آموزش افزونه مدیریت رسانه وردپرس
افزونه مدیریت رسانه در وردپرس (WP Media File Manager) یکی از بهترین و کم حجم ترین افزونه هایی است که به شما اجازه سازماندهی و مدیریت فایل های موجود در رسانه و کتابخانه پرونده های چندرسانه ای در وردپرس را میدهد.
در این افزونه میتوانید به تعداد بسیار زیاد پوشه ایجاد کنید و تصاویر، ویدئو یا هر رسانه ای که دارید را طبقه بندی کنید و از سردرگمی بین حجم زیادی از رسانه ها رها شوید.
در افزونه WP Media File Manager به راحتی و فقط با کشیدن و رها کردن ماوس (Drag&Drop) میتوانید تصاویر را در پوشه ها قرار دهید. حتی امکان قرار دادن یک تصویر در چند پوشه بدون اینکه فضایی از هاست شما بگیرد وجود دارد.
نکته بسیار مهمی که در این افزونه وجود دارد این است که آدرس و لینک تصاویر، و کلاً مدیاها با قرار گرفتن در پوشه ها تغییر نمیکند و هیچ جای نگرانی برای تصاویر و لود نشدن آنها در سایت وجود دارد.
تیم ابزار وردپرس بعد از بررسی های که در بین افزونه های متعدد مدیریت رسانه انجام داده است به این نتیجه رسیده که افزونه WP Media File Manager از بهترین و کارآمدترین افزونه های مدیریت رسانه در وردپرس است. هم اکنون نسخه اورجینال این افزونه در سایت ابزار وردپرس برای تهیه و دانلود شما عزیزان موجود است.
دانلود افزونه مدیریت رسانه وردپرس WP Media File Manager
آموزش نصب و استفاده از افزونه WP Media File Manager
برای نصب افزونه مدیریت رسانه، در پیشخوان وردپرس، مسیر “افزونه ها ßافزودن” را انتخاب کنید . سپس دکمه “بارگذاری افزونه” را کلیک کنید. فایل فشرده افزونه WP Media File Manager که از سایت ابزار وردپرس دانلود کردید را انتخاب و نصب کنید. پس از نصب افزونه آن را فعال کنید. افزونه مدیریت رسانه وردپرس بسیار سبک است و باعث هیچ کندی در سرعت لود سایت نمی شود.
با فعال سازی افزونه، در بخش “رسانهß کتابخانه” ، به صورت پیشفرض پوشه هایی برای مدیریت فایل ها اضافه میشود. برای ایجاد پوشه جدید کافیست بر روی دکمه “پوشه جدید” کلیک کرده و پس از نامگذاری پوشه، آن را ایجاد کنید. نامگذاری پوشه ها میتواند به زبان فارسی باشد.
همچنین امکان ایجاد پوشه های تو در تو در افزونه مدیریت رسانه وردپرس وجود دارد فقط کافیست تصاویر را داخل هر پوشه ای که میخواهید با کشیدن و رها کردن ماوس یعنی دراگ و دراپ منتقل کنید.
همانطور که در بالا گفتیم با انتقال تصاویر به پوشه ها آدرس تصاویر به هیچ وجه تغییر نمیکند و جای نگرانی نیست.
یکی دیگر از ویژگی های جذاب افزونه WP Media File Manager این است که میتوانید پوشه ای حاوی فایل های متعدد از سیستم را با Drag&Drop به کتابخانه رسانه های سایت و داخل هر پوشه ای در سایت منتقل کنید. این ویژگی شما را از انتقال تک به تک هر فایل رها میکند.
افزونه مدیریت رسانه وردپرس امکانات و ویژگی های خیلی خوبی در زمینه مدیریت رسانه دارد. ویژگی هایی که در بالا گفتیم و راحتی استفاده از این افزونه دلایل خوبی برای انتخاب این افزونه است. با استفاده از افزونه WP Media File Manager شما میتوانید هر گونه رسانه از تصویر، صوت، ویدئو و… را در کتابخانه رسانه وردپرس سازماندهی و مدیریت کنید و از سردرگمی بین فایل ها رها شوید
8 دیدگاه. Leave new
سلام ممنون از آموزش مفید این افزونه
آیا میشه با این افزونه تصاویر نوشته ها رو براساس دسته بندی پوشه بندی کرد
مثلا تصاویر دسته بندی شماره 1 در پوشه ای با نام یک ذخیره بشه و تصاویر دسته بندی شماره 2 در پوشه به نام 2 ذخیره بشه و …..
یعنی برای تصاویر هر دسته بندی و مجموعه وردپرس یه پوشه تعیین کرد اتوماتیک اگر تصاویر در هر دسته بندی ارسال شد تصویر هم در اون پوشه که تعیین شد ذخیره بشه
و مسئله بندی اینکه اگر این موضوعی که گفتم شدنی هست ایا برای نوشته های قبلی هم میشه اینکار رو انجام داد اگر هم با این افزونه شدنی نیست ایا کدی وجود داره که با اجری کد دستور انجام بشه ؟
در اصل هدفم اینکه هم تصاویر منظم بشه هم تصاویر اضافه بدون پوشه باشند و امکانش باشه که پاک کرد
سلام و درود خدمت شما
احتراماً چنین قابلیتی در افزونه وجود ندارد. برای این مورد کدخاصی مشاهده نکردیم.
با تشکر
سلام وقت بخیر. بسیار ممنونم بابت آموزش های خوبتون
سوالی که برای من پیش اومده اینه که ما داریم برای هر کاری از افزون های مختلف استفاده میکنیم و خب تمام اینا باید روی قالب نصب باشن. این تعداد افزونه آیا تاثیری در سرعت سایت داره؟ یعنی اگر تعداد افزونه های ما بره بالاتر به این معنی نیست که سرعت سایت رو میاره پایین؟
سوال بعدی اینکه ما هر چقدر افزونه بخوایم میتونیم نصب کنیم البته بنا به نیاز دیگه.
اگر اشکالی نداره میخواستم بدونم روی سایت ابزار وردپرس چه تعداد افزونه نصب هست؟
با سلام و احترام
افزونهی وردپرس بسته به اینکه در کدام بخش بارگذاری شده باشد، بر روی سرعت و عملکرد وبسایت اثرگذار است. برای مثال افزونههایی که تنها در زمان فعالیت شما به عنوان ادمین، در زمان انجام فعالیتهایی خاص بارگذاری میشوند، معمولا بر عملکرد وبسایت شما اثر نمیگذارند. از سوی دیگر افزونههایی که در بخشی که کاربران به صورت مستقیم با آنها سر و کار دارند، اغلب نقش بیشتری در عملکرد و سرعت سایت دارند.
یک استاندارد خاصی در رابطه با تعداد افزونه هایی که باید بر روی وردپرس شما نصب شود وجود ندارد ولی باید این مورد را در نظر بگیرید که هر چقدر تعداد این افزونه ها بیشتر باشه باعث ایجاد درخواست اضافی در HTTP میشود و در نتیجه همین مورد نیز باعث افزایش زمان لود سایت شما خواهد شد. در نتیجه بهتر است در زمان انتخاب افزونه این موارد را در نظر بگیرید.