در این جلسه میخواهیم به شما آموزش دهیم که چگونه به وسیله افزونه گرویتی فرم، یک فرم ارتباط با ما درست کنید. این جلسه اولین جلسهای است که ما به صورت عملی میخواهیم یک فرم ساده بسازیم. قابل ذکر است که در این قسمت صرفا میخواهیم یک فرم ارتباط با ما ساده طراحی کنیم. در جلسات آینده نیز رفته رفته به شما آموزش خواهیم داد که چگونه یک فرم ارتباط با ما پیشرفته بسازید.
ساخت فرم تماس با ما در افزونه گرویتی فرم
جهت ساخت فرم ارتباط با ما به پیشخوان وردپرس مراجعه کنید. به قسمت فرمها بروید و بر روی گزینه “افزودن جدید” کلیک نمایید. عنوان فرم را “تماس با ما” بگذارید و در قسمت توضیحات، توضیح مختصری در رابطه با فرم مورد نظرتان بنویسید. البته این توضیحات را کاربران نخواهند دید و صرفا برای اطلاعات سایت است. در آخر نیز روی گزینه “ایجاد فرم” کلیک کنید تا فرم ایجاد شود.
فیلد نام

اولین کاری که باید برای ساخت فرم ارتباط با ما انجام دهید، این است که فیلد نام را به فرم، جهت دریافت نام و نام خانوادگی کاربرتان اضافه کنید.
تنظیمات فیلد نام
از قسمت تنظیمات به بخش برچسب فیلد بروید. این قسمت متنی است که در زیر کادر (نام و نام خانوادگی) برای کاربر نمایش داده میشود. (برای فهمیدن کارایی هر قسمت از تنظیمات فیلد، کافی است که روی علامت سوال کلیک کنید تا افزونه توضیح مختصری در رابطه با آن قسمت به شما ارائه دهد). در قسمت توضیحات میتوانید خواسته خود را از کاربر بیان کنید. به عنوان مثال بنویسید “لطفا اطلاعات فردی خود را در دو کادر بالا وارد نمایید.” تا کاربر دقیقا بداند که چه مواردی را باید در هر کادر وارد کند.

در قسمت “زیر برچسب فیلد” میتوانید متنهایی که در زیر هر کادر قرار میگیرند را تغییر دهید و آن را از حالت پیشفرض خارج کنید. همچنین در صورت نیاز میتوانید با استفاده از تنظیمات هر قسمت، فیلد جدیدی را اضافه و کم کنید. مثلا در قسمت “نام” شما اجازه دارید که تا پنج فیلد اضافه نمایید.

گزینهای در پایین این قسمت وجود دارد به نام “قوانین”؛ زمانی که شما گزینه “ضروری” را در این قسمت تیک میزنید، کاربر مجبور است که حتما کادرهای این قسمت را پر کند. در غیر این صورت نمیتواند آن فرم را ارسال نماید. پیشنهاد میکنیم که حتما گزینه “ضروری” را تیک بزنید. زیرا اولین و مهمترین قسمت یک فرم ارتباط با ما، نام و نام خانوادگی کاربر است.
تنظیمات بخش نمایش فیلد نام

در قسمت “نمایش” میتوانید متن داخل هر کادر را به دلخواه خودتان بنویسید. به عنوان مثال میتوانید نمونهای از نام و نام خانوادگی را در کادر وارد کنید تا مثالی برای کاربر شود و دقیقا بفهمد که چگونه باید آن کادر را پر کند. البته اگر نیازی به آن ندارید میتوانید اصلا از این قسمت استفاده نکنید.
قابلیت “مشاهده برچسب فیلد” به شما این امکان را میدهد که نوشته بالای کادر (مشخصات فردی شما) مخفی یا نمایش داده شود.
سایر تنطیمات فیلد نام

گزینه “محل توضیحات” برای جا به جا کردن توضیحاتی است که در زیر کادر وارد کردهایم. مانند “لطفا اطلاعات فردی خود را وارد نمایید”.
گزینه “محل قرار گیری برچسب فرعی” برای جا به جا کردن برچسب هر کادر است. مانند “نام و نام خانوادگی” که مثلا در زیر کادر قرار بگیرد یا بالای آن؛ یا اینکه کلا مخفی باشد.
قسمت “تایید سفارشی” برای این است که شما متنی را بنویسید که اگر کاربری فیلدی را پر نکرد، این پیام را به صورت یک خطا به او نمایش دهد. به عنوان مثال “فیلد نام و نام خانوادگی را پر نکردهاید”.
پیشرفته

اولین بخش از این قسمت “برچسب فیلد مدیریت” است. به عنوان مثال میتوانید در آن بنویسید “اطلاعات فردی”؛ اما توجه داشته باشید که این قسمت صرفا مربوط به مدیر سایت است و به کاربر نمایش داده نمیشود. اگر نیازی به آن ندارید میتوانید اصلا آن را فعال نکنید.
همچنین فعلا نیازی به فعالسازی گزینه “تکمیل خودکار فرم” هم ندارید. بعدا در مورد این قسمت بیشتر توضیح خواهیم داد.

قسمت ” قابلیت مشاهده” را بهتر است روی حالت نمایان قرار دهید.
باقی قسمتها را در فرمهای پیشرفته توضیح خواهیم داد. زیرا در حال حاضر فقط میخواهیم یک فرم ارتباط با ما ساده بسازیم.
ایمیل

بعد از فیلد نام میتوانید از کاربر ایمیلش را دریافت کنید. پس به همین منظور فیلد ایمیل را به فرم اضافه کنید. اگر بر روی قسمت تنظیمات کلیک کنید، مشابه قسمت بالا میتوانیم برچسب فیلد و توضیحات را وارد کنیم.

نیازی ندارید که گزینه “فعال کردن تایید ایمیل” را تیک بزنید. زیرا این گزینه در فرم ارتباط با ما کاربردی ندارد. بلکه بیشتر در فرمهای ثبتنام کاربرد دارد.
بهتر است که گزینه “ضروری” را فعال کنید. اما گزینه “بدون تکرار” را تیک نزنید. زیرا این قابلیت باعث میشود که کاربران نتوانند از ایمیلهای تکراری استفاده کنند. فعلا این گزینه برای ما کاربرد چندانی ندارد.

از قسمت “نمایش” در بخش “نگهدارنده مکان” میتوانید برای سهولت کار کاربر یک نمونه ایمیل وارد کنید.
همچنین اندازه فیلد را به صورت دلخواهتان میتوانید تغییر دهید.
تلفن

فیلد بعدی که میتوانید استفاده کنید، فیلد تلفن برای دریافت شماره موبایل است. دقیقا مانند فیلدهای قبل برچسب فیلد و توضیحات را وارد کنید. همچنین قالب شماره تلفن را تعیین کنید. فراموش نکنید که فیلد تلفن، یکی از مهمترین قسمتهای فرم ارتباط با ما محسوب میشود.
پاراگراف

بهتر است که فیلد متن پاراگرافی را برای توضیحات بیشتر در فرم اضافه کنید. دوباره مانند فیلدهای قبل به قسمت تنظیمات بروید و موارد لازم را وارد نمایید. در انتهای کار نیز بر روی گزینه بروزرسانی کلیک کنید، تا تنظیمات ذخیره شود.
برای اینکه بفهمیم فرم ارتباط با ما در سایت نمایش داده میشود یا نه، کافی است که یک برگه جدید بسازیم. به بخش برگهها بروید و روی گزینه “افزودن جدید” کلیک کنید. باید برای آن برگه یک اسم در نظر بگیرید. اگر از ویرایشگر گوتنبرگ استفاده میکنید، میتوانید بخش مربوط به فرمهای گرویتی را در المانهای آن بیاورید. اما اگر از ویرایشگر کلاسیک استفاده میکنید، میتوانید از گزینه افزودن فرم کمک بگیرید.
اگر بر روی گزینه “افزودن فرم” کلیک کنید، صفحهای برای شما باز خواهد شد که در آن باید نوع فرم خود را انتخاب کنید. قابل ذکر است که انتخاب فرم بستگی به تعداد فرمهایی دارد که در گذشته ساخته و در این بخش ذخیره کردهاید. یعنی در واقع شما از میان آنها میتوانید نوع و مدل فرم خود را انتخاب کنید. در ادامه باید مشخص نمایید که آیا میخواهید عنوان فرم یا توضیحات آن به کاربر نمایش داده شود یا خیر.
هنگامی که فرم خود را ذخیره میکنید یک شورت کد برای شما ایجاد میشود. در واقع شما این قطعه کد را هر کجا از سایت قرار دهید، فرم نمایش داده میشود. در انتها بر روی گزینه انتشار کلیک کنید تا ببینید آیا فرم برای شما نمایش داده میشود یا نه.
بررسی فرم ارتباط با ما
شما میتوانید فرم خود را در یک صفحه جدید باز کنید و بررسی نمایید و مطمئن شوید که کاربر مراحل ثبتنام را به درستی میتواند طی کند و هیچ مشکلی وجود ندارد. اگر فرم شما به درستی کار کرد، تا اینجای کار شما توانستهاید یک فرم ارتباط با ما ساده را طراحی و آن را بر روی سایتتان منتشر کنید.
به این نکته توجه کنید که اگر قالب یا فونت فرم شما مناسب نیست، به علت استفاده از قالب پیشفرض وردپرس است. یا احتمالا قالبی که خریداری کردهاید، فونتهای مناسبی ندارد. اگر شما از قالبهای بهتری همچون زفایر استفاده کنید طبیعتا فرمها قالب و ظاهر بهتری خواهند داشت.
تنظیمات فرم ارتباط با ما
حالا میخواهیم ببینم، متنی که در انتهای ثبتنام به کاربر نمایش میدهد و متن دکمه ارسال فرم را چگونه میتوانیم تغییر دهیم.

برای تغییر متن دکمه ارسال، ابتدا به قسمت فرمها میرویم و سپس روی بخش تنظیمات کلیک میکنیم. برای تغییر متن این فیلد میتوانید به بخش دکمه فرم بروید و در قسمت “متن دکمه”، کلمه مورد نظر خودتان را در آن کادر بنویسید. به عنوان مثال بنویسید “ارسال فرم”.
همچنین اگر گزینه “فعالسازی ذخیره و ادامه” را فعال کنید، میتوانید در فرمهای چند مرحلهای به کاربر این اجازه را بدهید که هر قسمتی را که کامل کرد، ذخیره کند و به پر کردن ادامه فرم ادامه دهد.

تاییدیهها
برای تغییر متن انتهای فرم، به بخش تاییدیهها بروید و روی گزینه “ویرایش تاییدیه پیشفرض” کلیک کنید. از این قسمت میتوانید متن دلخواهتان را در کادر وارد نمایید.
حالا نوع تاییدیه خود را انتخاب کنید. به عنوان مثال میتوانید گزینه “صفحه” را تیک بزنید. در واقع شما به وسیله این قابلیت میتوانید کل متن تاییدیه را در یک صفحه جداگانه به کاربر نمایش دهید. قابل ذکر است برای این کار نیاز دارید که یک صفحه جدید ساخته و طراحی کنید که کاربر هنگام اتمام فرم ثبتنام خود به آن صفحه هدایت شود و متن مورد نظرتان را ببیند.
اطلاعیهها

به بخش اطلاعیهها بروید و بر روی گزینه ویرایش کلیک کنید. در این قسمت میتوانید انتخاب کنید که توضیحات فرم ثبتنام کاربر به کجا ارسال شود. اگر گزینه ایمیل را انتخاب کنید، فرم دقیقا به آدرس ایمیل شما ارسال خواهد.
بنابراین هنگامی که یک کاربر فرمی را پر میکند برای شما ایمیل ارسال خواهد شد. همچنین میتوانید نام فرمهایی که برای شما ارسال میشوند را تغییر دهید که به صورت دقیق متوجه شوید که هر ایمیل مربوط به چه موردی است. همچنین در قسمت BCC میتوانید چندین ایمیل دیگر هم وارد کنید که اطلاع رسانی به همه آنها انجام شود.
در ویدئوهای بعدی تمام موارد را به صورت پیشرفته و تخصصیتر به شما توضیح خواهیم داد. پس با ما همراه باشید. ?
18 دیدگاه. Leave new
با سلام واحترام.در کدام قسمت ،آموزش مربوط به اعلان ها که در تنظیمات گرویتی فرم هست ،داده شده؟
سلام و وقت بخیر.
پیشنهاد می شود همه آموزش های آموزش کامل گراویتی فرم بصورت ویدئویی و رایگان را مشاهده نمایید.
با آرزوی موفقیت برای شما .
سلام ممنون از آموزش خوبتون
تویه این جلسه گفته بودین که فونت فرمی که درست کردیم ساده هست چون از قالب پیش فرض وردپرس اتفاده کردم
من چه جوری میتونم قالب پیش فرضی فرمم رو تغییر بدم ؟
سلام و عرض ادب
متوجه منظور شما نشدم .
اگر نیاز به تغییرات در ظاهر گراویتی فرم دارید، افزونه هایی برای این مورد وجود دارد.
سلام ممنونم بابت آموزش عالیتون
یک سوال داشتم وقتی صفحه ارتباط با ما را درست میکنم ، گزینه اضافه کردن فرم در بالای صفحه وجود ندارد .
به چه صورت میتوانم اضافه کنم ؟
سلام و عرض ادب
صفحه ارتباط با ما یک برگه است که باید از یکی از افزونه های فرم تماس استفاده نمایید.
در صورتی که موفق به انجام نشدید ، از بخش ناحیه کاربری تیکت ارسال نمایید.
با تشکر.
سلام من اینجا سوال میپرسم بعد برای من پیام به تلفنم میاد که پاسخ داده شده بعد میام میبینم اینجا سوال و پاسخم نیست لطفا بررسی بفرمایید
وقت بخیر
ایمیل خود را بررسی نمایید.
سلام. متاسفانه ایمیل جهت اعلان ارسال نمیشه. چه کار باید کنم؟
سلام و درود آقای جواهری
از طریق آموزش زیر پیکربندی ایمیل وردپرس را انجام دهید و مجدد بررسی بفرمایید.
آموزش پیکربندی ایمیل وردپرس + ایمیل smtp
با تشکر
سلام وقت بخیر ، از صفحه ساز المنتور استفاده میکنم و هنگام استفاده از گرویتی فرم فیلد ها مشخص نیست و فونت ریز و بسیار نا مناسبی داره، می خواستم ببینم تنظیماتی هست که بشه درستش کرد ؟؟؟
سلام و احترام آقای معصومی،
از شما خواهشمندیم سوالات پس از خرید را ( در رابطه با محصول خریداری شده از سایت ما ) در بخش تیکت پشتیبانی ( ناحیه کاربری ) ارسال فرمایید ، سوالات شما به سرعت توسط همکاران متخصص ما پاسخ داده خواهد شد.
سلام وقت بخیر یک سوال داشتم چطوری میتونیم کد تایید به کاربران بفرستیم که بفهمیم درست هست شماره ای که وارد کردن؟؟
سلام آقای راهداری عزیز و گرامی
می توانید از افزونه پیامک گرویتی فرم استفاده کنید. آموزش زیر می تواند به شما کمک کند.
احراز هویت پیامکی در فرم ثبت نام
با تشکر
سلام اگه فرم برامون ارسال بشه کجا میتونم ببینمش؟
سلام آقای رحیمی عزیز
فرم های ارسالی را می توانید از پیشخوان در قسمت صندوق ورودی مشاهده کنید.
با تشکر
چگونه فرم رو وارد برگه کنم؟
سلام و احترام،
برای قرار دادن فرم می توانید طبق این تصویر گزینه افزودن فرم را انتخاب کنید.
با تشکر