برای ایجاد قالب لیستینگ ابتدا از طریق پیشخوان وردپرس وارد بخش لیستهای پلاگین جت انجین شوید. سپس بر روی گزینه افزودن جدید کلیک کنید. در ابتدا صفحهای برای ما باز میشود که باید در آن یک سری شروط را تعیین کنیم.
گزینه اول از ما میخواهد که منبع لیست را مشخص نماییم. به عبارت دیگر یعنی اینکه شما میخواهید آیتمها را از کدام قسمت وردپرس نمایش دهید. به عنوان مثال اگر برای آگهیها بخواهیم یک لیستینگ بسازیم، باید منبع لیست را بر روی گزینه پست تایپ و نوع پست تایپ را آگهی قرار دهیم. همچنین در قسمت نمای لیست هم باید مشخص کنیم که میخواهیم با چه صفحه سازی کار کنیم.
زمانی که شروط اولیه را تعیین کردید، مشاهده خواهید کرد که صفحهای دقیقا مانند ویرایشگر برگهها برای شما باز خواهد شد. در ابتدا باید یک برگه جدید ایجاد کنید. حالا ما میخواهیم آیتمهای خود را داخل برگه جدیدی که ایجاد کردیم به نمایش در بیاوریم. توجه داشته باشید که طراحی لیستینگها کمی با باقی قسمتهای سایت متفاوت است.
شروع به طراحی و ساخت قالب لیستینگ
در ابتدا باید از طریق بخش تنظیمات لیست، عرض پیش نمایش را تعیین کنید. سپس از بخش المانهای لیست، المان تصویر پویا را به ردیف خود اضافه نمایید و منبع آن را بر روی گزینه “بند انگشتی پست” قرار دهید. در واقع با این کار تعیین میکنید که منبع تصویر آگهی از کجا باشد.
اگر گزینه لینک شده را در قسمت تنظیمات المان تصویر پویا فعال کنید، تصویر شما لینک دار خواهد شد. به این صورت که اگر کاربر بر روی تصویر کلیک کند، به صفحه آگهی هدایت خواهد شد. برای این کار ابتدا گزینه مبنع لینک را بر روی پیوند یکتا قرار دهید.
قابل ذکر است که اگر گزینه “پنهان کردن مقدار خالی” را فعال کنید، در صورتی که آگهی شما تصویر نداشته باشد، قسمت تصویر به کلی مخفی میشود. البته شما میتوانید تصویر دیگری را نیز در نظر بگیرید که اگر آگهی شما تصویر نداشت، به صورت پیش فرض آن عکس را به کاربران نمایش دهد.
همچنین بهتر است که چینش تصویر همیشه بر روی وسط قرار داشته باشد. اینگونه سایت شما منظمتر به نظر میرسد.
نمایش لیستینگ در برگه
حالا برای اینکه لیستینگی که ایجاد کردید در برگه جدیدتان نمایش داده شود باید به صفحه ویرایشگر المنتور برگه بروید و یک ردیف تک ستون ایجاد کنید. سپس المان لیست شبکه را به ردیف خود اضافه نمایید. حالا باید در قسمت تنظیمات این المان نام لیستینگی که ساخته بودید را وارد کنید.
اگر میخواهید به غیر از عکس، عنوان آگهیها نیز در لیستینگ به نمایش در بیاید، کافی است که یک فیلد پویا به سکشن آگهی خود اضافه کنید و سپس منبع را بر روی گزینه “دادهها و شرایط پست” و گزینه فیلد آبجکت را بر روی عنوان قرار دهید. فراموش نکنید که از تب استایل میتوانید رنگ، فونت و… نوشته را به دلخواه خود عوض کنید.
همچنین شما میتوانید از متافیلدهایی که ساختید نیز در لیتستینگ خود استفاده نمایید. به این صورت که یک فیلد پویا به لیستینگ خود اضافه کنید و منبع را دادههای متا قرار دهید. سپس فیلد متا را تعیین کنید. به همین صورت میتوانید هرمتافیلدی که میخواهید را در لیستینگ خود به نمایش دربیاورید.
همچنین میتوانید یک المان دکمه به لیستینگ خود اضافه کنید که در صورت کلیک بر روی آن، کاربران به صفحه آگهی منتقل شوند. برای این کار کافی است که در قسمت پیوند دکمه، URL پست مورد نظر را وارد نمایید.
سخن پایانی
در این قسمت از آموزش جت انجین یاد گرفتید که چگونه میتوانید لیستینگ دلخواه خود را ایجاد کنید و همچنین متوجه شدید که لیستینگها تا چه اندازه کاربردی هستند. امیدواریم که این آموزش برای شما مفید و کاربردی واقع شده باشد.
5 دیدگاه. Leave new
سلام. ممنون از آموزشهای خوبتون.
یک سوال در مورد قالب لیستینگ داشتم. من یک وبلاگ دارم و میخوام بخش نظرات رو به سایدبار با استفاده از المنتور اضافه کنم. اما وقتی از قالب لیستینگ استفاده میکنم نتیجه نمیده. مگه نمیشه بخش نظرات رو هم با قالب لیستینگ نمایش داد؟
سلام و وقت بخیر.
ممکن است که بتوانید با ابزارک دیدگاه وردپرس این کار را انجام دهید.
با آرزوی موفقیت برای شما .
با سلام
آموزش ساخت سایت آگهی دارید لطفا لینک بفرستاد
وقت بخیر
آموزشی برای این مورد بصورت خاص نداریم.
سلام این آموزش عالی بود. میشه یک ویدیو اضافه کنید من الان دقیقا سر همین موضوع ساختش اما تو حالت موبایل به مشکل خوردم. یعنی یک کروسل یا همین چیزی که شما ساختید برای محصولات ساختم (مثل اونچیزی که در دوره آموزش ساخت سایت فروشگاهی ضبط شده)، اما تو حالت موبایل که میره، بهم میریزه. یک ویدیو میشه اضافه کنید همین قابلیتو تو حالت موبایل هم تنظیماتشو انجام بدید ممنون میشم واقعا.