درونریزی دمو اسلایدر
در پیشخوان وردپرس زیرگروه slider Revolution را انتخاب کرده و گزینه “درونریزی اسلایدر جدید” را کلیک کنید.
از بین تعداد بسیار زیاد دمو اسلایدرهایی که وجود دارد، اسلاید موردنظرتان را با توجه به ایده، کاربرد و طراحی سایتتان انتخاب کنید. توجه داشته باشید با کلیک آیکون چشم که روی هر کدام از اسلایدرها قرار دارد به صفحه پیش نمایش دمو در سایت sliderrevolution.com منتقل شده و میتوانید پیشنمایش اسلاید را مشاهده نمایید.
AddOn
با کلیک روی علامت به علاوه(+) اسلاید را انتخاب کنید . درصورتی که در قسمت نکات نصب، اسلایدر نیاز به AddOn دارد آن ها را نصب کنید. با کلیک روی دکمه” Insall Template & AddOns ” قالب اسلایدر به همراه افزودنی هایی (AddOns) که نیاز است به طور خودکار نصب می شوند.
حال برای نمایش اسلایدر، در برگه یا هر پست تایپی که میخواهید، اسلاید را فراخوانی کنید.
اگر از صفحه ساز ویژوال کامپوزر استفاده می کنید، المان Slider Revolution را به ردیف صفحه ساز اضافه کنید. از بین اسلایدرهایی که نصب شده اند، اسلاید موردنظرتان را انتخاب کنید تا اسلایدر در برگه قرار گرفته و در وبسایت نمایش داده شود.
آموزش نمایش اسلاید و شروع مقدماتی
ویرایش و سفارشی سازی اسلایدر
برای ویرایش و فارسی سازی دموی اسلایدر، از قسمت جستجوی اسلایدرها، روی آیکون مداد کلیک کنید تا صفحه ویرایش اسلایدر باز شود.
در صفحه ویرایش اسلایدر، با انتخاب هر لایه و دوبار کلیک روی آن، امکان ویرایش محتوا وجود دارد. برای هر لایه محتوای موردنظرتان را در جعبه محتوا که در سمت راست صفحه قرار دارد بنویسید.
پس از تغییر محتوا، همان طور که مشاهده می کنید، حروف فارسی به صورت جدا نمایش داده می شوند. برای حل این مشکل میبایست استایل لایه را به استایل پیش فرض روولوشن اسلایدر نزدیک کنید. برای این کار از منوی بالا، گزینه “افزودن لایه” را انتخاب کرده و یک لایه متنی جدید اضافه کنید.
این لایه را انتخاب کرده و از منو سمت راست “تنظیمات لایه > انیمیشن” را کلیک کنید. در تنظیمات انیمیشن لایه، از جعبه بازشونده” IN” ، گزینه” custom > ذخیره قالب فعلی” را انتخاب کنید. در واقع با این کار یک قالب پیشفرض برای لایه ها ذخیره می کنیم.
حال برای اینکه لایه های دیگر از این استایل استفاده کنند، روی لایه کلیک کرده تا انتخاب شود. مسیر “تنظیمات لایه > انیمیشن > IN “را طی کرده و گزینه” custom” که حاوی استایل لایه ای که ایجاد کرده اید را انتخاب کنید.
سفارشی سازی اسلایدر
همان طور که مشاهده می کنید با این روش مشکل جدا بودن حروف متن فارسی برطرف میشود. در انتها، لایه جدیدی که برای استایل دهی ایجاد نمودید را حذف کنید.
میتوانید از منو” تنظیمات لایه > استایل > خانواده فونت”، فونت متن لایه را تغییر دهید. همچنین از همین مسیر برای تغییر رنگ متن محتوا اقدام کنید. نسخه اصلی و بومی سازی شده افزونه روولوشن اسلایدر که در سایت ابزار وردپرس ارائه شده است دارای پکیج فونت های فارسی متعدد و زیبایی برای استفاده شما و طراحی هر چه بهتر سایت می باشد.
با روش گفته شده در بالا محتوا و استایل بقیه لایه های اسلایدر را نیز تغییر داده و سفارشی کنید.
به یاد داشته باشید، اسلایدری که انتخاب کرده اید ممکن است دارای چند اسلاید باشد. در مرورگر با آیکون پیکان که روی هر اسلاید وجود دارد، جابجا میشوند. برای مشاهده اسلایدها، از منو بالا گزینه “اسلایدها” را انتخاب کرده و با کلیک روی نام هر اسلاید، آن را ویرایش کنید.
Static Layers
همان طور که گفتیم لایه های اسلاید با دوبار کلیک انتخاب شده و میتوان آن ها را ویرایش کرد. حال ممکن است بعضی لایه ها که در همه اسلایدهای یک اسلایدر تکرار شده اند قابلیت انتخاب با کلیک نداشته باشند. به این لایه ها، لایه های ثابت(Static Layers) گفته می شود و از قسمت “اسلایدها > لایه های عمومی” قابل دسترس هستند.
استفاده از دموهای آماده افزونه روولوشن اسلایدر به شما در ساخت اسلایدرهای حرفه ای و در کمترین زمان ممکن کمک میکند. با این حال ما در قسمت آینده آموزش افزونه روولوشن اسلایدر، ساخت اسلایدر خام را به شما آموزش خواهیم داد تا به یک طراح سایت حرفه ای تبدیل شوید.
4 دیدگاه. Leave new
با سلام و خسته نباشید خدمت تیم خوبتون ، من وقتی اسلایدر تو سایت قرار میدم با هدرم فاصله داره چجوری میتونم درستش کنم؟
سلام وقت شما بخیر،
میتوانید از بالا به المان اسلایدر مارجین منفی دهید.
با تشکر.
ممنون از تیم خوبتون
خواهش میکنم ، موفق و پیروز باشید