آموزش ساخت فرم تماس با ما پیشرفته

( )

حق کپی ویدئو

مجاز نمی باشد.

شما اینجا هستید :

جلسه هفتم

آموزگار :

فرید معیریان

در جلسه قبلی از آموزش جامع پلاگین gravity forms ما نحوه ساخت یک فرم ارتباط با ما ساده را به صورت گام به گام خدمت شما عزیزان آموزش دادیم و در آموزش گفتیم که چطور میتوان با کمک این افزونه یک فرم ارتباط با ما در کمترین زمان ممکن و با بهترین جزئیات ساخت و در ادامه در این جلسه آموزشی میخواهیم به شما بگیم که چطور میتوان فرم های پیشرفته با امکانات بهتر و جزئیات کاملتری برای سایت خودمان بسازیم.
( ادامه مطلب … )

افزونه فرم ساز گراویتی

افزونه فرم ساز گراویتی فرم ، قدرتمندترین!

اگه دوست داری فرم های خیلی خاص بسازی باید افزونه گراویتی فرم استفاده کنی که بصورت اورجینال توسط تیم ابزار وردپرس عرضه شده است.

افزونه فرم ساز گراویتی

افزونه فرم ساز گراویتی فرم ، قدرتمندترین!

اگه دوست داری فرم های خیلی خاص بسازی باید افزونه گراویتی فرم استفاده کنی که بصورت اورجینال توسط تیم ابزار وردپرس عرضه شده است.

اورجینال

کیفیت

پشتیبانی

آپدیت

فــرید معــیریان

دانشجوی ارشد تجارت الکترونیک ، فعالیت در زمینه وب، دیجیتال مارکتینگ و ایجاد فروشگاه اینترنتی.

فــرید معــیریان

دانشجوی ارشد تجارت الکترونیک ، فعالیت در زمینه وب، دیجیتال مارکتینگ و ایجاد فروشگاه اینترنتی.

آموزش ساخت فرم تماس با ما پیشرفته

( )

در جلسه قبل نحوه ساخت فرم ارتباط با ما را در کمترین زمان ممکن به شما آموزش دادیم. در این قسمت چگونگی ساخت یک فرم تماس با ما پیشرفته را توضیح خواهیم داد. با گذشت زمان فرم‌های بیشتر و حرفه‌ای‌تر با موضوعات مختلف را در این دوره خواهیم ساخت. در این مقاله به شما آموزش خواهیم داد که چگونه فرم ارتباط با ما یا همان فرم تماسِ با ما پیشرفته با جزئیات بهتری بسازید و در سایت خود اجرا کنید.

برای این کار، از پیشخوان وردپرس وارد بخش فرم‌ها شوید. مشاهده خواهید کرد فرم‌هایی که پیش از این ساخته بودید نیز فعال هستند. گزینه‌های شناسه، ورودی‌ها، بازدید و تبدیل نیز در این صفحه نمایش داده می‌شود. ورودی‌ها، تعداد افرادی را نشان می‌دهد که این فرم را پر کرده و برای شما ارسال کرده‌اند.

در منوی مربوط به فرم‌ها نیز بخشی به نام ورودی‌ها وجود دارد. زمانی که فرمی می‌سازید و کاربران آن را پر می‌کنند، علاوه‌بر اینکه به ایمیل شما ارسال می‌شود، گرویتی فرم به شما این امکان را می‌دهد که فرم‌های پر شده را در بخش ورودی‌ها مشاهده کنید. وارد بخش ورودی‌ها که شوید فرم‌های پر شده با ذکر نام و نام خانوادگی، آدرس ایمیل، شماره موبایل و توضیحات شما دیده می‌شوند. اگر روی گزینه مشاهده کلیک کند، اطلاعات دقیق‌تری از آن فرم به شما نمایش داده خواهد شد.

ساخت فرم تماس با ما پیشرفته

روی گزینه افزودن جدید کلیک کرده و عنوان فرم را تماس با ما پیشرفته بگذارید. توضیحات دلخواه خود را نیز اضافه کرده و گزینه ایجاد فرم را بزنید.

فیلد نام

حالا مثل همیشه وارد بخش فیلدها شده و از بخش فیلدهای پیشرفته، “نام” را انتخاب کنید. پیش از این توضیح دادیم که وقتی روی سه خط بالای کادر که همان تنظیمات است کلیک کنید، مجددا با چهار بخش عمومی، نمایش، پیشرفته و منطق شرطی روبه‌رو خواهید شد. اصلی‌ترین مورد، بخش عمومی است که یک سری تنظیمات در آن وجود دارد.

اضافه کردن فیلد نام به فرم تماس پیشرفته
اضافه کردن فیلد نام به فرم تماس پیشرفته

در بخش عمومی، کادر برچسب فیلد، همان نام فیلد است. در بخش توضیحات نیز، توضیحات مربوط به آن فیلد ذکر می‌شود. نام بخش‌های فعال را نیز می‌بایست به دلخواه، مثلا نام و نام خانوادگی، انتخاب کرده و از قسمت قوانین، تیک ضروری را فعال کنید. در قسمت نمایش نیز تنظیمات متفاوتی وجود دارد. برای مثال می‌توانید محل توضیحات مربوط به هر فیلد را مشاهده کنید.

دوباره به بخش فیلدها بازگردید. از بین موارد موجود، می‌توانید آدرس را اضافه کرده و مثل مورد قبل تنظیمات دلخواهتان را روی آن اعمال کنید. در قسمت نوع آدرس، ایران را انتخاب کرده و گزینه فعال‌سازی شهرهای ایران را نیز بزنید. حالا همینطور کم‌کم یک فرم تماس با ما پیشرفته خواهیم ساخت.

گرویتی فرم فارسی

برای اینکه متوجه شوید چگونه ایران و شهرهای ایران به این بخش افزوده شده، لازم است ویدئوی فعال‌سازی گرویتی فرم فارسی را مشاهده کنید. در واقع گرویتی فرم فارسی یک افزونه جانبی است که اگر آن را نصب کنید، لیست شهرهای ایران و نوع آدرس ایران به سایت شما افزوده می‌شود. اما اگر این افزونه را نصب نکنید، این لیست در دسترس شما نخواهد بود و می‌بایست آدرس به صورت بین‌المللی وارد شود.

در بخش تنظیمات این فیلد نیز بخش‌های بی‌کاربرد را غیر فعال کنید. در بخش پیش‌فرض استان نیز می‌توانید استانی را به صورت پیش‌فرض مشخص کنید تا همیشه در آن فیلد نمایش داده شود. بهتر است گزینه ضروری را نیز فعال کنید تا کاربر آدرس خودش را وارد کند.

فیلد وب‌سایت

اضافه کردن فیلد وب‌سایت
اضافه کردن فیلد وب‌سایت

فیلد بعدی که می‌توانید به فرم تماس با ما پیشرفته اضافه کنید، وب‌سایت است. توضیحات و موارد این چنینی را به دلخواه وارد کنید. پیشنهاد می‌شود این بخش را ضروری نکنید تا کاربر در صورت تمایل آن را پر کند.

فیلد دکمه رادیویی

اضافه کردن فیلد دکمه رادیویی
اضافه کردن فیلد دکمه رادیویی

فیلد دکمه رادیویی نیز، فیلد خوبی است. وارد بخش تنظیمات این فیلد شده و عنوان مورد نظرتان را وارد کنید. گزینه‌ها را به صورت دلخواه، مثلا زن و مرد، نام‌گذاری کنید. توضیحات فیلد را هم بهتر است بالای آن بگذارید.

فیلد کشویی

اضافه کردن فیلد کشویی به فرم تماس با ما پیشرفته
اضافه کردن فیلد کشویی به فرم تماس با ما پیشرفته

فیلد کشویی را هم امتحان کنید. ابتدا مانند هر فیلد دیگر عنوانی برای آن انتخاب کنید. مثلا نحوه آشنایی شما با سایت ما. سپس گزینه‌ها را بیفزایید. به عنوان مثال گوگل، تبلیغات یا دوستان. توجه داشته باشید که موارد ذکر شده مثال‌های مد نظر ما است و شما می‌توانید وابسته به نیاز سایت، عنوان‌ها و موضوعات را تغییر دهید. ضروری بودن یا نبودن هر فیلد را با توجه به موضوع آن مشخص کنید.

فیلد چک باکس

افزودن فیلد چک باکس
افزودن فیلد چک باکس

فیلد بعدی که قصد داریم آن را به فرم تماس با ما پیشرفته اضافه کنیم، چک باکس است. مانند فیلدهای قبلی عنوان و توضیحات مربوط به آن را وارد کنید. مثلا “تا چه حد از پشتیبانی سایت، رضایت دارید”. سپس گزینه‌ها را وارد کنید. اگر تمایل داشتید که برای فیلد شرط بگذارید، وارد افزودن فیلدها شوید و یک مورد مثل فیلد پاراگراف را در نظر بگیرید.

برای مثال شما می‌خواهید این فیلد را مخفی کنید و آن را طوری تنظیم کنید که زمانی فیلد را به کاربر نمایش دهد که کاربر در مورد قبلی گزینه ضعیف را انتخاب کرده باشد. برای این کار، وارد بخش منطقه شرطی شوید و فعال‌سازی منطقه شرطی را فعال کنید. سپس در بخشی که نمایش داده شد، شرط را مشخص کنید. در کادر اول، فیلدی که شرط با توجه به آن انجام می‌شود را انتخاب کرده و در بخش آخر نیز پاسخ منتخب برای آن فیلد را مشخص کنید.

می‌توانید یک فیلد پاراگراف اضافه کنید. در مورد این نوع فیلد در جلسات گذشته نیز توضیح داده‌ایم. در بخش عمومی، می‌توانید حداکثر کاراکتر را برای آن فیلد مشخص کنید. برای مثال کاربر تنها می‌تواند 300 کاراکتر در این کادر اضافه کند. و در آخر نیز دکمه بروزرسانی را بزنید. برای نمایش فرم در سایت، وارد برگه‌ها شده و از بخش همه برگه‌ها افزودن جدید را انتخاب کنید. در این بخش، پس از مشخص کردن یک نام مناسب برای برگه، افزودن فرم را زده و فرم مورد نظر را انتخاب کنید. شما در صورت نیاز می‌توانید گزینه فعال کردن آژاکس را هم روشن کنید. روی درج فرم کلیک کرده و انتشار را بزنید.

بررسی فرم تماس با ما پیشرفته

روی نمایش برگه کلیک کنید تا فرم تماس با ما پیشرفته به شما نشان داده شود. در ابتدا توضیحات خود فرم نوشته شده است که پیشنهاد می‌شود آن را غیر فعال کنید. زیرا یک بار نوشته شده است. همچنین می‌توانید به طور امتحانی خودتان فیلدها را پر کنید. مشاهده خواهید کرد که در فیلد چک باکس، کاربر می‌تواند همه گزینه‌ها را انتخاب کند. برا رفع این مشکل، به قسمت فرم‌ها بازگردید و فیلد چک باکس را حذف کنید. می‌توانید از لیست بازشو یا رادیویی برای جایگزین کردن آن بهره ببرید. با توجه به گزینه‌های جدید که انتخاب کردید، بخش شرطی را نیز ویرایش کنید.

ممکن است به دلیل استفاده از قالب پیش‌فرض ورپرس، فرم ظاهر خوب نداشته باشد. در بخش پوسته‌ها، اگر قالب مناسبی برای این کار دارید، آن را فعال کنید. ما قالب زفایر را در این بخش فعال کردیم. با رفرش کردن دوباره صفحه فرم، مشاهده می‌کنید که ظاهر آن کاملا متفاوت شده و خیلی زیباتر به نظر می‌رسد.

نتیجه‌گیری کلی

در این بخش از دوره آموزشی پروژه محور گرویتی فرم، چگونگی ساخت یک فرم تماس با ما پیشرفته با فیلدهای مختلف و تخصصی را به شما آموزش دادیم. امیدواریم این مقاله مورد پسند شما عزیزان بوده باشد و توانسته باشید به خوبی از آن بهره ببرید. اگر سوالی داشتید نیز از طریق کامنت‌ها مطرح کنید. ما تمام تلاش خود را می‌کنیم تا پاسخگوی شما باشیم.

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

38 دیدگاه. Leave new

فهرست