده ای است که می توانید آنها را مشاهده کنید.

تبلیغات مزاحم ممنوع:

اغلب کاربران وقتی وارد سایتی می شوند، دوست ندارند با انبوهی از تبلیغات پاپ آپی مواجه شوند. اگر دوست ندارید ترافیک سایت خود را از دست بدهید و نرخ خروج از سایت شما افزایش یابد، از قرار دادن تبلیغات بنری در هدر سایت و انواعی از تبلیغات پاپ آپی در وب سایت خود خودداری کنید. بهتر است تبلیغات را در سایدبار و حتی الامکان به صورت متنی و متحرک قرار دهید.

ایجاد صفحات و پست های آموزشی:

در هر زمینه ای که فعالیت داشته باشید، بدون شک مطالبی را برای آموزش می توانید در نظر بگیرید. کاربران، اغلب مطالب آموزشی را در هر زمینه ای دنبال می کنند. با ایجاد یک بلاگ آموزشی، وب سایت خود را ارزشمند کنید.

در پایان، امیدواریم این مقاله نیز پاسخگوی شما کاربران وردپرسی واقع شده باشد. تیم ابزار وردپرس همواره پاسخگوی سوالات شما عزیزان می باشد، ما را از نظرات ارزشمند خود آگاه سازید:)

,
نوشتهٔ پیشین
15 ویژگی مخفی و کاربردی در وردپرس
نوشتهٔ بعدی
تفاوت برگه و نوشته در وبسایت وردپرسی

محصولاتی که شاید دوست داشته باشید :

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

1 دیدگاه. Leave new

اشتراک گذاری این صفحه در شبکه های اجتماعی

فهرست