صفحات مورد نیاز برای هر وبسایت

چه صفحاتی برای هر وبسایتی لازم و حیاتی است ؟

اگر به تازگی وبلاگ خود را راه اندازی کرده اید، در ادامه باید بدانید که وب سایت شما به چه صفحاتی نیاز دارد. این صفحات باید بتواند اطلاعات مفیدی را در مورد وب سایت شما به کاربران بدهد، برگه های وب سایت دارای کارکردی مستقل از پست های وبلاگ شما هستند.

ما یعنی تیم ابزار وردپرس اینجا هستیم، تا در این مقاله به شما بگوییم وجود کدام صفحات برای سایت شما حیاتی محسوب می شوند. این صفحات اکثراً در بسته های نصبی قالب های وردپرسی قرار دارد.

برگه های مورد نیاز هر سایت وردپرسی
برگه های مورد نیاز هر سایت وردپرسی

اما چرا باید به وب سایت وردپرسی خود صفحاتی را اضافه کنید؟

همانطور که می دانید، محتوا ها در وردپرس از دو نوع هستند: پست ها یا نوشته ها، پیج ها یا برگه ها. کاربرد پست ها در نوشتن مقالات کاربرد دارند و وظیفه ی بروزرسانی سایت وردپرسی شما را بر عهده دارند، مانند همین مقاله ی پیش روی شما 🙂 اما برگه ها مستقل از نوشته ها کار می کنند و اغلب ایستا هستند و محتوای ثابتی دارند.

همانطور که قبلا گفتیم برگه ها غالبا محتوای ثابتی دارند. به عنوان مثال برگه ی “درباره ی ما”

در واقع جدا سازی محتوای برگه ها به کاربران کمک می کند تا این نوع محتوا را از پست ها تشخیص دهند. شما به راحتی می توانید صفحات سایت خود را مدیریت کنید، مرتب سازی کنید و آنها را به منوی سایت خود برای دسترسی آسانتر اضافه کنید و البته از صفحه ساز های قدرتمند برای سفارشی سازی برگه های خود به صورت منحصر به فرد بهره ببرید.

یکی از این صفحه ساز های قدرتمند و معروف: “ویژوال کامپوزر” است. اما در ادامه می خواهیم ببینیم که چه صفحاتی را می توانید به وب سایت خود اضافه کنید تا کارایی سایت شما بالا برود.

  • برگه ی درباره ی ما:

برگه ی درباره ی ما
برگه ی درباره ی ما

 

این همان صفحه ای است که تقریبا همه ی سایت ها از آن در وب سایت خود که می تواند وردپرسی، جوملایی و … باشد، استفاده می کنند. پس در همین ابتدا این صفحه را برای وب سایت خود ایجاد کنید و کمی از خود و خدمات خود برای کاربران بگویید.

می توانید این برگه  از سایت خود را “درباره ی ما” یا “درباره ی من”(اگر وبلاگ شخصی باشد) نام نهید و یا از برند خود در نامگذاری این صفحه بهره ببرید. به عنوان مثال “درباره ی ابزار وردپرس“.

در این برگه می توانید از عوامل پشت صحنه ی وب سایت، ماموریت خود، هدف تان، ارزش هایی که به آنها پایبندید، قوانین وب سایتتان و در انتها خدماتی که به کاربران می توانید عرضه کنید بگویید.

صفحه ی درباره ی ما می تواند همان جایی باشد که در مخاطبین شما اعتماد ایجاد می شود. پس در ایجاد این اعتماد از هیچ چیزی دریغ نکنید. شما حتی می توانید از این فرصت طلایی برای نمایش نوشته های محبوب سایت خود بهره برید.

  • برگه ی تماس با ما:

برگه ی تماس با ما
برگه ی تماس با ما

 

خوانندگان مقالات وب سایت شما، بازدیدکنندگان آگهی های سایت و مشتریان بالقوه و سایر مخاطبین شما قطعا به دنبال اطلاعات تماس شما و راهی برای ارتباط داشتن با شما نیاز دارند.

صفحه تماس، برای همین منظور طراحی شده است، تا کاربران وب سایت بتوانند به راحتی اطلاعات تماس تان را بیابند و از طریق آن برای شما ایمیل ارسال کنند و یا در صورت امکان با شما تماس بگیرند تا مجبور نباشند برای ارتباط با شما در وبلاگ شما نظر بگذارند.

پس همین حالا دست به کار شوید و روش هایی را که در نظر دارید از طریق آنها کاربران تان با شما تماس بگیرند را در این صفحه قرار دهید. روش هایی مثل قرار دادن ایمیل، نقشه مکان و پروفایل های شما در فضای مجازی، می توانند گزینه های خوبی برای این صفحه باشند.

  • صفحه ی خدمات:

صفحه ی خدمات
صفحه ی خدمات

 

اگر یک فروشگاه آنلاین و یا خدماتی را برای ارائه به مشتریان به صورت اینترنتی دارید، حتما باید این برگه را در وب سایت خود ایجاد کنید، تا کاربران که همان مشتریان بالقوه ی شما هستند بتوانند به آسانی به صفحه ی خدمات شما بروند.

برای طراحی این صفحه، می توانید از نمونه های حرفه ای طراحی این صفحه بهره ببرید، اما پیشنهاد ما به شما این است که این صفحه را خود طراحی کنید و تا می توانید در طراحی این صفحه کوشش کنید، به طوری که کاربر پسند باشند. زیرا این صفحه، برای شما درآمد زایی دارد.

در این صفحه می توانید از قوانین کپی رایت و قوانین تجارت، در صورت نیاز استفاده کنید و به کاربران خود در مورد وب سایت، محصولات یا سرویس های خود اندکی توضیح دهید.

  • از اینجا شروع کنید:

چیزهایی که برای شروع یک بلاگ به آن ها نیاز داریم
چیزهایی که برای شروع یک بلاگ به آن ها نیاز داریم

 

با افزایش عمر وب سایت شما محتوا های قدیمی ولی با ارزش سایت از دید کاربران خارج می شوند. اگر در نظر دارید در وب سایت آنها را به نمایش بگذارید، باید این صفحه را ایجاد کنید. وقتی کاربری تازه وارد به سایت شما وارد می شود، با مطالبی مواجه می شود که بدون دانستن مطالب قبلی و آرشیو شما ممکن است برای کاربر گیج کننده باشد.

اینجاست که صفحه ای به نام”از اینجا شروع کنید” به کمک شما می آید، هدف از ایجاد این برگه در وب سایت، معرفی مطالب مفید سایت و ترغیب  کابران تازه وارد به مشاهده ی آن محتوا هاست.

این صفحه مطالب با ارزش ولی قدیمی شما را برای کاربران در دسترس قرار می دهد تا از آنها بهره ببرند، گاهی نیز مطالب به صورت زنجیروار به هم مرتبط هستند که در این مورد نیز این صفحه کارایی خود را نشان می دهد.

اگر تمایل دارید آمار بازدید سایت خود را بسنجید می توانید از افزونه آمار وردپرس استفاده نمایید.

  • صفحه ی محصولات:

صفحه ی محصولات
صفحه ی محصولات

 

اگر شما در سایت خود بخشی به نام فروشگاه دارید و از یک پلتفرم تجاری مانند WooCommerce برای ارائه ی محصولات خود استفاده می کنید، صفحه ای با عنوان فروشگاه برای شما ایجاد می شود و شما می توانید این صفحه را به نوار منو وب سایت خود اضافه کنید.

به عبارت دیگر اگر از پلتفرمی مانند ووکامرس WooCommerce استفاده نمی کنید، باید صفحه ای را با عنوان فروشگاه یا ارائه ی خدمات ایجاد کنید. حتی می توانید یک برگه ی والد ایجاد کنید و در آن لیستی از همه ی محصولات خود را بیاورید و در برگه ی فرزند که همان صفحه ی محصول مورد نظر است، توضیحاتی پیرامون هر محصول، ارائه دهید. در تصویر بالا فروشگاه قالب ابزار وردپرس را مشاهده می کنید.

  • صفحه ی 404 سفارشی:

صفحه ی 404 سفارشی
صفحه ی 404 سفارشی

 

وردپرس به صورت خودکار در صورت پیدا نکردن صفحه ی 404 سفارشی خطای 404 را نمایش می دهد. این برگه جذابیت و کارایی خوبی ندارد و بهتر است برای سایت خود یک برگه ی اختصاصی برای این خطا داشته باشید.

در صورت امکان حتما یک صفحه ی 404 طراحی کنید و در آن المان هایی را برای هدایت کاربران به صفحات دیگر سایت و یا حتی الامکان صفحه ی نخست وب سایت، ایجاد کنید و در نهایت آن را با صفحه ی 404 پیش فرض وردپرس جایگزین کنید.

  • صفحه آرشیو:

صفحه آرشیو
صفحه آرشیو

 

وردپرس در اینجا نیز یک صفحه ی پیش فرض برای آرشیو، بر اساس برچسب های تاریخ، دسته بندی و… ایجاد می کند. اما در این برگه بسیاری از اطلاعات و محتوا های بهینه ی سایت شما از دید کاربران شما محو می شود. با ایجاد یک صفحه ی آرشیو اختصاصی و فوق العاده خواهید توانست برگه ای از محتویات پر بازدید اما قدیمی خود ایجاد کنید.

  • صفحه تبلیغات:

محتوای بسیاری از وب سایت ها تنها متکی بر تبلیغات است و از آن کسب درآمد می کنند. آسانترین راه برای تبلیغات در سایت، ثبت نام در Google AdSense است. گرچه شما می توانید نقاطی از صفحات مختلف سایت را به آگهی دهندگان بفروشید.

برای این کار می توانید برگه ای سفارشی برای تبلیغات ایجاد کرده و مکان های در دسترس برای آگهی را در آن صفحه به نمایش بگذارید. بر اساس بازدید های ماهانه  از سایت و … می توانید کسب درآمد داشته باشید. در انتها فراموش نکنید که اطلاعات تماس یا فرم تماس را در انتهای صفحه قرار دهید تا آگهی دهندگان بتوانند با شما تماس بگیرند.

همچنین می توانید از پلاگینی که برای مدیریت آگهی ها موجود است نیز استفاده کنید و با استفاده از آن تبلیغات سایت خود را مدیریت کنید. ما به شما افزونه ی wp in post ads را پیشنهاد می دهیم که یکی از پلاگین های قدرتمند در این زمینه است.

صفحه تبلیغات
صفحه تبلیغات

 

  • صفحه ارسال پست:

اگر شما سایتی با چند نویسنده دارید و به دنبال نویسنده ی بیشتری می گردید، به یک برگه برای ارسال پست نیاز دارید تا نویسندگان مقاله بتوانند از طریق آن فرصتی پیدا کنند و برای شما مطلب بنویسند و ارسال کنند. در این برگه باید به نویسندگان شرح دهید که که مقالات سایت شما در مورد چه چیزی است و به چه نوع محتوایی نیاز دارید. فراموش نکنید اطلاعات و فرم تماس را در انتهای صفحه قرار دهید تا در صورت نیاز کاربران بتوانند با شما در ارتباط باشند.

صفحه ارسال پست
صفحه ارسال پست

 

  • صفحه ی Privacy Policy:

صفحه ی Privacy Policy
صفحه ی Privacy Policy

 

 این صفحه، اصولا به کاربران در مورد داده هایی که از آنها در وب سایت شما جمع آوری شده است اطلاعاتی شامل اینکه چطور و توسط چه سایت ها و ابزار هایی اطلاعات آنها جمع آوری و استفاده شده است، می دهد. به عنوان مثال اگر شما در وب سایت وردپرسی خود از ابزار  Google AdSense استفاده کرده اید، باید از این صفحه در سایت خود استفاده کنید. قالب ها و ابزار های آنلاین بسیاری برای ایجاد این برگه وجود دارند، که می توانید از آنها استفاده کنید. به خاطر داشته باشید که وجود این صفحه در وب سایت شما حس اعتماد را در کاربران افزایش می دهد.

  • صفحه نخست:

اما مهمترین و ابتدایی ترین صفحه که همه ی وب سایت ها دارند صفحه ی اصلی است، بدون صفحه ی نخست، هیچ وب سایتی موجودیت ندارد.

در این برگه شما طرحی از کل وب سایت را به نمایش می گذارید و در واقع این برگه راه ورودی برای بخش ها و صفحات دیگر وب سایت است. پس در طراحی آن بسیار تلاش کنید. زیرا معرف وب سایت شماست.

تیم ابزار وردپرس امیدوار است در این مقاله به سولات شما وردپرس کاران عزیز پیرامون این موضوع، پاسخ داده باشد. در هر حال می توانید از طریق ارسال نظرات، سوالات خود را با ما در میان بگذارید.

, ,
نوشتهٔ پیشین
آموزش نمایش ویدئو در وردپرس
نوشتهٔ بعدی
نشانه های هک شدن یک وب سایت وردپرسی

پست های مرتبط

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

اشتراک گذاری این صفحه در شبکه های اجتماعی

فهرست