آموزش ثبت سایت در گوگل آنالیتیکس Google Analytics وردپرس

آموزش ثبت سایت در گوگل آنالیتیکس Google Analytics وردپرس

( یکشنبه ، 25 شهریور سال 1403 )

حق کپی ویدئو

مجاز نمی باشد.

شما اینجا هستید :

ویدئو آموزشی

آموزگار :

مهدی جبین پور

در این آموزش ثبت سایت در گوگل آنالیتیکس Google Analytics وردپرس را آموزش میدهیم.
( ادامه مطلب … )

ابزار وردپرس بُزرگ ترین مرجع وردپرس ایران!

آنچه توانسته ایم لطف خدا بوده است ، ابزار وردپرس بعنوان یکی از مراجع بزرگ طراحی وب و وردپرس در حال فعالیت می باشد 🙂

ابزار وردپرس بُزرگ ترین مرجع وردپرس ایران!

آنچه توانسته ایم لطف خدا بوده است ، ابزار وردپرس بعنوان یکی از مراجع بزرگ طراحی وب و وردپرس در حال فعالیت می باشد 🙂

مشاهده لینک ویدئو بالا

جهت بررسی کلیک کنید.

مهدی جبین پور

مـهـدی جـبین پـور

دانشجوی دکتری تجارت الکترونیک ، امیدوارم بتوانم خدمتگزار خوبی برای مردم کشورم باشم.

مهدی جبین پور

مـهـدی جـبین پـور

دانشجوی دکتری تجارت الکترونیک ، امیدوارم بتوانم خدمتگزار خوبی برای مردم کشورم باشم.

آموزش ثبت سایت در گوگل آنالیتیکس Google Analytics وردپرس

( یکشنبه ، 25 شهریور سال 1403 )

آموزش ثبت سایت در گوگل آنالیتیکس

گوگل آنالیتیکس (Google Analytics) یک ابزار آمارگیری بسیار دقیق گوگل در زمینه آنالیز و تحلیل وب­سایت است که با حساب کاربری گوگل یعنی همان جی­میل (Gmail) راه ­اندازی می­ شود. با استفاده از این ابزار قدرتمند و حرفه­ ای، مدیران سایت می­توانند گزارش ­های کاملی از رفتار بازدیدکنندگان سایت به دست آوردند و بر اساس آن استراتژی ­های فعالیت وب­ سایت را طرح­ریزی کنند.

در این آموزش قصد داریم علاوه ­بر روش­ های مرسوم ثبت سایت در گوگل آنالیتیکس، یک روش اختصاصی و بهینه که مورد استفاده تیم ابزار وردپرس است و تاکنون نتایج خوبی داشته و رضایت­ بخش بوده است را خدمت شما آموزش دهیم.

نصب و راه ­اندازی گوگل آنالیتیکس

گام اول ورود به سایت گوگل آنالیتیکس و حساب کاربری

همانطور که گفتیم گوگل آنالیتیکس یکی از ابزارهای گوگل است که بطور رایگان مورد استفاده قرار می­گیرد و مثل همه امکانات گوگل، با حساب جی­میل راه ­اندازی می­شود. بنابراین ابتدا وارد اکانت گوگل خود شوید.

حالا برای دسترسی به این ابزار تحلیلگر وارد آدرس Google Analytics شوید.

توجه داشته باشید که با توجه به تحریم IP ایران، از نرم­افرارهای رفع فیلتر برای ورود به سایت گوگل آنالیتیکس استفاده کنید. ولی ثبت دامنه ­های .ir و دامنه ­های مربوط به سایت ­های ایران و یا هاست­ هایی که در ایران هستند و سایت خود را روی آنها پیاده ­سازی کرده­ اید، بدون هیچ مشکلی انجام می­  شود. درواقع فقط ورود به سایت google analytics  در ایران تحریم است.

گام دوم ساخت حساب کاربری گوگل آنالیتیکس

پس از ورود به سایت، صفحه خوش­آمدگویی را مشاهده می کنید. دکمه “Start measuring” را کلیک کنید تا وارد صفحه ثبت­نام شوید.

در صفحه بعد یک نام برای حساب کاربری گوگل آنالیتیکس وارد کنید. می­توانید از نام خودتان یا سایتتان برای حساب کاربری استفاده کنید.

در ادامه گوگل آنالیتیکس از شما اجازه می­خواهد تا به اطلاعات وب­سایت­تان دسترسی داشته باشد. توصیه می کنیم با تیک زدن این گزینه ­ها، از اطلاعات و داده­ های خوب گوگل بهره­ مند شوید.

گام سوم انتخاب پلتفرم

با توجه به اینکه ابزار تحلیل گوگل آنالیتیکس برای نرم­افزارها و اپلیکیشن­ های موبایل هم مورد استفاده قرار می­گیرد، در این صفحه پلتفرم مورد نظر خود را انتخاب کنید. در اینجا ما درباره تحلیل وب­سایت­ ها در گوگل آنالیتیکس صحبت می­کنیم بنابراین گزینه Web را انتخاب کنید.

گام چهارم وارد کردن اطلاعات وب سایت

  • Website Name
  •  نام وب­سایت خود را وارد کنید.
  • Website URL
  •  ابتدا پروتکل http یا https سایت را انتخاب کنید. https یک پروتکل امن و رمزگذاری شده برای انتقال داده بین کلاینت و سرور است که موردتوجه گوگل آنالیتیکس است و در امتیاز سئو هم تأثیر مثبت دارد. شما به راحتی می­توانید با دریافت گواهینامه SSL، سایت خود را به پروتکل امن https مجهز کنید.

خدمات فروش و نصب SSL

 

پس از اینکه پروتکل سایت را مشخص کردید، دامنه وب­سایت را وارد کنید.

  • Industry Category
  •  زمینه فعالیت و حوزه کاری وب­سایت را مشخص کنید.
  • Reporting Time Zone
  •  در این قسمت کشور ایران را انتخاب کنید تا گوگل آنالیتیکس با توجه به کشور و منطقه جغرافیایی اطلاعات دقیق از کاربران و زمان بازدید آنها از وب­سایت در اختیارتان قرار دهد.

  • دکمه “create” را کلیک کنید تا صفحه قوانین و مقررات برای شما باز شود. با قبول شرایط و قوانین Google Analytics گزینه­ ها را تیک بزنید و در انتهای صفحه، دکمه “I Accept” را کلیک کنید.

    نکته

  •  اگر شما ادمین سایت­ های زیادی هستید و یا یک متخصص سئو و چندین سایت را تحلیل می­کنید، می­توانید برای هر کدام از سایت ­ها حساب کاربری گوگل آنالیتیکس بسازید و از این ابزار برای آمارگیری و تجزیه و تحلیل رفتار کاربران سایت استفاده کنید.به شما تبریک می گوییم! شما وارد صفحه حساب کاربری خود در گوگل آنالیتیکس شدید.

    نحوه اتصال گوگل آنالیتیکس به وب­سایت وردپرس

     

    پس از ثبت حساب کاربری در گوگل آنالیتیکس، باید ID آن را در سایت وردپرس خود وارد کنید. این کد به نام Tracking ID شناحته می­شود.

  • ما سه روش مختلف برای اتصال گوگل آنالیتیکس با وب­سایت وردپرس به شما آموزش می­دهیم تا هرکدام را که خواستید استفاده کنید.
    • اولویت اول

    • استفاده از کد فانکشن اختصاصی ما

    ما برای شما یک کد اختصاصی و حرفه ­ای اتصال گوگل آنالیتیکس با وب­سایت آماده کرده ­ایم و فایل آن را در همین مقاله برایتان قرار می­دهیم. این فایل را دانلود کنید تا ادامه مراحل را با هم پیش رویم.

    در پیشخوان وردپرس منوی “نمایشßویرایشگر پوسته” را انتخاب کنید. حالا فایل functions.php را پیدا کنید و آن را باز کنید.

    تکه کد اختصاصی که دانلود کردید را در انتهای فایل functions.php قرار دهید  و Tracking ID سایت خود را به آن معرفی کنید. در پایان فایل را ذخیره کنید.

  • اگر به هاستی که وب­­سایت را روی آن طراحی کرده ­اید دسترسی دارید هم می­توانید کد اختصاصی فانکشن را در فایل function.php قرار دهید.توصیه می کنیم از این روش برای اتصال وب­سایت وردپرس با گوگل آنالیتیکس استفاده کنید. ما بارها و بارها از این قطعه کد در سایت­ های مختلف استفاده کرده ­ایم و نسبت به کارایی و ایمن بودن آن، به شما اطمینان می­دهیم.نکته خیلی مهم
  •  با به ­روزرسانی قالب وردپرس، این قطعه کد از بین می­رود و شما می­بایست دوباره آن را در فایل  functions.php قرار دهید.
    • اولویت دوم

    •  استفاده از کد مستقیم در کدهای قالب

    کد اسکریپتی که گوگل آنالیتیکس در اختیار شما قرار داده است را کپی کنید. در پیشخوان وردپرس منوی “نمایشßویرایشگر پوسته” را انتخاب کنید. حالا فایل header.php را پیدا کنید و آن را باز کنید.  کد اسکریپت گوگل را در قسمت <head> این فایل قرار دهید و ذخیره کنید.

    اگر به هاست وب سایت دسترسی دارید، می توانید از آنجا هم فایل اسکریپ را در  قسمت head فایل haeder.php قرار دهید.

    • اولویت سوم

    •  استفاده از افرونه Insert Headers and Footers

  • حالا در پیشخوان وردپرس منوی “تنظیماتß Insert Headers and Footers ” را انتخاب کنید. و کد گوگل آنالیتیکس را در قسمت Spripts in Header  قرار دهید.

    اکنون اتصال وب­سایت با گوگل آنالیتیکس انجام شده است. بطور میانگین 1 تا 2 روز زمان لازم است تا تغییرات توسط گوگل تأیید شود. پس از این مدت شما می­توانید بازدیدهای سایت خود را در پنل گوگل آنالیتیکس مشاهده و تحلیل کنید.

نتیجه‌ای پیدا نشد.
فهرست