آموزش افزونه المنتور فوق کامل
صفرتاصد آموزش المنتور جدید

یادگیری به آموزش خوب هم نیاز دارد ، این دوره کاملترین آموزش المنتور به زبان فارسی می باشد که مدرسین خبره تدریس شده است. در آموزش المنتور وردپرس تمامی نکات لازم ( از صفرتاصد) را برای شما تدریس خواهیم کرد و امیدواریم که ایرانیان عزیز بتوانند از آن به خوبی بهره مند شوند.

رایگان - ارزش تقریبی 6 میلیون تومان

تعداد جلسات :

90 جلسه (در حال ادامه)

تعداد دانشجویان :

57000+

مــحمــد قــاسـمـی

مدیرعامل سایت “وبنوس” ارائه دهنده کلیه خدمات طراحی سایت و طراحی گرافیکی در ایران

مــحمــد قــاسـمـی

مدیرعامل سایت “وبنوس” ارائه دهنده کلیه خدمات طراحی سایت و طراحی گرافیکی در ایران

همچنین شاید برای شما مفید باشد :

پیشنهاد مرتبط

اگر به تازگی وارد دنیای طراحی سایت شده باشید می‌دانید که افزونه صفحه ساز المنتور یکی از بهترین صفحه ساز های دنیا وردپرس است. برای اینکه بدون یک خط کدنویسی بتوانید سایت ایده‌آل خود را طراحی کنید به این افزونه نیاز اساسی خواهید داشت. اولین قدم برای طراحی سایت حرفه ای آموزش و تمرین و تکرار است؛ با ما در ادامه همراه باشید تا به بررسی و آموزش افزونه المنتور بپردازیم.

چرا باید از صفحه ساز المنتور استفاده کنیم

اگه به تاریخ عرضه افزونه المنتور توجه کنید متوجه می‌شوید که این صفحه ‌ساز خارق العاده در سال ۲۰۱۶ میلادی عرضه شد و در مدت زمان بسیار کوتاهی موفق شد از رقبای خود جلو بزند و تبدیل به پرطرفدارترین افزونه صفحه ساز وردپرس شود. استفاده از این افزونه بسیار راحت و آسان است و شما فقط با دراگ و دراپ می‌توانید شروع به افزودن امکانات موردنظر خود به صفحات وب شوید.

این افزونه دارای دموهای بسیار زیبایی است که می‌توانید طرح مورد علاقه خود را شخصی سازی کنید. شما بدون یک خط کدنویسی می‌توانید با سرعت نور شروع به طراحی سایت ایده‌آل خود کنید و گرافیک‌های جذاب و خاصی به صفحات سایت خود اضافه کنید.

افزونه Elementor یار و یاور سئو است و شما در زمان کوتاهی می‌توانید در رتبه‌های بالای گوگل شناخته شوید. المنتور هیچ مشکلی با ایران و زبان فارسی ندارد و اگر مسلط به زبان انگلیسی نیستید با خیال راحت می‌توانید با زبان مادری خود شروع به طراحی کنید. به کمک المنتور می‌توانید صفحات بسیار جذابی برای فروشگاه اینترنتی خود طراحی کنید و شاهد افزایش فروش نجومی خود باشید.

از مزیت ویژه افزونه صفحه ساز المنتور امکان طراحی وب‌سایت به‌صورت زنده و لایو است که شما بلافاصله پس از افزودن المان‌ها شاهد تغییرات در همان لحظه خواهید بود که با این امکان شما می‌توانید سرعت کار خود را بیشتر کنید. المنتور کاملا ریسپانسیو و واکنش‌گرا است و صفحات سایت‌تان روی انواع دستگاه‌های هوشمند از جمله گوشی، تبلت، کامپیوتر دیده خواهد شد و مشکلی برای کاربران ایجاد نمی‌کند. به کمک افزونه المنتور شما می‌توانید شروع به ساخت صفحات پاپ‌ آپ کنید و به‌طور هوشمندانه بازاریابی دیجیتال خود را آغاز کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا آموزش المنتور را توضیح دهیم.

آموزش گام به گام افزونه المنتور

قصد داریم افزونه المنتور را به صورت قدم به قدم آموزش دهیم. شما با این آموزش به راحتی می توانید شروع به طراحی صفحات یک وب سایت کنید. کار با افزونه المنتور بسیار راحت است ولی باید تمرین و تکرار مداوم داشته باشید. خب معطل چی هستید با هم شروع میکنیم. این دوره آموزشی از پایگاه دانش المنتور نیز الگو گرفته است.

۱. آموزش نصب افزونه المنتور روی وردپرس و آشنایی با تنظیمات آن

همانطور که می‌دانید افزونه المنتور دارای 2 نسخه رایگان و پریمیوم است که اگر می‌خواهید از امکانات جذاب و پیشرفته این افزونه صفحه ساز استفاده کنید بهتر است نسخه پریمیوم اورجینال آن را تهیه کنید. برای نصب فایل وارد پیشخوان وردپرس شوید و سپس از قسمت افزونه‌ها گزینه افزودن و بارگذاری افزونه را انتخاب کنید و فایل خود را آپلود کنید. پس از نصب شما شاهد پیغام نصب موفقیت آمیز خواهید بود. در این دوره آموزشی البته بصورت کامل در این مورد هم توضیح داده ایم.

سمت راست پیشخوان می‌توانید گزینه المنتور را ببینید؛ روی آن کلیک کنید و وارد تنظیمات این افزونه شوید. بخش‌های مختلف افزونه المنتور را با هم بررسی می‌کنیم.

افزونه المنتور ۴ قسمت در تنظیمات خود دارد که عبارت است از: کلی، استایل، یکپارچه‌ سازی و پیشرفته.

آشنایی با قسمت اول > سربرگ کلی

۱. انواع نوشته: در این بخش گزینه‌هایی مثل: نوشته‌ها، برگه‌ها، محصولات، نمونه کار، بازخورد مشتریان، چیدمان شبکه، سربرگ‌ها، قالب‌های محتوا، بخش بلوک‌ها که با تیک زدن گزینه مدنظر خود مشخص می‌کنید در این صفحات قصد استفاده از المنتور را دارید.

۲. غیر فعال کردن رنگ‌های پیشفرض: با انتخاب این گزینه رنگ پیش فرض المنتور غیر فعال می‌شود و رنگ خود قالب وردپرس جایگزین خواهد شد.

۳. غیر فعال کردن فونت‌های پیشفرض: با انتخاب این گزینه تمامی فونت‌های پیش فرض المنتور غیر فعال شده و فونت‌های قالب شما فعال خواهد شد.

۴. بهبود المنتور > رهگیری استفاده از داده‌ها: با فعال سازی این گزینه اطلاعات شما در زمینه استفاده از المنتور به شرکت توسعه دهنده ارسال خواهد شد و این کار باعث بهبود کارکرد افزونه المنتور می‌شود.

آشنایی با قسمت دوم > استایل

در این قسمت می‌توانید شروع به تنظیمات رنگ‌های عمومی، فونت‌ها، دکمه‌ها، تصاویر، پس زمینه، طرح بندی و تنظیمات سفارشی CSS کنید. به‌طور کلی این قسمت ویژه تغییرات ظاهری و زیبایی صفحات وب سایت است.

استایل ها در المنتور
استایل ها در المنتور

بررسی جزییات بخش استایل

رنگ‌های عمومی: ویژه شخصی سازی تمامی رنگ‌های اولیه، ثانویه، متن‌ها و تمامی رنگ‌های استفاده شده است؛

فونت‌ها: ویژه شخصی سازی تمامی فونت‌ها؛

فن چاپ: تنظیم رنگ تمامی قسمت‌ها مثل متن‌ها، سربرگ‌ها و پیوندها؛

دکمه: تنظیم رنگ پس زمینه تمامی دکمه‌ها، قابلیت ایجاد سایه و کادر برای دکمه‌ها؛

تصاویر: تنظیمات کادر، شفافیت و سایه کادر برای عکس‌ها؛

فیلدهای فرم: سفارشی سازی تمامی رنگ‌های برچسب‌ها، کادرها، سایه‌ها و فیلدها؛

هویت سایت: انتخاب نام، توضیحات اختصاصی و لوگو و آیکن مورد نظر برای سایت؛

پس زمینه: انتخاب پس زمینه بر اساس انواع رنگ‌ها و ویژگی‌ها؛

طرح بندی: در این بخش می‌توانید تنظیمات عرض محتوا، فاصله بین اجزا، نوع انتخابگر، تعیین اندازه صفحات را انجام دهید؛

لایت باکس: با تنظیم این گزینه به کاربران اجازه می‌دهید که با کلیک روی عکس‌های سایت شما آن ها را به‌صورت جعبه ببیند؛

CSS سفارشی: اگر مسلط به کدنویسی باشید در این قسمت می‌توانید کد مورد نظر خود را بنویسید تا در سایت دیده شود.

آشنایی با قسمت سوم > یکپارچه سازی

شما در این بخش می‌توانید کدهای اختصاصی انواع سرویس‌ها معروف مثل گوگل، فیسبوک، میل چیمپ، دریپ و… را قرار دهید. تمامی این تنظیمات را بدون یک خط اطلاعات کدنویسی می‌توانید با المنتور روی سایت خود اعمال کنید.

آشنایی با قسمت چهارم > پیشرفته

در این بخش شاهد تنظیمات پیشرفته صفحه ساز المنتور هستید. بخش‌های آن عبارت‌اند از: روش پرینت CSS ، تغییر روش بارگذاری ویرایشگر، فعال سازی بارگذاری بی پالایه پرونده، خروجی بهینه شده ساختار اچ تی ام ال، بارگذاری پشتیبانی Font Awsome 4 که در ادامه به توضیح هر یک می‌پردازیم.

روش پرینت CSS : شما در این بخش می‌توانید کد CSS را به ۲ صورت فایل قالب و فایل خارجی به کار بگیرید. از این قسمت برای عالی شدن گرافیک سایت می‌توانید استفاده کنید.

تغییر روش بارگذاری ویرایشگر: اگر این گزینه را فعال کنید تمامی عیب و اشکالات موجود را خواهید دید. فوق العاده است نه؟

فعال سازی بارگذاری بی پالایه پرونده: اگر از فایل‌هایی با فرمت SVG استفاده می‌کنید می‌توانید با فعال سازی آن شروع به استفاده این نوع فایل ها در سایت کنید.

خروجی بهینه شده ساختار اچ تی ام ال: اگر یک‌سری از کدهای شخصی سازی شده شما در المنتور اجرا نمی‌شود می‌توانید با فعال‌ سازی این گزینه تمامی کدها را ببینید.

بارگذاری پشتیبانی Font Awsome : اگر از نسخه ۵ استفاده می‌کنید با فعال سازی این بخش می‌توانید آیکن‌های نسخه ۴ را ببینید.

۲. با انواع المان‌ها و امکانات افزونه صفحه ساز وردپرس آشنا شوید

المنتور دارای المان‌ها و ویژگی‌های جذابی است که با دراگ و دراپ ( کشیدن و رها کردن) هر کدام از این المان‌ها را می‌توانید اجرا کنید. امکانات المنتور از جمله: قسمت داخلی، سربرگ، تصویر، ویرایشگر متن، ابزار ویدیو، ابزار دکمه، ابزار جدا کننده، ابزار نقشه گوگل و ابزار آیکن که در ادامه توضیح داده می‌شوند.

قسمت داخلی: در این بخش می‌توانید ساختارهای مطالب و متون را بسازید.

سربرگ: این ابزار بهترین سرتیترها را برای پاراگراف‌های شما ایجاد می‌کند.

تصویر: با این ابزار می‌توانید یک محتوای چند رسانه‌ای با انواع تصویر بسازید.

ویرایشگر متن: در این بخش محتواهای سایت خود را به جای استفاده از ویرایشگر کلاسیک یا گوتنبرگ وردپرس وارد می‌کنید.

ابزار ویدیو: شما با کمک این ابزار می‌توانید محتواهای ویدیویی در سایت خود بارگذاری کنید.

ابزار دکمه: شما با این ابزار قابلیت افزودن دکمه‌های جذاب و زیبا در صفحات خود خواهید داشت.

ابزار جدا کننده: به کمک این ابزار می‌توانید انواع خط چین مرئی یا نامرئی در صفحات خود ایجاد کنید و فاصله‌های ایده‌آل داشته باشید.

ابزار نقشه گوگل: با این ابزار می‌توانید نقشه گوگل را روی صفحات خود اجرا کنید.

ابزار آیکن: اگر خلاق هستید با این ابزار قابلیت افزودن آیکن‌های جذاب به سایت را خواهید داشت.

المنتور دارای بیش از ۴۰+ ویجت متفاوت و جذاب است که با آن‌ها می‌توانید امکانات بیشتری روی سایت خود اضافه کنید. ویجت‌های مختلف المنتور عبارت است از:

ویجت شمارنده متحرک؛

ویجت گرداننده شانس؛

ویجیت سایدبار؛

ویجت درج لوگو؛

ویجت افزودن کادر برای تصاویر؛

ویجت درج آیکن شبکه‌های اجتماعی؛

ویجت درج دیدگاه مشتریان؛

ویجت درج آکاردئون؛

ویجت درج کاروسل برای تصاویر؛

ویجت درج کد کوتاه؛

ویجت ساخت نوار پیشرفت؛

ویجت باکس هشدار؛

ویجت ایجاد تب؛

ویجت ساخت فهرست مطالب؛

ویجت تیتر متحرک؛

ویجت لنگر فهرست؛

ویجت تمپلیت؛

ویجت اسلایدر

همه امکانات المنتور
همه امکانات المنتور

۳. درون ریزی‌های دموی آماده المنتور را دست کم نگیرید

افزونه صفحه ساز المنتور یک کتابخانه بسیار پیشرفته و بزرگ از انواع طرح‌های آماده و بسیار جذاب برای کاربران خود قرار داده است که شما می‌توانید به کمک آن ها شروع به ساخت سایت مورد نظر خود کنید. با درون ریزی هر یک از این دموها می‌توانید صفحات را با سلیقه شخصی خود سفارشی سازی کنید. در ادامه با انواع دموهای آماده المنتور آشنا می‌شویم.

۱. دموی سایت آماده خدماتی؛

۲. دموی سایت آماده فروشگاهی؛

۳. دموی سایت آماده آموزش آنلاین؛

۴. دموی سایت آماده توریستی؛

۵. دموی سایت آماده فست فود؛

۶. دموی سایت آماده پزشکی؛

۷. دموی سایت آماده دکوراسیون داخلی؛

۸. دموی سایت آماده وبلاگ شخصی؛

۹. دموی سایت آماده شرکتی؛

۱۰. دموی سایت آماده کافی شاپ؛

۱۱. دموی سایت آماده روانشناسی؛

۱۲. دموی سایت آماده بیمه؛

۱۳. دموی سایت آماده باشگاهی؛

۱۴. دموی سایت آماده فریلنسری؛

۱۵. دموی سایت آماده بازی؛

۱۶. دموی سایت آماده املاک؛

۱۷. دموی سایت آماده حیوانات خانگی؛

۱۸. دموی سایت آماده لوازم یدکی خودرو؛

۱۹. دموی سایت آماده آژانس دیجیتال مارکتینگ؛

۲۰. دموی سایت آماده فروشگاه پوشاک؛

و … .

۴. با خانواده فونت‌‌های فارسی افزونه المنتور آشنا شوید

با تهیه نسخه پریمیوم افزونه المنتور خانواده جذابی از فونت‌های محبوب فارسی مثل ایران سنس، ایران یکان و فونت آوینی خواهید داشت. شما به صورت سفارشی می‌توانید انواع فونت زیبا و جذاب را نصب کنید و کاربران خود را تحت تاثیر قرار دهید. در ادامه مراحل افزودن فونت در قسمت فونت‌های سفارشی المنتور را توضیح می‌دهیم.

۱. در منوی المنتور روی گزینه «فونت‌های سفارشی» کلیک کنید و وارد صفحه شوید؛

۲. در صفحه بارگذاری شده گزینه « افزودن جدید» را انتخاب کنید؛

۳. یک اسم مناسب برای فونت خود بنویسید؛

۴. فونت خود را بارگذاری کنید؛

۵. از قسمت وزن و استایل نوع بولد بودن و حالت فونت خود را انتخاب کنید. کار تمام است.

۵. شروع به ساخت یک صفحه با افزونه المنتور کنید

الان که با المان‌ها و ویجت‌های مختلف المنتور آشنا شدید شروع به کار کنید و اولین صفحه سایت را بسازید. اگر قصد دارید سرعت خود را افزایش دهید می‌توانید از دموهای آماده استفاده کنید و بعد آن را بر اساس ایده و خلاقیت خود شخصی سازی کنید. وارد پیشخوان وردپرس شوید و روی برگه کلیک کنید و وارد صفحه با ویرایشگر المنتور شوید. در این صفحه با جمله « ابزارک را به اینجا بکشید و رها کنید» مواجه خواهید شد که باید از داخل کادر سمت راست ابزار مورد نظر خود را بگیرید و در داخل کادر رها کنید.

هر المانی که در کادر می‌بینید بک ویژگی خاص به سایت شما اضافه می‌کنند. در ادامه مراحل ساخت صفحه را به صورتی جز به جز با افزونه المنتور را شرح می‌دهیم.

۱. در زیر منوی المنتور گزینه شروع کار را انتخاب کنید و وارد محیط ویرایشگر المنتور شوید؛

۲. در داخل کادر دو آیکن خواهید دید آیکن + و آیکن فایل که روی آیکن فایل کلیک کنید و وارد کتابخانه دموهای قالب سایت آماده المنتور شوید؛

۳. متناسب با حوزه سایت خود یک طرح را انتخاب کنی؛

۴. یک اکانت در کتابخانه قالب‌های المنتور بسازید و وارد کتابخانه شوید؛

۵. الان می‌توانید قالب مورد علاقه خود را در سایت خود درون ریزی کنید؛

۶. اکنون توانایی ویرایش هر ستون و تصاویر و.. را دارید؛

۷. شروع به تمرین و تکرار کنید تا ملکه ذهن‌تان شود.

۶. هدر و فوتر جداگانه برای صفحات بسازید

اگر می‌خواهید صفحات سایت شما هر کدام دارای هدر و فوتر خلاقانه و متفاوت باشد، به راحتی اینکار را با افزونه صفحه ساز المنتور می‌توانید انجام دهید. برای ایجاد یک هدر سفارشی بعد از اینکه وارد پیشخوان وردپرس خود شد از گزینه template ساخت قالب را انتخاب کنید و در صفحه باز شده نوع قالب خود را روی سربرگ قرار دهید و یک نام برای آن انتخاب کنید.

پس از اینکار روی ایجاد قالب کلیک کنید و در بلوک اجرا شده شروع به طراحی هدر  خود کنید. بسیاری از انواع هدرهای متفاوت در المنتور وجود دارد که به آسانی می‌توانید آن ها را شخصی سازی کنید.

برای فوتر نیز همین مراحل را طی کنید ولی نوع قالب را فوتر انتخاب کنید.

۷. ستون و بخش در المنتور ایجاد کنید

در این قسمت یاد می‌گیرید که چطور برای سایت خود بخش ایجاد کنید و ستون‌ها را تنظیم کنید.

برای ایجاد بخش دو روش را به شما می‌آموزیم:

۱.روی آیکن + در صفحه‌ای که ساختید کلیک کنید و بعد تعداد ستون‌های مدنظر خودتان را انتخاب کنید؛

۲. از سمت راست قسمت المان‌ها گزینه «بخش داخلی» را بگیرید و در کادر + رها کنید؛ کار تمام شد. طراحی سایت تا الان انقدر لذت بخش و آسان بوده؟

آشنایی با تنظیمات بخش‌ها

تنظیمات بخش شامل سه تب طرح بندی، استایل و پیشرفته است.

طرح بندی

۱. عرض محتوا که می‌توانید عرض هر یک از بخش‌ها را مشخص کنید؛

۲. فاصله میان ستون‌ها که با این گزینه می‌توانید فاصله بین هر ستون را کم یا زیاد کنید؛

۳. ارتفاع که به راحتی می‌‌توانید به‌صورت دستی ارتفاع بخش‌ها را تنظیم کنید؛

۴. موقعیت ستون که با این گزینه می‌توانید موقعیت هر ستون را بررسی کنید؛

۵. تراز عمودی با این گزینه می‌توانید انتخاب کنید که هر ستون در چه قسمتی قرار بگیرد؛

۶. Overflow با این ابزار می‌توانید بیرون زدگی بخش را متوجه شوید.

استایل

۱. پس زمینه: در این قسمت می‌توانید برای پس زمینه صفحات خود عکس اضافه کنید؛

۲. روکش پس زمینه: پس از انتخاب پس زمینه با این گزینه می‌توانید روی آن روکش قرار دهید؛

۳. حاشیه: در این بخش می‌توانید برای بخش‌های خود سایه و کادر انجام دهید؛

۴. جدا کننده: با این گزینه قادر به ایجاد افکت‌های جدا کننده به صورت زیگزاگی یا کوه خواهید بود؛

۵. فن چاپ: با این گزینه می‌توانید رنگ متن داخل هر بخش و فونت‌هایی که باید نمایش داده شود را تنظیم کنید.

پیشرفته

۱. پیشرفته: با این گزینه می‌توانید آی دی، پدینگ و کلاس بسازید؛

۲. افکت‌های متحرک: با این گزینه قادر به افزودن افکت‌های حرفه‌ای به بخش‌های خود هستید؛

۳. واکنش گرا: این قسمت مربوط به تنظیمات نمایش صفه روی گوشی هوشمند و تبلت است؛

۴. CSS سفارشی: اگر برنامه نویسی باشید می‌توانید کد اختصاصی سی اس اس خود را در این بخش وارد کنید.

آشنایی با تنظیمات ستون‌ها

تنظیمات ستون شامل سه تب طرح بندی، استایل و پیشرفته است.

طرح بندی

با این گزینه می‌توانید تنظیمات مربوط به عرض ستون، تراز عمودی، هماهنگی افقی، فضای بین ابزارک‌ها و تگ HTML را اعمال کنید.

استایل

۱. پس زمینه: تصویر مورد نظر را با رنگ مورد علاقه می‌توانید اضافه کنید؛

۲. حاشیه: کادرگذاری و سایه؛

۳. فن چاپ: رنگ متن و فونت.

پیشرفته

۱. پیشرفته: فاصله گذاری پدینگ، ساخت آی دی، کلاس؛

۲. افکت‌های متحرک: ایجاد افکت‌های حرفه ای؛

۳. واکنش گرا: نمایش حالت ریسپانسیو ستون روی دستگاه‌های هوشمند

۴. CSS سفارشی: با دانش کدنویسی می‌توانید کد مورد نظرتان را در این بخش اضافه کنید.

۸. تاریخچه طراحی خود را در المنتور ببینید

اگر به هنگام طراحی صفحات خود کاملا تصادفی مرتکب اشتباه شوید و یا وسط کار برق قطع شود و… به هیچ وجه ناراحت نشوید چرا که المنتور تاریخچه کارهای شما را به‌صورت لایه نگه داری می‌کند. مراحل تاریخچه المنتور را در ادامه توضیح می‌دهیم.

  1. روی آیکن ساعت در نوار پایین صفحه ساز المنتور کلیک کنید؛
  2. در این قسمت دو تب می‌بینید به نام عملیات و بازنگری؛
  3. در قسمت عملیات می‌توانید تمامی فعالیت‌های خود را ببینید و در صورت نیاز تغییرات را ذخیره کنید؛
  4. در قسمت بازنگری می‌توانید عملیات زمان موردنظر خود را تا چندین روز مشاهده کنید و در صورت تمایل آن را برگردانید. تمام شد.

۹. کد ای نماد فروشگاه اینترنتی را با المنتور در فوتر قرار دهید

اگر فروشگاه اینترنتی دارید و قصد دارید نماد الکترونیکی یا ای نماد خود را در فوتر با المنتور قرار دهید این گام‌ها را دنبال کنید:

  1. وارد پنل کاربری خود در سایت ای نماد شوید؛
  2. وارد قسمت مدیریت کسب و کار خود بروید و روی دریافت کد نماد کلیک کنید و کد را کپی کنید؛
  3.  وارد پیشخوان وردپرس شوید و روی قالب‌ها و بعد قالب فوتر خود که با افزونه المنتور ویرایش می‌شود کلیک کنید؛
  4.  از قسمت ویجت‌های المنتور گزینه ویجت HTML را انتخاب کنید و آن را در قسمت مورد نظر فوتر خود دراگ و دراپ کنید؛
  5.  کد خود را در داخل کادر کد HTML  بچسبانید؛
  6.  برای شخصی سازی می‌توانید از قسمت پیشرفته پس زمینه و رنگ مورد نظرتان را انتخاب کنید.

۱۰. پاپ آپ هوشمندانه برای سایت خود با المنتور بسازید

پاپ آپ المنتور بسیار هوشمند و عالی است و کاربران را دلسرد نمی‌کند. شما با کمک قالب‌های آماده روی افزونه المنتور می‌توانید شروع به ساخت و ایجاد صفحات پاپ آپ اختصاصی خود کنید.

سخن پایانی

اگر آموزش وردپرس  را مشاهده کرده اید، دانش کافی برای یادگیری المنتور هم دارید. همچنین اگر طراحی سایت را به تازگی آغاز کرده‌اید و فکر می‌کنید طراحی صفحات حرفه‌ای یک چالش بسیار بزرگ است با یادگیری افزونه صفحه ساز المنتور می‌توانید به راحتی شروع به طراحی صفحات بسیار زیبا کنید.

افزونه المنتور دارای امکانات بسیار جذاب  و حرفه‌ای است که به شما این امکان را می‌دهد که بدون دانش برنامه نویسی شروع به ساخت بهترین سایت‌ها برای خود یا مشتریان کنید. ما در این مقاله سعی کردیم امکانات و المان‌های افزونه المنتور را معرفی کنیم و به صورت گام به گام یک صفحه برای سایت بسازیم.

شما بگویید

آیا تجربه استفاده از افزونه المنتور را دارید؟ چه ایده‌هایی برای طراحی سایت با المنتور دارید؟ می‌توانید نظرات و تجربیات خود را در بخش دیدگاه های همین بخش، با ما و مخاطبان عزیزمان به اشتراک بگذارید.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

بنام خداوند حکیم
عزیزانم ارزش این دوره آموزشی بزرگ در حدود 4 میلیون تومان می باشد.
تنها خواسته من در قبال این آموزش این است که به نزدیکانتان کمک کنید تا زندگی بهتری داشته باشند …

فصل اول ، معرفی و مقدمات آموزش المنتور

فصل دوم ، شروع کار با صفحه ساز المنتور

فصل سوم ، بررسی تخصصی تر اجزاء المنتور

فصل چهارم ، ساخت هدر و فوتر در آموزش المنتور پیشرفته

فصل پنجم ، طراحی بخش های پیشرفته در آموزش المنتور

فصل ششم، آشنایی با طراحی سایر بخش ها در آموزش المنتور

فصل هفتم، آشنایی بیشتر با کارایی المنتور در آموزش المنتور

فصل هشتم، طراحی صفحات فروشگاه ساز ووکامرس در آموزش المنتور

فصل نهم، جذابیت های جدید در آموزش المنتور

فصل دهم، خطایابی و اشکال زدایی در المنتور

فصل یازدهم، شروع طراحی یک وب سایت واقعی و زیبا

فصل دوازدهم، یک قدم نزدیک‌تر به متخصص واقعی شدن در آموزش المنتور

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

1336 دیدگاه. Leave new

فهرست