همانطور که مشاهده میکنید در این دوره ترفندهای بسیار خاصی را آموزش دادیم. زیرا این دوره بر اساس واقعیت است یعنی ما همزمان با آموزش این مطالب برای خود نیز در حال ساخت و طراحی یک سایت فروشگاهی هستیم. همچنین قابل ذکر است که پشت تمامی این مطالب و آموزشها سالها تجربه نهفته است پس حتما توصیه میکنیم برای یادگیری بهتر و درک بیشتر جزئیات حتما چندین بار این ویدئوها را مشاهده کنید. به علت اینکه بار اول، صرفا نکات کلی در ذهن شما خواهد ماند و باقی مطالب از جمله جزئیات فراموش میشوند. ساخت یک فروشگاه اینترنتی نیاز به صبر و حوصله زیادی است. پس خود را برای سختی و چالشهای این راه باید اماده کنید.
اهمیت گواهینامه اس اس ال (SSL) برای فروشگاه اینترنتی
همانطور که میدانید در واقع اس اس ال یک گواهینامه امنیتی است که بر روی هاست شما نصب شده و پروتکل سایت شما را از http به پروتکل https تبدیل میکند. همچنین این مسئله باعث میشود اطلاعات سایت و کاربران از سمت مروگر رمزگذاری شود و این عملکرد باعث افزایش امنیت خواهد شد. عملا چندین سال است که گوگل سایتهایی که گواهینامه اس اس ال را ندارند معتبر محسوب نمیکند زیرا امنیت کافی ندارند. قابل ذکر است که اس اس ال دو نوع رایگان و غیررایگان دارد. اس اس ال رایگان معمولا برای سایتهای تستی استفاده میشود و قابل ذکر است که فرصت استفاده از آن سه ماه است. ولی اس اس ال غیر رایگان یک سال اعتبار دارد و از شرکت خاصی هم تامین میشود.
اگر شما قصد دارید که از اس اس ال رایگان که از نظر ما اعتبار چندانی ندارد را استفاده کنید باید به هاست خود تیکت ارسال کنید و درخواست نمایید که در هاستتان اس اس ال رایگان را نصب کند. سپس بعد از نصب اس اس ال به پیشخوان وردپرس خود بروید و از قسمت تنظیمات، نشانی و لینک سایت خود را از حالت http به حالت https تغییر دهید.
اگر هم اس اس ال غیر رایگان را خریداری کردید، حالا چه از سایت ما و چه از سایتهای دیگر، باید به وبسایت مورد نظر تیکت ارسال کنید و بخواهید که اس اس ال را بر روی سایت شما نصب و تنظیم کنند. البته اگر در حال ساخت یک سایت واقعی هستید توصیه میکنیم حتما خرید گواهینامه اس اس ال (SSL) را جدی بگیرید. قابل ذکر است که اس اس ال توسط شرکتهای خارجی ارائه میشود و هیچ سایت ایرانی ارائه دهنده اصلی اس اس ال نیست. حتی اگر اس اس ال رایگان هم نصب کردید ولی نمیتوانید تنظیمات آن را بر روی سایت خود انجام دهید، میتوانید از خدمات سایت ابزار وردپرس استفاده کنید.
چگونه برای سایت ایمیل بسازیم
جهت ساخت ایمیل برای سایت ابتدا باید وارد فضای هاست خود شوید و بر روی گزینه “اکانتهای ایمیل” کلیک کنید. سپس گزینه “ساختن اکانت جدید” را انتخاب کنید. صفحهای برای شما باز خواهد شد. اطلاعاتی که از شما خواسته را تکمیل نمایید تا ایمیل سایت ساخته شود. ایمیلهایی که برایتان ارسال میشود را میتوانید در پوشه وبمیل هاست خود مشاهده کنید. حالا برای اینکه بتوانید ایمیلی که ساختید را به جیمیل خودتان وصل کنید باید به پوشه فورواردر ایمیل در هاست بروید. بر روی گزینه ایجاد یک ارجاع دهنده جدید ایمیل کلیک کرده و جیمیل خود را وارد کنید. اگر میخواهید ایمیلها به دو اکانت ارسال شوند فقط کافی است که بین دو آدرس جیمیلتان از یک کامای انگلیسی استفاده کنید.
بک آپ گرفتن از سایت
نکته بعدی که باید به آن بپردازیم بک آپ گیری از سایت است. خیلی وقتها قبل از اینکه تغییری بزرگی در وبسایتتان ایجاد کنید بهتر است از آن بک آپ بگیرید. برای انجام این کار کافی است که به صفحه هاست خود بروید و وارد پوشه ایجاد آرشیوهای بکاپ شوید. سپس بر روی گزینه ایجاد آرشیو بکاپ کلیک کنید تا به صورت خودکار از وبسایت شما بکآپ گیری شود. با انجام این کار در صورت بروز هر مشکلی برای سایت شما میتوانید دوباره به همین پوشه مراجعه کنید و سایت خود را به حالت قبل درآورید.
اگر خواستید از دیتابیس خود بکآپ بگیرید، از درون صفحه هاست وارد پوشه MySQL شوید و از این طریق از دیتابیس خود بکآپ بگیرید.
سخن پایانی
تمام مواردی که در این جلسه آموزش دادیم در مسیر موفقیت وبسایتتان بسیار مهم و تاثیرگذار هستند. همچنین شما به عنوان یک مدیر سایت موفق باید تمام مراحل را کاملا بلد باشید و به درستی انجام دهید. امیدواریم که مطالب این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد.
18 دیدگاه. Leave new
سلام وقت بخیر ممنون ببت ویدیو های عالیتون، این ویدیوتو چرا ناقصه؟ تا ثانیه 9 میاد
باسلام خدمت شما
مشکلی در پخش ویدئو مشاهده نشد..
ممکن است مشکلی در اینترنت شما باشد
از حضور شما ممنونیم.
سلام،میتوانیم بدون گواهینامه اس اس ال هم سایت رو طراحی کنیم یا بعداز طراحی سایت آن را فعال کنیم؟
باسلام خدمت شما
بله مشکلی ندارد. می توانید از هاست هم بخواهید اس اس ال رایگان را برای شما فعال کند.
از حضور شما ممنونیم.
عرض سلام و وقت بخیر
حداکثر حجم فایلی که با ایمیل سایت میتوان فرستاد و دریافت کرد چقدر هست؟
اگر در یک هاست ایمیلهای سایت رابسازیم و بعد شرکت هاستینگ را تغییر دهیم، باید دوباره در هاست جدید همان ایمیلها را بسازیم؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
سلام وقت بخیر ، در این رابطه بهتر است که با هاست خود در ارتباط باشید.
باتشکر از حضور شما
سلام با عرض ادب و خسته نباشيد لطف ميكنيد راجع به ديتا بيس وبك آپ گرفتن از ان توضيح بدين و چه زماني در ديتا بيس تغيير إيجاد ميكنيم كه نياز به بك آپ گرفتن باشد
سلام و عرض ادب
در دیتابیس ، دیتای سایت و اطلاعات مهم سایت ذخیره می شود.
شرکت های هاست معمولاً هر روز از دیتابیس بک آپ می گیرند و روش برگرداندن آن بسته به نوع هاست شما ، متفاوت است.
با تشکر.
ببخشید استاد خود هاست موقه خرید SLL رایگان داره
همون کافیه یا کلا باید براش SLL خرید کنیم
چون توی ویدئو درباره SLL رایگان و پولی گفتین واسه همین میپرسم
بابت زحماتتون سپاسگزارم
وقت بخیر
اس اس ال رایگان بر روی تقریباً همه هاست ها وجود دارد..
اما در رابطه با اینکه چرا پیشنهاد نمی شود ، مقاله زیر را مشاهده نمایید.
چرا نباید از SSL رایگان استفاده کنیم؟ مشکلات اس اس ال رایگان
با عرض سلام و احترام خدمت اساتید بزرگوار
از پاسخ تان سپاسگزارم
با عرض سلام و احترام خدمت استاد بزرگوار جناب دکتر جبین پور
تشکرات اینجانب را بابت آموزش های بسیار عالی تان را پذیرا باشید
بزرگوار در این ویدیو طرز ساخت ایمیل سازمانی را فرمودید سوالی دارم بعد از ساخت این ایمیل آیا باید در سایت جایگزین ایمیل قبلی بکنیم؟
با تقدیم سپاس
وقت بخیر
بله این ایمیل را به عنوان ایمیل اصلی سایت خود در سایت قرار دهید.
با سلام و عرض ادب
وقتی ما ایمیل هاست رو فروارد میکنیم روی جیمیلمون ، پاسخی اگه به مشتری بخواییم بدیم رو باید بیاییم از خود وب میل انجام بدیم ؟ یا روشی هم هست که از طریق جیمیل بدیم ولی ایمیلمون ، ایمیلی باشه که هاست بهمون داده !
سلام و وقت بخیر.
اگر از اکانت جی میل پاسخ دهید ، از جی میل ارسال می شود ، از جایی دیگر که نمی تواند ارسال شود.
با آرزوی موفقیت برای شما .
بهترین استاد ، ممنونم از شما بابت توضیحاتتون واقعا عالی بود
سلام و عرض ادب
بک آپی که خودمون از سایت می گیریم با بک آپی که هاست از سایت می گیره متفاوته؟
سپاسگزارم
سلام بر شما ، وقت بخیر از حضور شما ممنونیم.
در این رابطه با هاست خود در ارتباط باشید.
آرزوی موفقیت برای شما داریم.